Sexy Verhaal: De magische fles (+podcast)

door Saskia


Ik loop het trapje van mijn huis op en draai me om als ik bij de deur ben.

“Dusss…hier woon ik.” Verklaar ik, alsof dat nog niet duidelijk was.

“Oké…nou…ik vond het leuk vanavond…” hij geeft me een kus op mijn wang.

‘Echt? Een kus op mijn wang?’ Denk ik bij mezelf. Oké, het is heel beleefd en wat dat betreft mag ik niet klagen. Ik bedoel, als het een afschuwelijke gast geweest was zou ik blij zijn dat hij het bij een kus op mijn wang houdt.

Maar dit was verre van een afschuwelijke gast. Ik was de afgelopen drie uur met deze man samen geweest. We hadden gegeten, gedronken, in het park gewandeld en ontzettend veel gepraat en gelachen. En ik heb niks wat ook maar in de richting van afschuwelijk komt bij hem kunnen ontdekken. Daarbij krijg ik alleen door naar hem te kijken al knikkende knieën omdat hij zo absurd knap is. Echt, ik overdrijf niet. Zijn getinte huid vraagt er gewoon naar om aangeraakt te worden zo zacht ziet het eruit en door zijn trui kon ik zijn net niet overdreven gespierde lichaam gemakkelijk bewonderen. Hij had zich net geschoren waardoor zijn volle lippen gelijk mijn blik vangen en zijn haar zat in een nonchalante wetlook naar achter. Zijn bruine ogen lijken af en toe wel door me heen te kijken zo helder zijn ze. En dan zijn stem…zijn niet normaal sexy lage stem.

En dus geef ik hem – voordat hij de kans krijgt een stap naar achter te doen – een zachte zoen op zijn mond. O mijn god wat zijn z’n lippen zacht. Dan besef ik me dat hij misschien helemaal niet wil dat ik hem zoen en stop ik abrupt. Ik open mijn ogen en werp mijn blik omhoog recht in die helder bruine kijkers van hem. Mijn enigszins verontschuldigende blik verdwijnt gelijk als ik zijn ondeugende ogen zie.

“Kom je mee naar boven?” vraag ik zacht.

“Je bedoelt voor koffie?” antwoord hij grijnzend. Hij geeft er een knipoog bij die me naar de deurknop doet grijpen om niet ter plekke door mijn benen te zakken.

“Zoiets ja.” Ik draai me om maak de deur open en loop naar binnen, met mijn verovering achter me aan.

De keuken halen we niet. Laat staan die koffie. Een spoor aan kleding verraad onze weg linea recta naar mijn slaapkamer. Waar hij me nog voordat we het bed bereiken tegen de muur aandrukt en zijn lippen op die van mij drukt. Ik bijt zachtjes in zijn onderste lip en gebruik zijn kreun om mijn tong naar binnen te laten glijden. Houd op met me, hoe kan hij nu ook nog zo lekker smaken. Ik wil in hem klimmen zo heerlijk voelt het en doe daar dan ook een poging toe. Hij pakt mijn omhoog kruipende been en glijdt via de achterkant richting mijn bil die hij stevig vastpakt.

Dan tilt hij me op en draait zich om op me op bed te gooien. Hij gaat tussen mijn benen staan en trekt tergend langzaam mijn slipje, het enige kledingstuk dat ik nog aanhad, naar beneden. Zijn boxer verdwijnt ook en van wat er tevoorschijn komt krijg ik het nog veel warmer dan ik het al had. Uitdagend glijdt hij met zijn vingers over mijn lichaam. Mijn tepels worden stijf en steken recht vooruit bij zijn aanraking, een rilling gaat door mijn lichaam.

Langzaam glijdt hij via mijn dij verder tussen mijn benen. Zijn hand blijft tussen mijn benen rusten en hij kijkt me vragend aan: “Wil je wel?”

“Ja, alsjeblieft.” Smeek ik hem. Ik wijs ik naar mijn nachtkastje.

“Die. Heb ik nodig”, hijg ik terwijl zijn hand tussen mijn benen rust. Ik wijs naar mijn grote Bodygliss fles die daar standaard staat. Het is al enige tijd mijn steun en toeverlaat sinds ik mijn vriendinnetje toevertrouwde dat, hoe opgewonden ik ook ben, ik altijd hartstikke droog blijf. Naast dat ik er zelf heel onzeker van werd, werden mijn bedpartners dat vaak ook. Maar toen bleek dus dat zij dat ook had en tipte ze mij de Bodygliss lijn. Sindsdien pronkt de mooie grotere fles met het pompje altijd op mijn nachtkastje en zit het 100ml flesje standaard in mijn handtas. Ik bedoel…je weet maar nooit toch?

Hij pakt de fles en alsof hij een glas champagne inschenkt laat hij een enorme hoeveelheid vloeistof van grote hoogte tussen mijn benen vloeien. Hij masseert het langzaam en met lange halen tussen mijn lippen, over mijn clit, even naar binnen glijdend dan helemaal door naar achter en weer terug. Zijn aanraking alleen al doet me op mijn lip bijten. Ik heb zo veel zin hem in me te voelen, maar hij blijft me met zijn hand bewerken, tot ik het uit kreun, houvast zoek in de lakens en mijn rug van het bed afkomt. Dan, uiteindelijk, gooit hij de fles op bed, trekt me aan mijn benen naar zich toe en glijdt zonder aarzelen bij me naar binnen. Ik voel de sensatie verplaatsen naar andere plekken en zijn soepele heupbewegingen maken me helemaal gek en doen me opnieuw mijn rug krommen. Maar vlak voordat ik kom trekt hij zich terug en draait hij me in een vloeiende beweging om. Voor ik het weet glijdt hij opnieuw in me, dit keer stoot hij bij me naar binnen terwijl hij mijn heupen vastgrijpt, mijn billen kneedt en mijn lichaam tegen het bed duwt. Ik neem de moeite niet meer zachtjes te doen en gil uit dat ik ga komen terwijl ik het in mijn hele lichaam voel razen. Aan zijn gekreun te horen doet hij dat ook.

Even later ligt hij naast me uit te puffen. “Lekker spul dit,” mompelt hij terwijl hij de Bodygliss fles die hij in zijn hand heeft, bekijkt.

“Hmhm” is het enige wat ik kan uitbrengen. Uitgeput kruip ik onder de deken.

“Wil je dat ik ga?” hoor ik hem nog op de achtergrond vragen.

“Wat je wil.” Mompel ik terug.

Ik voel nog net dat hij ook onder de dekens kruipt voordat ik in een diepe slaap val.

Dit verhaal wordt mogelijk gemaakt door Bodygliss

Meer lezen:

De ideale avond (+podcast)

Onderweg naar de slaapkamer (+podcast)

Een nieuwe sensatie (+podcast)

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy