Sexy verhaal: Drie Griekse goden

door Matthijs

Moe en koud stap je naar binnen. Nadat de voordeur achter je dichtvalt, blijf je even staan uitdruipen op de mat. Wat een dag. Megadruk op het werk, waarbij het ook allemaal niet zo soepel liep. En vervolgens regende het pijpenstelen, terwijl je precies vandaag op de fiets was.

“Schatje, toch!” Ik kom de hal binnen en loop naar je toe. Je had al geappt hoe je dag was dus ik was al enigszins voorbereid. “Kom mee,” zeg ik zacht. “Robert en Myrthe zijn er voorlopig toch nog niet dus je hebt nog wel even tijd om tot jezelf te komen.”

Je ogen worden groot en ik lees direct dat je vergeten was dat we eters hebben vanavond. “Komt goed.” Stel ik je gerust. “Ik heb al wat voorbereidingen gedaan voor het eten en desnoods koken we met z’n vieren. Vinden ze ook prima. Relax gewoon even.”

Je ontspant iets en laat je geleiden naar de slaapkamer. Daar fleur je helemaal op. Er klinkt zachte loungemuziek. Er branden kaarsen en naast het bad, wat tot de rand gevuld is met dampend water, staat een glas rode wijn.

Verliefd en dankbaar kijk je me aan. “Wat ben je toch een schat. Weet je zeker dat hier tijd voor is?”

“Absoluut. Neem lekker even tijd voor jezelf. Ik ben in de keuken. Komt goed. Enjoy!” Ik help je nog even uit je natte kleren die ik direct meeneem om op te hangen. Voordat ik wegga steek ik een kleine wierrookpyramide aan. “Zo, helemaal af. Tot later schat.”

Even staar je naar de deur die ik achter me dichtgetrokken heb en bedenk je bij jezelf hoe goed deze ellendige dag gaat eindigen. Je glimlacht en stapt dan het water in. Het is warm, heet eigenlijk, maar je kan het hebben. Dankbaar laat je je koude lijf omarmen door het water. Je zucht. Dit is toch wel genieten. De rust en ontspanning trekken langzaam door je lijf en de muziek en de wijn maken dat je je als een verwende prinses voelt. Zo’n Griekse godin die aanbeden en verzorgd wordt. Je grinnikt bij de gedachte en sluit je ogen. De wierook is zoet en bedwelmend en past perfect in het plaatje. Je snuift de geur diep op en zucht hem uit. Langzaam lijk je in slaap te vallen. Even wegdommelen in bad. Heerlijk.

Je wordt wakker door een rimpeling die het water verstoort. Het is nog altijd heerlijk warm dus lang kan je niet geslapen hebben. De wierookgeur hangt nog zwaar in de lucht. Je voelt je super ontspannen. Je hoofd is totaal leeg en je lijf voelt overal aangenaam. Alsof er een betovering over je is uitgesproken.

Langzaam open je je ogen. Je knippert een paar keer, maar focussen is lastig. Er lijkt een soort waas te hangen in de kamer. Of zit dat alleen in je hoofd? Het is niet duidelijk voor je of je nu droomt of net wakker bent. Je merkt echter dat het je niet zo veel uitmaakt. Je voelt je heerlijk en dat is voor nu het belangrijkste.

Dan voel je weer de verstoring van het wateroppervlak. Je kijkt om je heen en aan weerszijden van het bad zit iemand. Rechts van je knielt een man met ontbloot bovenlijf. Hij is prachtig. Atletisch gespierd. Strakke kaaklijn. Lang golvend zwart haar. Een klassiek gouden masker om zijn ogen siert zijn gezicht. Hij lijkt wel een Olympiër. Rechtstreeks uit de oudheid.

Aan de andere kant van het bad knielt een vrouw. Ze is in alles de weerspiegeling van de man, maar dan vrouwelijk en sensueel. Ze draagt een niets verhullende ragfijne zijde jurk. Het zijn meer banen stof die om haar lichaam lopen. Ze is slank en mooi, met heerlijke ronde borsten en ook zwart haar, dat in grote krullen over haar rug en schouders valt.

Ook zij heeft een gouden masker op en hoewel de maskers slechts rond hun ogen lopen, heb je geen idee wie deze mensen zijn en hoe ze in je huis zijn gekomen.

Vriendelijk kijken ze naar je, terwijl ze beiden een hand door het water laten gaan. Af en toe glijdt er een hand over je been en een zachte, warme streling is het gevolg.

Eigenlijk zou je gillend uit bad moeten springen. Ontsnappen aan deze bizarre, onwerkelijke situatie. Wegrennen van deze vreemdelingen die je ongevraagd aanraken. Maar je doet het niet. Of het nu de bedwelmende wierook is, de mogelijkheid dat dit alleen een droom is of omdat het allemaal veel te fijn voelt, het maakt je niet uit. Je laat het allemaal gebeuren.

Je bént nu die Griekse godin bedenk je je en je glimlacht. Straks word je misschien aanbeden en verzorgd. Droom of niet. Je geniet ervan.

Aangemoedigd door je rust en ontspannen houding gaan de gemaskerde personen een stapje verder. Zachtjes duwen ze elk een knie van je opzij. Gewillig laat je je benen uit elkaar vallen. Je wordt bemoedigend toegelachen. Hun houding is aanstekelijk. Ze zijn mooi, opwindend, en tegelijk volledig ontspannen, relaxed en op hun gemak. Je voelt je ongekend lekker. Terwijl twee vreemden hun handen over je hele lijf laten dwalen. De situatie is te bizar voor woorden, maar je hebt er geen weerstand tegen.

Dan staat de man op en loopt naar het hoofdeinde van het bad. Hij heeft alleen een zijden lap om zijn lenden. Daaronder moet een behoorlijke pik zitten, want de contouren zijn onmiskenbaar. Je volgt hem totdat hij bij het hoofdeinde achter je weer knielt. Zijn warme, sterke handen landen op je schouders en glijden direct naar je borsten. Hij omvat ze. Streelt ze. Kneedt ze. Stevig, en dan weer zacht. Zijn bewegingen zijn rustig en langzaam en zo goed. Hij is zelfverzekerd. Hij weet wat je lekker vindt.

Terwijl zijn handen nog altijd over je borsten glijden, voel je de vingers van de vrouw over je dijen omhoog kruipen. Ze streelt je benen steeds hoger. Haar aanrakingen zijn net zo perfect als de zijne, maar zachter. Sensueler. Vrouwelijker. Op het moment dat je zijn vingers in alle twee je tepels voelt knijpen, streelt ze eindelijk over je clit. De combinatie is zo lekker. Deze twee Griekse goden bespelen je lijf in perfecte harmonie. Het is de ultieme combinatie van stimulatie.

Het tempo van de strelingen blijft heerlijk langzaam. Alsof ze hier uren mee door willen gaan en je voelt jezelf steeds dichter naar je hoogtepunt kruipen. Je wordt geiler en geiler en je wil meer. Je wil sneller. En eigenlijk ook harder.

Ze merken het en glimlachen naar je. Maar, in tegenstelling tot je verwachting en hoop, gaan ze niet sneller, maar verdwijnen haar vingers uit het bad en stopt hij met het masseren van je borsten. Zij staat op en buigt over je heen. Steunend met haar handen op de badrand vinden haar lippen de jouwe en een sensuele tongzoen volgt.

Haar lippen zijn vol en zacht op de jouwe en ze smaakt hemels. Je voelt hoe de handen van de man weer aan het werk gaan met je borsten en je kreunt. Het lijkt voor haar wel een teken om de kus weer af te breken en verbaasd kijk je naar haar prachtige gezicht als ze zich losmaakt van je.

Dan staat ze verder op, knipoogt naar je en draait zich om. Sensueel loopt ze weg van het bad en naar je bed. Haar jurk lijkt om haar lichaam heen te zweven en de losse banen laten overal haar huid zien. Alleen al hoe ze loopt, windt je verder op. Heupwiegend loopt ze verder van je af en dan pas zie je waar ze heengaat.

Aan het voeteneinde van het bed staat een man. Je denkt mijn lijf te herkennen, maar je twijfelt. En al snel merk je, net als bij zoveel andere elementen van deze situatie, dat het je niet uitmaakt.

Ook deze man is prachtig. Alles lijkt te kloppen aan iedereen. Alles lijkt te kloppen überhaupt nu. Je voelt dat je laatste remmen en onzekerheden verdwijnen. Je twijfels, je vragen. Alles verdampt in het hier en nu. Alles is geil en goed.

De man bij het bed is naakt, behoudens wederom een gouden masker. Hij is naakt, gespierd en groot. Opnieuw zo’n held uit vervlogen mythen. Hij staat daar, kijkend naar hoe je borsten nog altijd gemasseerd worden, armen langs zijn lijf, benen iets uit elkaar en zijn pik dik en zwaar. Hij is nog niet hard, maar iets zegt je dat dat niet lang meer duurt.

De vrouw knielt bij hem neer en kijkt nog een keer speels over haar schouder naar je, alsof ze even zeker wil weten of het goed is wat ze gaat doen. Je beantwoordt haar blik vol opwinding en goedkeuring en vrijwel direct pakt ze de grote pik voor haar en laat hem diep in haar mond glijden.

Je slikt. De aanblik is enorm geil. Gefascineerd kijk je toe hoe ze zijn lul nog groter en harder zuigt. Deze vrouw weet hoe ze moet pijpen. Ze likt en zuigt, trekt en knijpt. Ze aanbidt deze pik alsof het haar grootste schat is.

Je kan niet anders dan jezelf aanraken. Je benen vallen wijd uit elkaar en terwijl de man achter je je stevig masseert, vinden je vingers je clit. Je borsten worden steeds lekkerder bewerkt. Hij speelt met je tepels, knijpt erin en strijkt erlangs. Ondertussen schieten je vingers onder water over je clitje. Het geheel is bijna onhoudbaar.

De man bij het bed richt zijn blik afwisselend op de vrouw die hem pijpt en op jou. Hij lijkt niet te kunnen beslissen welke aanblik geiler is. Hoe die prachtige vrouw geknield voor hem zijn pik diep in haar mond laat glijden. Of hoe je jezelf verwent, terwijl de man achter je nog altijd met je borsten speelt.

Vlak voordat je klaarkomt stopt de vrouw met pijpen en laat de man achter je je borsten los. Het is alsof ze het wisten van elkaar. Je bent slechts kort verbaasd. Alles wat hier gebeurt, is bijzonder. Het kan alleen maar goed zijn.

De vrouw staat langzaam op en duwt de man voor haar zachtjes op het bed. Hij gaat achteruit zitten en vervolgens liggen. Zijn knieën gebogen en zijn voeten nog altijd op de grond. De vrouw klimt ook op bed, draait zich om en gaat wijdbeens over zijn gezicht zitten, haar kutje boven zijn mond. Ze pakt met haar linkerhand zijn keiharde lul en slaat haar ogen op naar je. Langzaam trekt ze hem af en vervolgens wenkt ze je.

De man achter je is inmiddels naast het bad komen staan en reikt je galant een helpende hand aan. Je twijfelt geen seconde, pakt hem en stapt uit bad. Hij begeleidt je tot aan het bed. De vrouw wordt ondertussen heerlijk verwend. De man op bed heeft haar billen gepakt en zijn tong glijdt met lange halen over haar clit en tussen haar lippen. Ze zucht en kreunt zachtjes, terwijl ze af en toe genietend haar ogen sluit.

Je klimt nu zelf op bed en gaat schrijlings over de man zitten. Je neemt de stijve pik van haar over en laat hem tussen je lipjes verdwijnen. Steeds verder zak je over hem heen. Het voelt goddelijk. Zijn dikke pik vult je perfect op. Hij past perfect in je. Je kantelt je billen wat naar achter en schuurt met je clit over z’n schaambeen. Hmmmm. Heaven.

Langzaam berijdt je hem over de hele lengte. Keer op keer laat je zijn pik diep in je kut verdwijnen en keer op keer zucht je als je clit weer gestimuleerd wordt. Dan voel je de handen van de vrouw tegenover je op je borsten. Speels knijpt ze in je tepels. Je was haar bijna vergeten, maar nu heeft ze je volle aandacht. Even kijken jullie elkaar aan. Zijn pik diep in jou, zijn tong diep in haar.

En dan volgt er weer een zoen. Jullie tongen dansen om elkaar heen. Verstrengelen zich in perfecte harmonie. De kus duurt eindeloos en ondertussen worden jullie beide kutjes continu verwend.

Op het moment dat je beseft dat zoveel prikkeling het lekkerste is wat je lichaam ooit heeft meegemaakt, voel je warme olie over je schouders lopen. Al snel volgen twee sterke handen. Langzaam, maar krachtig worden je schouders gemasseerd. Ja hoor, het kan toch nog lekkerder. Even verdwijnen de handen weer en een nieuwe scheut olie volgt. Rijkelijk. Het stroomt in kleine beekjes aan de voorkant over je borsten, waar het dankbaar wordt ontvangen door de masserende handen van de vrouw tegenover je.

Ze smeert het uit over je borsten en haar vingers glijden zacht en soepel over je huid. Je tepels zijn hard en gevoelig en worden heerlijk verwend.

De olie glijdt echter ook over je rug naar beneden. Stralen warmte verspreiden zich via je onderrug over je billen. De man achter je kneedt ze stevig. Je geniet volop. En dan, als een logische vervolgstap, voel je een vinger over je kontgaatje glijden.

Glad van de olie glijdt hij vrijwel direct naar binnen. Je slikt. Je onderbreekt de kus en maakt je lippen los van de prachtige verschijning voor je. Even sluit je je ogen om te genieten van alles wat je voelt. Het is de ultieme verwennerij van al je erogene zones.

Een tweede vinger glijdt van achter in je. Het voelt strak, maar wel fijn. Je wordt voorbereid. Indringend kijk je naar de vrouw voor je. Jullie blik is intens. Beiden weten jullie wat gaat komen en ondanks alle ontspanning en genot heb je even twijfel of je dit aankan.

Ze brengt haar gezicht weer dichter bij het jouwe, kust je lippen even en streelt zachtjes over je wang. Deze liefdevolle aanmoediging is voldoende voor je en alle ontspanning keert terug. Je bent je direct weer bewust van alles wat je nog meer voelt naast die vingers van achter, van alle heerlijke overige sensaties.

De man achter je voelt je ontspanning terugkeren en al snel maken zijn vingers plaats voor zijn eikel. Hij duwt zachtjes. Zijn pik is groot en dik, maar wel glad en hij glijdt soepel naar binnen. Je ogen rollen omhoog en draaien weg. Mijn god, wat een gevoel! Twee dikke pikken die je opvullen, tegelijk. Het gevoel is onbeschrijflijk.

Langzaam beginnen ze te bewegen. Je wordt geneukt in perfecte harmonie. Om beurten voel je een lul langzaam in je verdwijnen. Dan van voor, dan van achter. Het is goddelijk.

Je blik wordt langzaam weer scherp en de vrouw voor je kijkt je trots aan. Haar handen pakken je gezicht en een passievolle zoen volgt weer.

Het is onbeschrijfelijk geil. De sensaties die door je lijf gaan in combinatie met de bizarre situatie zijn de grootste turn-on die je ooit meemaakte. Als een ware nymfomane berijdt je deze twee pikken tegelijk, terwijl je vurig kust met de mooiste vrouw die je ooit zag. En ondertussen wordt zij ook nog eens gelikt door de man wiens pik steeds diep in je kutje glijdt.

Het is intens. Iedereen beweegt krachtiger en sneller. Je kan het nu alleen nog maar ondergaan. Keer op keer stoten die stijve pikken in je. Je wordt nu stevig geneukt, door twee mannen tegelijk.

De heerlijke tongzoen met de vrouw is verlaten. Jullie zuchten en kreunen het uit. Onder je zie je hoe ze wild gelikt wordt.

De temperatuur stijgt en het gekreun wordt luider. Vier bezwete lichamen werken naar een ongekend hoogtepunt. Het is een smeltkroes van gladde, warme lijven die elkaar op zoveel mogelijk plekken tegelijk verwennen. Het is niet vol te houden.

Als in een magische apotheose komt iedereen tegelijk klaar. Twee pulserende pikken legen zich simultaan diep in je, terwijl je zelf schokkend en trillend je hoogtepunt bereikt. De vrouw voor je kermt het uit als haar kutvocht rijkelijk over het gezicht van de man onder haar stroomt.

Het is een magische climax die zijn weerga niet kent. Nog nooit kwam je zo goed en intens klaar. Je zucht en hijgt. Het is onwerkelijk.

Als de roes is afgenomen, glijden de twee pikken uit je en kruipt de vrouw van het bed. Ook jij staat langzaam op. Je krijgt opnieuw een galante hand aangeboden en glimlachend word je weer begeleid terug naar het bad. Trots en dankbaar stap je er in en je laat jezelf weer in het water glijden. De temperatuur is nog altijd perfect.

De drie gemaskerde mensen knielen even aan het voeteneinde van het bad en buigen kort hun hoofd. Het is alsof ze je vereren en bedanken. Daarna staan ze op en verlaten de kamer.

Je glimlacht. Buiten jezelf van genot en verwarring. Trots en gelukkig. Maar ook moe en slaperig. Je zakt nog wat dieper in het water en legt je hoofd op de badrand. Je ogen vallen al snel dicht.

Je wordt weer wakker van een rimpeling die het water verstoort. “Schatje,” fluister ik “wakker worden.” Ik zit op de badrand en streel je benen terwijl mijn hand door het water gaat. “Je moet nu echt wel uit bad komen, hoor.” vervolg ik. “Robert en Myrthe zijn al best een tijdje hier.” Ik knipoog veelbetekenend en als ik opsta en naar het geroezemoes in de woonkamer loop, steekt uit de kontzak van mijn jeans een gouden masker…

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy