Sexy verhaal: De macht uit handen (+podcast)

door Saskia


“Kleed je uit.” Bromt zijn lage commanderende stem vanuit de luie stoel in de hoek van zijn slaapkamer.

Eerder die avond was ik bij hem langsgekomen. Hij zei dat hij een cadeautje voor me had, nog voor mijn verjaardag twee weken geleden. Nieuwsgierig als ik was kon ik natuurlijk niet lang wachten op mijn verassing en binnen tien minuten dat ik binnen was smeekte ik hem al om nou eindelijk mijn cadeautje te geven. Na even zeuren gaf hij toe en kwam hij met een ingepakt pakketje aan. Maar geniepig als hij was had hij me het alleen willen geven als ik het gelijk zou uitpakken en we het die avond nog zouden gebruiken. Toen hij die voorwaardes stelde kreeg ik al een vermoeden in welke richting ik moest denken en stemde ik gelijk toe. En inderdaad verscheen daar uit het cadeaupapier een prachtige rabbit vibrator. Het ding heette de Satisfyer Mono Flex en was een technologisch snufje van de bovenste plank. Voordat ik de kans kreeg er mee te spelen greep hij de Satisfyer, stopte hem in de oplader en begon hem te installeren op zijn telefoon. Ik vroeg hem wat hij allemaal van plan was, maar het enige wat hij zei was dat het onderdeel was van mijn cadeau. Ik liet hem zijn gang gaan, want ik vertrouwde de man waar ik nu al anderhalf jaar letterlijk langs wipte inmiddels volledig. We hadden ons een beetje aan elkaar opgewarmd met een drankje op de bank maar na een klein uurtje was mijn geduld op en had ik hem gevraagd of we nu nog gingen spelen of niet.

En nu zaten we hier. Ik op het grote bed met mijn cadeautje bij de hand. Hij, naar mij kijkend vanuit zijn grote stoel. Met zijn telefoon in zijn hand.

Ik volg zijn bevel op en begin me langzaam voor hem uit te kleden. Eerst mijn broek, een beetje onhandig woelend op bed. Dan ga ik er goed voor zitten om mijn vestje knoopje voor knoopje los te maken. Ik laat hem van mijn schouders glijden terwijl ik hem aan blijf kijken. In alleen mijn hemdje en string zit ik afwachtend op mijn knieën op bed.

“Ga door.” Bromt zijn stem weer, toch iets minder streng dan net.

Ik volg wederom zijn bevel op en trek mijn hemdje over mijn hoofd. Dan ga ik er even goed bij liggen om mijn string over mijn billen te trekken. Met mijn benen wijd, leunend op mijn ellebogen kijk ik hem uitdagend aan. “Nog meer wensen meneer?” Vraag ik hem speels. Ik voel dat mijn ademhaling hoog zit vanwege de spanning en ik merk dat alles in me op scherp staat voor wat er gaat komen.

“Zeker.” antwoordt hij. “Stop je vinger in je mond en voel dan maar even hoe nat je al bent.”

Met mijn middelvinger glijd ik tussen mijn lippen en met mijn tong maak ik hem zo vochtig mogelijk. Langzaam trek ik mijn vinger dan weer uit mijn mond, een draadje speeksel blijft er even hangen maar knapt dan wanneer ik hem naar beneden beweeg en tussen mijn benen plaats. Ik glijd gelijk even naar binnen om hem nog natter te maken, glijd dan over mijn clit heen en glijd dan weer naar binnen. Zo blijf ik even heen en weer gaan tot het me bijna niet meer lukt om hem aan te kijken.

“Stop.” Hoor ik zijn stem opeens weer. “Pak je nieuwe speeltje maar.”

Ik plaats mijn Satisfyer tussen mijn benen en zoek het knopje om hem aan te zetten. “Nee.” Hoor ik plots vanuit de hoek. “Wacht maar. Ik bepaal.” Even snap ik niet wat hij bedoelt, maar dan voel ik iets beginnen te trillen tussen mijn benen. Ah, hij wil het zo spelen. Denk ik bij mezelf, terwijl ik hem op zijn stoel met zijn telefoon zie spelen. Hij bekijkt mijn reactie op wat hij net heeft gedaan en ziet dat ik nog niet heel erg onder de indruk ben. Gelijk voel ik de trillingen steviger worden. “Stop hem in je.” beveelt hij en ik laat de vibrator bij me naar binnen glijden. Gelijk voel ik het effect. Alsof het mijn G-spot moeiteloos weet te vinden. Ik dwing mezelf hem aan te blijven kijken, terwijl mijn ademhaling steeds onregelmatiger wordt en ik mijn lichaam niet meer onder controle heb. Ik zie dat hij geniet van zijn uitzicht en met zijn vrije hand glijdt hij in zijn broek. Hoewel hij de bediening bezit, heb ik daardoor toch het gevoel de macht te hebben. Iets wat me alleen maar meer opwindt. “Laat me komen, alsjeblieft.” Kreun ik. Ik positioneer de vibrator zodanig dat hij zowel mijn clit als mijn g-spot raakt en ik voel de vibraties versnellen en verhogen. “Kom maar voor me schatje.” Fluistert hij. “Laat je gaan. Laat me horen hoe hard je komt.” Ik grijp met mijn vrije hand in de deken, laat mijn hoofd achterovervallen en voel hoe ik mijn hoogtepunt bereik. Mijn benen beginnen te trillen en ik zak door mijn arm op het bed. Ik kreun het uit en voel mijn hand vochtig worden van de vloeistof die uit me komt.

Nadat ik helemaal uitgeraasd ben gooi ik de Satisfyer naast me neer op bed en rol ik me op mijn zij in een bolletje. Hij komt naar me toe en legt de deken een beetje over me heen. Hij kruipt tegen me aan en fluistert in mijn oor: “Dat was het geilste dat ik ooit gezien heb.”

Dit verhaal wordt mede mogelijk gemaakt door EasyToys

Meer lezen:

Sexy Verhaal: Volledig Vertrouwen

Sexy Verhaal: De Laatkomer

Sexy Verhaal: Een vibrerend diner (+podcast)

Beeld: Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy