Sexy verhaal: De rollen omgedraaid

door Alicia

Langzaam glijd ik op zijn stijve pik. Achterstevoren zit ik op hem. Hij ligt vast en ondergaat wat ik hem geef. Ik geef hem vol uitzicht op mijn achterkant. Hij is de hele week braaf geweest en dit is zijn beloning. Hij mag mij op zich voelen. Ik neuk rustig verder terwijl zijn pik mijn verlangen stilt.
Nadat ik mijn hoogtepunt bereikt heb, ga ik van hem af. Hij mag nog niet klaarkomen. Ik kijk naar hoe zijn mooie lijf vastgebonden op mijn bed ligt. Mijn speeltje. Ik loop weg en laat hem onbevredigd achter.

Het gevoel van macht maakte mijn slipje nat.

Als iemand een maand geleden aan me had verteld dat ik dominant zou zijn aan een man had ik diegene voor gek verklaard. Ik houd van dominante, sterke mannen die weten wat ík wil. En toen kwam hij… We waren een match op Tinder. Een tijd hebben we gechat en toen ik aan hem merkte dat hij wilde dat ik het voortouw zou nemen wilde ik bijna het contact verbreken. Iets aan hem zorgde ervoor dat ik bleef. De eerste opdracht die ik hem gaf was om mij elk uur een fantasie sturen. Zijn diepste, meest geile fantasie. Ik ontdekte hoe onderdanig en braaf hij was. Het gevoel van macht maakte mijn slipje nat. Het idee dat deze man de hele dag aan het wachten was op een opdracht van mij. Ik liet hem zichzelf aftrekken op de wc op zijn werk met een filmpje als bewijs. Elke dag groeide mijn verlangen naar zijn pik. En ik wist wat hij wilde! Ik wist zijn diepste fantasie die hij alleen aan mij toevertrouwde. Kon ik hem dat geven? Het was iets waar ik nog nooit over nagedacht heb.

Met twee glazen whisky loop ik terug naar de slaapkamer. Hij ligt nog net zoals ik hem heb achtergelaten. Alleen is zijn pik slap en hij heeft het koud. Ik streel over zijn lichaam. “Goed gedaan, jongen” fluister ik. Ik maak hem los, zodat hij even kan bewegen. We drinken samen van de sterke drank. De koude vloeistof brand in mijn keel en kalmeert me.

Ik kijk naar zijn helder verlangende, blauwe ogen. Mijn hand glijdt over zijn strakke kaaklijn, mijn lippen vinden zijn mond. Braaf zoent hij me terug en mijn lichaam smelt. Ik wil dat hij me op bed gooit en me neemt. Al zoenend met deze man vergeet ik mijn rol. Hijgend stop ik. Ik duw hem van me af en herpak. Ik moet wennen aan het dominant zijn. Het is niet iets wat ik van nature doe en toch voel ik me er sterk door. Hij vertrouwt mij met zijn lichaam. En ik neem de controle over. Het lijkt alsof mijn ego groeit bij iedere handeling die ik uitvoer.
Ik pak zijn glas aan en zet het op het nachtkastje. “Ga op je buik liggen!” zeg ik hem. Braaf kruipt hij op het bed en ik heb zicht op zijn gespierde rug. Ik pak de hete massageolie en laat het druppelen over zijn achterkant. Ik begin tussen zijn schouderbladen, hij schrikt van de warme olie. Langzaam ga ik verder naar beneden tot ik bij zijn volle ronde billen kom. Ik druppel de olie op zijn billen en een beetje extra ertussen. Vol bewondering voor deze man smeer ik de olie uit en begin ik aan de massage. Terwijl ik mijn handen op zijn rug duw voel ik de kracht van zijn spieren. Masserend bewerk ik hem van boven naar beneden. Af en toe laat ik mijn glibberige hand tussen zijn billen glijden. Ik glijd naar zijn ballen en weer terug. Mijn vingers vinden zijn gaatje en ik masseer hem daar. Vanaf het kussen hoor ik een tevreden kreun. Ik haal mijn hand weg en ga op hem liggen, mijn borsten duw ik op zijn rug en ik wil bezit nemen van zijn lichaam.

De macht die het me geeft maakt me geil op een ongekende manier.

Ik zoen zijn nek, en fluister in zijn oor, “Ben je er klaar voor?” “Ja, mevrouw,” zegt hij me hese stem. Ik klim van hem af en doe hem een blinddoek om. Ik wil dat zijn zintuigen op scherp staan. Dat hij zijn grootste verlangen intens beleefd. Het is voor ons beiden een eerste keer, ik moet voorzichtig zijn. “Ga op je knieën zitten, handen voor je op het bed,” commandeer ik. Terwijl hij daar zit te wachten op wat gaat komen pak ik de voorbinddildo. Ik bind hem om en kijk naar de pik die nu aan me vast zit. De pik waarmee ik deze man ga neuken. De macht die het me geeft maakt me geil op een ongekende manier. Ik smeer olie op de dildo en verspreid het alsof ik mezelf aan het aftrekken ben. Daarna masseer ik zijn kontje. Eerst een vinger erin en dan nog één. Hij trekt weg, hij moet wennen aan deze nieuwe sensatie. “Rustig maar, vertrouw me.” “Geef je over aan wat je al zo lang wilt,” zeg ik zelfverzekerd. Mijn houding stelt hem gerust en ik kruip achter hem.

Langzaam duw ik mijn nieuwe lid in hem. Ik kijk geconcentreerd naar zijn reactie. Met mijn vrije hand trek ik aan zijn keiharde pik. Hij geniet en met soepele heupbewegingen neuk ik hem. Ik kijk naar hoe de staaf in en uit hem gaat. Het is bizar om te zien van mezelf. Zo moet een man zich voelen als hij een vrouw neemt. Machtig, sterk en dankbaar. Ik ga op in mijn rol en neuk steeds dieper en harder. Hij houdt het niet meer en met schokkende, heftige bewegingen spuit hij het zaad op mijn lakens.
Behoedzaam glijd ik uit hem. Ik maak mijn tijdelijke geslachtsdeel los en kruip naast de nog natrillende man op mijn bed. Hij kijkt naar me alsof ik hem zojuist het mooiste cadeau gegeven heb die hij zich kon wensen.

Neem een kijkje op Alicia’s blog Miss Sex & the Suburbs, waar ze schrijft over haar (sex)leven in de woonwijk.

Beeld: Tumblr

2 reacties

Dani 26 mei 2018 - 17:39

Ik zou ook wel zo’n tinder match willen met zo’n meid. Damnnn

Beantwoord
Pegging. De rollen worden omgedraaid. – Miss Sex and the Suburbs 23 april 2019 - 22:12

[…] Ga ik het zelf ooit proberen? Als Chris dat prettig zou vinden zou ik het zeker een keer willen doen. Gewoon om te voelen hoe het is en wat het met me doet. Wie weet wat de toekomst brengt. Na al het lezen en het bekijken van filmpjes over dit onderwerp had ik genoeg inspiratie voor een nieuw verhaal.Ik probeerde me in te beelden hoe het zou zijn om bij een man binnen te dringen en hem op die manier te zien genieten. Vanuit die fantasie is het volgende verhaal ontstaan. Lees hier: De rollen zijn omgedraaid […]

Beantwoord

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy