Sexy verhaal: Een geile massage

door Yentl

Haar handen glijden zacht over mijn lichaam. Haar vingertoppen hebben precies de juiste druk en drukken zalig in op mijn spieren. Het is echt een goede keuze geweest om deze ontspanningsmassage te boeken.

Ontspannen is alleen niet helemaal de werking die de massage op me heeft. Vanaf het begin dat de jongedame mij ophaalde uit de wachtkamer ben ik van haar onder de indruk. Ik zag direct dat ze knap is, maar toen zij, op het moment dat ik mijn handdoek van me af liet glijden, een ‘wauw’ uit haar mond liet ontsnappen wist ik dat ik niet de enige was.

Ze heeft nog haar verontschuldigingen gemaakt. Gezegd dat ze normaal gesproken zulke uitspattingen nooit doet, maar dat ze zo onder de indruk is van mijn lichaam dat ze zelfs een beetje nerveus was om me aan te raken. Ik heb haar ervan verzekerd dat het niets uitmaakte. Dat deed het ook niet. Ik genoot ervan.

En nu, nu glijden haar handen over mijn geoliede lijf. Zacht en toch stevig. Over mijn schouders, rug en onderrug. In stilte bid ik dat ze mijn billen niet vergeet. Ik ben opgewonden.

Zonder iets te zeggen voel ik hoe ze de handdoek die over mijn onderlijf ligt naar boven trekt. Op mijn schouders en rug laat ze ‘m rusten. Ik hoor hoe ze haar handen voorziet van nieuwe olie en zodra haar handen mijn bovenbenen aanraken kreun ik zacht.

Shit. Dit is niet de bedoeling, het ging per ongeluk. Ik durf er niets van te zeggen.

‘Als je dat doet maak je de spanning erger.’ Lacht ze.

De spanning. Zij voelt het ook.

Soepel glijden haar handen in een langzaam tempo naar de ronding van mijn billen. Ik sluit mijn ogen en hou mijn lippen stijf op elkaar. Ze begint te kneden. Ze is zo dichtbij dat ik haar vingertoppen soms voorzichtig langs mijn lies en buitenste schaamlip voel strelen.

Ik wil haar. Dit is niets voor mij. Hoe kan ik mezelf nou in bedwang houden? Opnieuw kreun ik per ongeluk. Terwijl haar beide handen gevuld zijn met mijn billen, die ze speels wat uit elkaar trekt, zucht ze luid. Ik vraag me af wat er in haar omgaat.

‘Hoe kom je aan dit lekkere lichaam?’

Haar vraag is duidelijk, zonder schaamte. Ik lach, althans een poging tot. Het zijn de zenuwen en de spanning die in de lucht hangt.

‘Wil je er iets mee?’ Vraag ik veel te brutaal.

Opnieuw zucht ze en zegt dat dat niet gaat. Het is niet de bedoeling dat ze met gasten aanpapt. Er schiet teleurstelling door mijn lijf. Ik wist dit wel, maar de spanning moet een uitweg hebben.

Haar vingers doen het tegenovergestelde van wat zij me net heeft gezegd. Ze bevinden zich plotseling voor mijn opening. Ze oefenen druk uit en willen naar binnen. Voorzichtig doe ik mijn benen iets verder uit elkaar. Ik laat het toe. Ik laat het gebeuren. Zacht begint ze mijn binnenste te masseren. Het geluid van mijn nattigheid laat weinig aan de verbeelding over.

Ik plaats mijn armen boven mijn hoofd en grijp me vast aan de zijkant van de massagetafel. Mijn ademhaling gaat alle kanten op en ik kan een kreun niet meer onderdrukken.

Centimeter voor centimeter glijden haar vingers dieper. Gevingerd worden heeft nog nooit zo intens gevoeld. Waarschijnlijk omdat het niet mag. Ze gaat rustig en met beleid te werk. Ze maakt me langzaam wild.

Een van haar vingertoppen heeft inmiddels mijn clit gevonden en ik duw mijn kont gewillig omhoog zodat ze er beter bij kan. Haar aanraking maakt verlangens bij mij los waarvan ik niet eens wist dat ik ze had. Met mijn ogen dicht fantaseer ik over haar. Over hoe het zou zijn als we zouden zoenen. Over hoe het zou zijn als ik haar zou aanraken. Aanraken met mijn vingers, lippen en tong. Ik fantaseer over seks met deze vrouw en ik vraag me af hoe haar lichaam eruit zal zien, naakt. Ik verlang naar meer, meer van wat zij doet en meer van haar.

Ik ga steeds luider kreunen en heb mezelf amper onder controle wanneer ze plotseling stopt. Verhit ga ik rechtop zitten. Ze doet geen moeite om te verbergen dat ze mijn lichaam aandachtig bekijkt. Ik voel me gewild en sexy.

Ze komt dichterbij en drukt haar lippen nat op de mijne. Zelfs haar tong voelt zacht door mijn mond. Het is teder, maar toch immens dierlijk en opwindend. Mijn lichaam lijkt volledig in extase wanneer ze plotseling naar voren leunt en haar tong nat over een van mijn tepels laat gaan. Ik kreun, ondersteboven door de plotselinge actie. Nat en koud laat ze ‘m achter. Prikkend van verlangen.

‘Mooi, je tepelpiercings en… uh… je hoofd.’

M’n hoofd? Zei ze dat nou echt?

‘Uh, dank je’ antwoord ik in lichte paniek.

Ze is in de war. Het kan niet anders. Ze doet een stap naar achter en ineens besef ik wat er gebeurd is. En bovenal besef ik wat er allemaal nog zou kunnen gebeuren wanneer ik nu niet wegga.

Ik sta op, het kost me moeite, sla mijn handdoek weer om mijn naakte en glibberende lijf en bedank haar voor de lekkere massage. Mijn gezicht is rood en ik durf haar amper aan te kijken. Ze zucht kort en wenst me dan een fijne dag.

Terwijl ik nog compleet verward de trap af loop in de richting van de sauna’s schieten de beelden van enkele minuten geleden door mijn hoofd. Opnieuw voel ik de verlangens, de spanning en bovenal de nieuwsgierigheid. Beneden bij de sauna’s aangekomen ga ik snel op zoek naar Levi. Ik moet écht stoom afblazen.

Beeld: Pexels

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy