Sexy verhaal: Dirty little secret (+podcast)

door Saskia

Het was traditie geworden: één keer in de twee maanden spraken we met zijn vijven af voor een avondje drinken en dansen. Véél drinken en láng dansen. We kenden elkaar nog van ons eerste bijbaantje bij de boekhandel en met wat ups en downs hadden we altijd contact weten te houden. Maar nu iedereen zijn eigen weg in het leven had gevolgd en we allemaal op verschillende plekken in het land woonden, moesten we wat meer moeite doen om elkaar te blijven zien. En daarom hadden we bedacht dat we eens in de twee maanden in de stad waar het allemaal begon af zouden spreken. Daar maakten we er dan een leuke avond en nacht van om vervolgens allemaal bij onze ‘die hard’ in Amsterdam wonende vriendin te blijven slapen.

Het is het eind van de avond en we zijn in een heel foute kroeg terecht gekomen. Ik ben in een geile bui, maar mijn vriendinnen weten dat ik een vriend heb. Ze zijn niet heel erg open minded. En dus probeer ik me in te houden en niet de eerste de beste vent te bespringen. Al mijn vriendinnen behalve één. Van haar weet ik een heleboel dirty little secrets en zij omgekeerd ook van mij. Ik dans haar richting op en besluit haar in vertrouwen te nemen.

“Ik ben zo geil,” zeg ik in haar oor. “Ik moet mezelf zo beheersen.”

Ze moet lachen. “Ik ook”, bekent ze. En we blijven even tegen elkaar aan dansen.

“Ik ga naar de wc”, gooi ik even later in de groep. “Ik moet ook”, vult ze aan en samen lopen we zigzaggend door de menigte naar achter richting de wc. Ze houdt mijn hand vast en ik druk hem tegen mijn billen terwijl ze achter me aan loopt. We moeten even in de rij wachten, wat ons meer gelegenheid geeft zo onopvallend mogelijk tegen elkaar aan te rijden. “Ik hoef helemaal niet”, zegt ze als ik aan de beurt ben en dus geef ik mijn biertje aan haar voor ik de wc induik. Het geeft mij genoeg bevestiging dat zij ook wil wat ik wil. Als we de wc uitlopen trek ik haar opzij en kijk haar aan. Ik zie dat zij aan hetzelfde als ik denk. We beginnen te zoenen. Onbezonnen en gehaast, want who knows wie er in de buurt staat. De rest van de avond zitten we in het bijzijn van onze andere vriendinnen stiekem aan elkaar. Een knijp in mijn billen, een hand tussen haar benen. In de taxi naar onze logeerplaats, denk ik maar aan één ding…

We liggen met z’n allen op luchtbedden in de woonkamer. Dat leek ons van te voren zo gezellig, maar nu baal ik daar enorm van. Ik lig samen met haar op een tweepersoonsmatras, dat hadden we gelukkig wel voor elkaar gekregen.

Doodstil liggen we tegen elkaar aan. Hopend dat we over een paar minuten een hele hoop gesnurk om ons heen horen. We kennen elkaar al zo lang en weten zo veel van elkaar, maar deze spanning is totaal nieuw. En zo leuk. Het feit dat we zo zachtjes moeten doen maakt het allemaal erg moeilijk, maar ook erg opwindend.

Ik ben te ongeduldig en met mijn hand zoek ik haar lichaam. Ik streel haar been, de binnenkant van haar dij, wrijf over haar boxer. Ik voel haar hand ook, via mijn been over mijn broekje gaan. Ik ben zo dronken en zo opgewonden. Voorzichtig draai ik me naar haar toe en lik ik haar lippen. We beginnen te zoenen. Ik wurm mijn been tussen de hare en mijn hele lichaam kronkelt van genot. Ze probeert me tot stilte te manen, maar ik ben zo geil dat het me maar moeilijk lukt. Mijn vingers zoeken haar mond. Ik dring met mijn wijsvinger naar binnen en ze begint eraan te zuigen, daarna volgt mijn middelvinger. Daarna vind ik met mijn natte vingers mijn weg naar beneden. Ik kom een tepel tegen en neem hem tussen mijn natte vingers, waarna ik haar lekkere borst vastpak en deze stevig begin te masseren. Ik heb altijd al willen weten hoe haar borsten voelen en het is zo lekker om ze nu te mogen pakken. Het liefst duik ik bovenop haar, maar dat gaat echt niet met de anderen zo vlakbij om ons heen. Terwijl ik haar borst blijf kneden, lik ik haar oor en haar lippen. Dan maak ik mijn vingers weer nat in haar mond om ze vervolgens helemaal naar beneden te brengen, haar broekje in. Ik vind haar natte clit en begin deze te masseren.

“Fuck, wat lekker”, hoor ik haar fluisteren. Een teken voor mij om door te gaan. Maar oppens houdt ze me tegen, bang dat we te veel geluid maken. Ik draai me weer terug op mijn rug en we blijven stilliggen om te luisteren of iedereen nog slaapt. Dan voel ik haar hand weer, dit keer mijn broekje ingaan. Het idee dat een van mijn besties nu over mijn clit wrijft is onverwachts zo ontzettend geil. Dan horen we iemand naast ons omdraaien en trekt ze haar hand razendsnel terug. Ik voel dat ze niet verder durft.

“Wil je gaan slapen?” vraag ik haar, het antwoord al wetend.

“Laten we dat maar doen”, fluistert ze terug. We draaien ons om zodat we met onze billen tegen elkaar liggen. Dit brengt weer nieuwe nieuwsgierigheid bij mij en ik kan het niet laten met mijn hand achter mijn rug haar bil te pakken, te masseren en vanaf de achterkant tussen haar benen te glijden. Maar weer ga ik te ver en moet stoppen. Ik val in slaap en droom de hele nacht over alles wat ik met haar wilde doen.

Die ochtend word ik door wat we gisteravond hebben gedaan en de geile dromen die daarop volgden, ontzettend geil en drijfnat wakker. Ik draai me om en zie haar naast me liggen. Ik moet me heel erg inhouden niet tegen haar aan te gaan liggen en mijn handen over haar lichaam te laten gaan. Want ik weet niet zeker of ze – nu de alcohol is uitgewerkt en er een kater voor in de plaats is gekomen – nog steeds zin in me heeft, of dat alles nu weer ‘normaal’ is. Met haar lichaam in gedachten besluit ik mijn eigen vingers te gebruiken om mezelf zo stil als ik kan alsnog tot een hoogtepunt te laten komen. Waar dat normaal gesproken zorgt voor ontspanning en het de druk van de ketel haalt, blijft nu de opwinding door mijn lichaam razen.

Ik weet het zeker… dit was misschien de eerste, maar zeker niet de laatste keer dat we deze grens over zijn gegaan.

 

Beeld:

1 reactie

Holoo 8 mei 2020 - 19:16

Top verhaal

Beantwoord

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy