Sexy verhaal: De langverwachte nacht

door Kim

Er staat een kast naast zijn hemelbed, gemaakt van robuust hout, met metalen knoppen. De kast straalt mysterie uit. Het feit dat de kast alleen in het diepst van de nacht – wanneer de sterren de lucht kussen – opengaat, draagt bij aan de allure die het meubel heeft. Ik weet niet wat er in die kast zit want ik ben nog niet rond dit tijdstip in zijn slaapkamer geweest.

Tot nu. Vannacht is de nacht dat zijn geheimen worden prijsgegeven.

Ik sta in de deuropening, gehuld in een roodkleurig doorschijnende babydoll met daaronder bonte hakjes. Het is een beetje fout, een beetje stout, dus perfect voor de bui waar ik in ben: geil. Hij stapt op me af met een doordringende blik waar m’n haren van overeind gaan staan. Hij pakt me bij m’n keel, drukt zijn lippen stevig op de mijne en laat zijn vrije hand over mijn lichaam glijden. Spontaan beginnen m’n knieën te knikken. Wat een rauwe, pure passie. Wat een energie.

Hij kijkt me streng aan, met een bescheiden grijns op zijn gezicht en fluistert: “Wat mag ik met je doen?”, waar ik zonder enig blikken of blozen “alles” op antwoord.

Met m’n polsen bij elkaar knoopt hij me stevig aan het voeteneind van het hemelbed. Ik sta rechtop voor het matras met m’n handen boven m’n hoofd. Hij kan overal bij, ik kan nergens heen. Dan loopt hij naar de mysterieuze houten kast naast zijn bed. Mijn visie is lichtelijk beperkt door de gordijnen aan de zijkant van het bed, maar ik probeer met veel moeite een blik in de kast te werpen wanneer de deuren opengaan. Er glimt iets. Ik zie het kaarslicht van de kandelaar op de schoorsteenmantel weerspiegelt in meerdere zilveren objecten. Hij pakt één van de objecten uit de kast, samen met iets wat klinkt als leer.

Wanneer hij voor me staat kijk ik naar beneden en zie in zijn handen wat hij heeft gepakt.

Een spreader bar en een flogger. Hij duwt het handvat van de flogger in m’n mond en beveelt me om deze stevig tussen m’n tanden te houden. Terwijl ik dit doe begin ik te kwijlen. Het speeksel druipt langs het leer van het handvat op m’n borsten en creëert natte vlekken in de stof van mijn babydoll. Hij kijkt ernaar en gromt. Het windt hem op me zo te zien en daar word ik op weer een andere plek drijfnat van.

Hij zakt tot zijn knieën en plaatst de spreader bar tussen m’n benen, maakt eerst m’n linker-en dan m’n rechtervoet vast. Ik sta wijdbeens, nu kan ik écht geen kant meer op. Hij kust m’n kuiten, laat zijn handen omhoog glijden en voelt onder de babydoll die onderhand doorweekt om m’n lijf valt. Zijn vingers glijden langs m’n string en verdwijnen in m’n natte poesje. Ik slaak een kreet van genot, want zelfs de meest milde aanraking zet m’n zenuwen in vuur en vlam. Ik ben zó ontzettend opgewonden. Dit is zó ontzettend geil. Dan trekt hij bruut m’n string kapot en plaatst zijn tong op m’n clit. De likkende en zuigende bewegingen die hij maakt maken me gek op de best mogelijke manier. Het begint van m’n tenen tot m’n bij elkaar gebonden handen te tintelen en al snel weet ik niet meer hoe ik heet. Met trillende benen kom ik spuitend klaar over zijn tong. Hij drinkt me op, neemt al m’n vloeistof tot hem en wanneer ik denk niets meer in me te hebben vingert hij me krachtig om de laatste druppels uit me te krijgen.

Hij pakt de flogger uit m’n mond en geeft me een natte, lange zoen. Grijnzend kijkt hij me aan. “Je bent zo braaf. Je bent heerlijk. Je bent een godin”, zegt hij met overtuiging waar ik niet aan twijfel, alsof we de twee laatste mensen op aarde zijn en dit de enige boodschap is die ertoe doet. Ik ben high, door zijn aanraking, door zijn woorden.

Hij draait me om, scheurt de babydoll van m’n lijf en kreunt met ultieme voldoening wanneer m’n billen worden onthuld. Zachtjes streelt hij m’n huid met de leren slierten van de flogger. Heen en weer, van links naar rechts en weer terug. Al m’n spieren spannen aan in afwachting van de klap. De genadeloze, overheerlijke, sensatie gevulde klap.

“Ik wil dat je telt. Je krijgt 20 slagen voordat ik je keihard neuk. Heb je dat begrepen?”, vraagt hij stoïcijns. Ik bevestig.

Het leer zwaait door de lucht. Ik hoor het achter me. Ik span m’n armen, m’n rug, m’n benen nog harder aan. En dan landt de eerste klap. “1.” En de tweede. “2.” Met soepele pols zwaait hij het leer twintig keer met hoge snelheid langs m’n billen, tot ze rood en gevoelig zijn. Ik tel braaf mee. De pijn is goddelijk, nog net te verdragen, écht net op het randje van m’n grens.

Hij gooit de flogger op de grond, knoopt zijn broek open en duwt zijn harde pik tegen m’n geprikkelde billen aan. Hij laat kwijl vanuit zijn mond op zijn pik druipen. Het geluid wat zijn speeksel maakt wanneer hij het uitsmeert over zijn pik zorgt ervoor dat ik gek word van verlangen. “Vul me alsjeblieft, ik wil je zo graag in me voelen”, kreun ik ongeduldig. Hij grijpt met zijn rechterhand m’n keel beet en met zijn linkerhand duwt hij zijn pik naar binnen. Dan pakt hij me met beide handen stevig bij m’n nek en begint te stoten. Diep.

Hard. Lange halen, bijna helemaal eruit en dan helemaal erin. Ik. Word. Wild. Ik ben zo ongelooflijk nat. Zijn kloppende lid is eigenlijk iets te groot, dat maakt het nog veel lekkerder. Hij rekt me op met elke stoot die hij maakt. Hij vult me volledig op. En wanneer ik denk niet meer te kunnen stoot hij genadeloos door, want hij weet dat ik helemaal niet wil dat hij stopt.

M’n benen trillen. Ik kan nog steeds geen kant op en laat me nemen alsof dat hetgeen is waar ik voor bedoeld ben. Kreunend smeek ik hem niet te stoppen. Ik voel een orgasme opkomen en nog voordat ik m’n zin af kan maken squirt ik over zijn harde pik heen, zo hard dat ik hem uit m’n poesje duw. “Verdomme dat is zo geil, ik houd het niet als je dat doet.”, zegt hij met een diepe en hijgende toon. Hij duwt zijn pik terug naar binnen en neukt door.

Maximaal tien stoten. Tien stoten voordat hij zichzelf niet meer kan bedwingen. Hij spuit me helemaal vol. Elke laatste druppel. Zijn zaad druipt langs m’n benen naar beneden.

Dan loopt hij naar de kast. “We zijn nog niet klaar.”, hoor ik van achter het gordijn komen. Ik kan onderhand niet meer praten van geilheid, maar ik kreun instemmend.

Hij komt terug met een vibrator in zijn hand, die haastig trilt. Hij duwt zichzelf tegen me aan om me stevig op m’n plek te houden en plaatst de vibrator op m’n clit. Ik begin te schreeuwen. Met zijn andere hand bedekt hij m’n mond, zodat ik niet kan protesteren. Ik wil helemaal niet protesteren, ik wil meer. Het enige wat ik denk is geef me meer. Meer van dit, meer van jou, meer van alles. En meer is wat ik krijg. Hij houdt vol totdat ik vijf keer spartelend en spuitend klaar ben gekomen. Totdat zijn zaad gemengd met alle vloeistoffen langs m’n benen naar m’n tenen druipt.

Pas dan sluit hij de kastdeuren, maakt hij me los en legt hij me op bed. In zijn armen.

Beeld: Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy