Sexy Verhaal: De verlegen bezorger

door Alicia

De deurbel gaat, het schelle geluid maakt me wakker. Het is voor het eerst in weken dat ik kan uitslapen en het irriteert me dat iemand me wekt.

Ben ik een afspraak vergeten?

Ik schiet mijn zwartsatijnen badjas aan over mijn string en hemdje en race de trap af naar de deur. Door het zijraam zie ik het blauwe busje van de boodschappenbezorger staan.

Shit, ik ben totaal vergeten dat ik boodschappen had besteld.

Ik werp en snelle blik in de spiegel in de hal. Mijn ogen zijn nog gezwollen van de nacht, maar verder ben ik fatsoenlijk. Ik open de deur en kijk recht in de azuurblauwe ogen van een jonge man. Even vraag ik me af of hij überhaupt al mag rijden. Zijn donkere haren glanzen van de gel. Hij kijkt me aan en glimlacht verlegen. Zijn gave wangen kleuren lichtroze waardoor ik besef hoe ik erbij sta. Ik maak indruk op hem, zelfs op de vroege ochtend.

‘Zet maar in de keuken,’ zeg ik en ik kijk ongegeneerd toe hoe de spieren van zijn slanke armen zich aanspannen als hij de kratten optilt om naar de keuken te brengen.

Hij is echt leuk in zijn jeans en witte T-shirt.

‘Wilt u de kratten houden mevrouw?’

‘Graag, maar de lege flessen mag je weer meenemen.’

Ik buk voor hem, langzaam en bewust uitdagend pak ik de flessen van de grond. Op het moment dat ik ze aan hem geef schiet het lint van mijn badjas los. De stof valt open en het geeft de jongen zicht op mijn door een hemdje verborgen borsten. Hij schrikt en kijkt weg, maar ik doe geen enkele moeite de badjas weer dicht te knopen.

‘Wilt u met pin betalen of met de app?’ vraagt hij haastig.

‘Met pin graag.’ En ik pak mijn portemonnee van het aanrecht. Ik zoek tussen de biljetten aan cashgeld naar mijn pas. Hij biedt me de pinautomaat aan en mijn hand raakt de zijne. Een kleine schok trekt door mijn lichaam en ik laat mijn vingers langs zijn hand glijden als ik betaal.

Hij kucht en durft me niet aan te kijken, de irritatie van eerder is verdwenen en ik vind zijn verlegenheid zeer aantrekkelijk.

Hij wil al vertrekken, maar ik wil dat hij blijft. Ik zou hem kunnen verleiden, ik weet zeker dat hij geen weerstand biedt, maar ik maak het hem en mezelf nog makkelijker.

‘Wil je iets extra’s verdienen?’

De jongen kijkt me aan met grote ogen, zijn ademhaling versnelt, ik zie zijn borst op en neer bewegen. Hij weet niet wat hem overkomt, mijn bedoeling is duidelijk maar hij zegt niets.

‘Wil je de boodschappen ook voor me uitpakken, terwijl ik een kop koffiedrink? Ik ben namelijk net wakker.’

Hij bladert in zijn planning.

‘Dat moet lukken mevrouw.’

Dit kan leuk worden, denk ik en ik loop naar de koffiemachine en tap voor mezelf een kop koffie terwijl ik nonchalant tegen het keukenblad leun. Ik geniet van zijn soepele bewegingen als hij mijn koelkast vult.

Kon hij maar elke week komen, verzucht ik in mezelf.

‘Waar wilt u de toiletartikelen?’ vraagt hij en ik zie een speelse twinkeling in zijn ogen.

‘Boven, ik ga wel even voor.’

Ik loop heupwiegend de trap op en hij volgt me braaf. Ik ben me er zeer van bewust dat hij mijn billen kan zien vanonder mijn badjas. We komen uit bij de badkamer en hij leegt het tasje in de lade van het meubel. Tandpasta, shampoo en de condooms die ik heb besteld voor de zakenreizen van mijn man.

Hij bloost weer als hij de voorbehoedsmiddelen opruimt.

Zo onschuldig.

‘Alstublieft mevrouw,’

‘Dank je, je bent lief,’

Zonder enige twijfel stap ik op hem af en leg ik mijn hand op zijn wang, zijn hoekige kaak voelt warm. In een reflex deinst de jongen terug en komt met zijn rug tegen de muur te staan.

‘Hoe heet je?’

‘Dion mevrouw.’

‘Nou Dion, ik ben je erg dankbaar.’

Dan zet ik nog een stap dichterbij en breng ik mijn mond bij zijn dunne lippen, eerst een klein kusje. En nog een, maar al snel slaat het onschuldige kusje om in een vurige zoen. Hij beantwoord gretig en meer toestemming heb ik niet nodig.

Ik voel hoe mijn stijve tepels tegen de stof van mijn hemd duwen, mijn borsten willen bevrijd worden uit de strakke stof.

Ik stop met zoenen, laat het satijn van mijn schouders afglijden en trek mijn hemd uit. In enkel mijn string sta ik voor hem en ik zie nu pas dat hij kleiner is dan ik.

Ik zeg niets, hij doet niets. Ik pak zijn handen en leg ze één voor één op mijn borsten. Hij begint ze traag te kneden, terwijl ik de riem van zijn broek los maak en vervolgens de knopen. Dan zak ik naar beneden en hij kan niet anders dan mijn borsten loslaten. Mijn knieën landen op de koude badkamervloer in een ruk trek ik zijn spijkerbroek en boxer naar beneden. Zijn pik staat recht vooruit, zijn ballen zijn bedekt met donzige haartjes. Ik glijd eroverheen met mijn scherpe rode nagels en zie de spanning in zijn lid toenemen. Met mijn tong bevochtig ik mijn lippen en ik beweeg mijn mond tergend langzaam over zijn pik. Hij slaakt een zucht van genot en ik ga vol overgave verder. Wat dit doet bij hem, geeft me een enorm gevoel van macht en mijn opwinding neemt toe.

‘Je gaat me neuken,’ zeg ik, als ik hem goed stijf heb gepijpt. Hij zegt niets.

Ik ga staan en draai mijn lichaam naar de wasbak. Ik kijk naar mezelf in de spiegel, mijn haar is verward, mijn ogen staan wild. Dit kun je niet maken zegt mijn geweten, maar het is te laat. De pure fysieke reactie die ik voel als ik naar hem kijk wint het van de rede. Er is geen weg meer terug. Ik negeer moraal en pak het pakje condooms dat hij zo zorgvuldig in de lade heeft gelegd en pak er een uit. Dan trek ik mijn inmiddels natte string uit, maak mijn rug hol en duw mijn kont zijn kant op.

‘Neem me, Dion.’

‘Ja mevrouw,’ zegt hij bijna fluisterend.

Hij grijpt mijn heupen vast en stoot ongecontroleerd in me. Zijn bewegingen zijn niet ritmisch, onhandig zelfs en dat maakt het zo vreselijk lekker. Ik hou me vast aan de wasbak en kreun luid, ik geniet van deze onberekende seks. Mijn schaamlippen zwellen op en hij knijpt in het vet bij mijn heupen, mijn huid brand ervan.

Dion stoot steeds sneller en ik merk hoe zijn lichaam verkrampt achter me. Ik hoor een dierlijke grom en voel daarna zijn ontspanning.

Hij glijdt uit me en kijkt een beetje beschaamd. Hij weet dat ik niet ben gekomen, hij weet dat hij zich niet kan bedwingen. Het zal nog een aantal jaren duren voor zijn uithouding langer wordt. Ik leg mijn hand weer op zijn wang.

‘Het is goed zo lief, ik maak het straks zelf wel af.’

We lopen naar beneden. Ik pak de honderdvijftig euro die ik nog in mijn portemonnee heb en duw het in zijn hand.

‘Tot de volgende keer,’ zeg ik en zonder omkijken loop ik naar boven om de klus af te maken.

Ik ga op bed liggen, masseer mijn gespannen clit en ik hoor hoe de voordeur dichtvalt.

Smaakt dit verhaal naar meer? Alicia heeft een langer verhaal geschreven voor een bouquet schrijfwedstrijd, genaamd ‘Bevlogen liefde’. Check het verhaal hier en stem!

Meer Sexy verhalen:

Riskant in het restaurant (+podcast)

Spicy date night (+podcast)

Een hete herinnering

Beeld: Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy