Sexy verhaal: Een heel goede morgen

door Myrthe

De automaat in de gang op het begaande grond draaide overuren. Dat was gebruikelijk ‘s ochtends, zo tussen 8 en 8.30 uur, het moment waarop alle collega’s het grijze bedrijfsgebouw kwamen binnengewaaid. Voordat ze aan hun bureau gingen zitten, kwamen de meesten nog even wat moed tanken in de vorm van een kopje sterke koffie en een kort praatje met de collega’s.

Het was maandagochtend en het leek alsof de meesten nog minder zin hadden dan anders om aan de slag te gaan. De weg naar de koffieautomaat werd versperd door een groepje luidruchtig pratende vrouwelijke collega’s. Ze bleef een tijdlang verveeld staan voordat ze uiteindelijk toch maar probeerde om – met een licht duwtje hier en daar, gepaard gaande met wat gekuch om haar aanwezigheid kenbaar te maken – de koffieautomaat te bereiken voor dat broodnodige bakje troost. De dames leken haar aanwezigheid nauwelijks op te merken, raakten maar niet uitgepraat over hun belevenissen van het afgelopen weekend. Quality-time met het gezin, een chic trouwfeest, een weekendje Parijs… Maar allemaal lang niet zo spannend en opwindend als wat zij afgelopen weekend had meegemaakt. De gedachte ontlokte haar een minuscule glimlach.

“Goedemorgen!” Zijn stem weerklonk door de gang en meteen draaiden alle vrouwelijke collega’s zich om. Zelfs zonder te kijken, wist ze welke mannelijke collega net het bedrijf was binnengekomen. Zijn typische parfum verdrong de geur van koffie naar de achtergrond. Haar hart maakte een sprongetje.

“Goedemorgen.” Ze kreunde en duwde zich nog wat dichter tegen hem aan, haar rug tegen zijn buik. Ze was nog niet in staat om haar ogen open te doen en de dag helder en uitgeslapen in de ogen te kijken. Misschien zou ze dat vandaag wel nooit zijn. Zijn warme handen streelden over haar lichaam en haar huid begon opnieuw te tintelen, misschien was het daar wel nooit mee gestopt. Hij drukte zijn lippen tegen haar hals en vonkjes knetterden in haar binnenste, misschien waren die wel nooit helemaal verdwenen.

De vrouwelijke collega’s begroetten hem enthousiast. Heel enthousiast. Ze schudde met haar hoofd en rolde tegelijkertijd met haar ogen. Ze keek hoe de koffie uit de automaat in haar kopje liep, terwijl ze flarden van het gesprek achter haar opving.

“Dag Pieter, fijn weekend gehad?” De stem van boekhoudster Karin klonk opgewonden, zoals altijd wanneer ze een gesprek met Pieter begon. En Karin was niet de enige die daar last van had. Pieter was een beetje de Casanova van het bedrijf. Een player eerste klas. Al op haar eerste dag bij het bedrijf, was ze ingelicht over zijn reputatie. Al jaren married with children, maar niet vies van een slippertje zo af en toe. En ook absoluut niet bang om dat toe te geven. Want hé, hij was een man, compleet met dierlijke instincten en vleselijke lusten…

Ze hoorde hoe hij grinnikte en stelde zich voor hoe hij zijn mond in die typische geheimzinnige glimlach van hem vertrok. “Absoluut, dames. En jullie?” Ze deed geen moeite om te luisteren naar de antwoorden van de vrouwelijke collega’s, maar ergerde zich ondertussen nog maar eens aan het feit dat de automaat zo traag werkte.

Toen haar kopje eindelijk gevuld was, net iets te veel om zonder risico op morsen mee te nemen naar haar bureau, draaide ze zich om. Zijn blik vond onmiddellijk de hare.

Vuur brandde in zijn ogen, het verlangen onmiskenbaar. Ze keek hem een paar seconden aan en zuchtte diep, bereid om zich helemaal aan hem over te geven. Gretig proefde hij van haar lippen en trok haar dicht tegen zich aan. Haar volle borsten drukten tegen zijn borst, zijn handen gleden over de sensuele ronding van haar heupen. Een zachte kreun ontsnapte haar en hij reageerde onmiddellijk door zijn tong tegen haar lippen te duwen. Ze opende haar mond en kreunde opnieuw toen zijn tong de hare vond. Hij trok haar nog wat dichter tegen zich aan en ze voelde zijn harde geslacht duwen tegen haar onderbuik.

Het leek er niet op dat het gesprek in de gang snel afgerond zou worden, dus besloot ze om toch maar – overvolle kop koffie in de hand – te proberen om langs het groepje collega’s heen de gang door te lopen in de richting van haar kantoor. Ze kuchte even, en baande er zich er dan toen voorzichtig een weg door. Het lukte zonder ongelukken. Terwijl ze als laatste ook hem passeerde, voelde ze hoe zijn arm heel even langs de hare streek.

Ze draaide subtiel met haar heupen om hem te tonen dat ze genoot van zijn opwinding. Hij duwde zijn lichaam nog steviger tegen het hare. Met zijn tong likte hij over haar lippen, gevoelig en een beetje gezwollen door het onstuimige gekus van daarnet en het geschuur van zijn stoppelbaard dat daarmee gepaard was gegaan. Toen kuste hij haar oor, liet zijn tong verder glijden tot aan het kuiltje onderaan haar hals. Ze sloeg haar armen om zijn nek, liet haar hoofd naar achteren vallen zodat hij overal beter bij kon. Zijn mond dwaalde verder omlaag over haar zachte huid en ze stak haar borsten naar voor, terwijl ze hapte naar adem.

De koffie in haar bevende handen stroomde over de rand van het kopje en ze vloekte luid. Hij stond onmiddellijk naast haar en nam het kopje uit haar handen. “Ik ga een vaatdoek halen”, stamelde ze en vluchtte weg naar de bedrijfskantine. Even later was ze terug met een vochtige doek en terwijl ze de druppels koffie wegveegde van de vloer, hoorde ze hoe hij – haar kop koffie nog altijd in zijn handen – aan de collega’s vertelde dat hij afgelopen weekend een fijne tijd had beleefd met een heel leuke dame. Haar lichaam verstarde en ze leek even niet meer in staat om te bewegen, terwijl de vrouwelijke collega’s hem in een staat van collectieve opwinding en onderhuidse jaloezie smeekten om meer details.

Hij trok met een ruk haar zwarte shirtje omhoog zodat haar bordeauxkleurige beha zichtbaar was. Hij besteedde er nauwelijks aandacht aan, trok de cups naar beneden en liefkoosde haar borsten. Ze tilde haar knie op, liet die kreunend strelen langs zijn dijbeen. Hij gromde, beet zachtjes in haar tepel. Ze fluisterde zijn naam, hees en verleidelijk, hoopte hem op die manier aan te moedigen om haar nu onmiddellijk op het bed neer te duwen en heel diep in haar te stoten. Ze wilde op dit moment alleen maar dat.

Ze stond recht en liep naar hem toe. “Dank je”, zei ze stil, terwijl ze de kop koffie uit zijn handen nam en met de natte doek even de onderkant afveegde. Hij knipoogde, maar ging onverstoorbaar verder met het gesprek dat hij met de dames aan het voeren was. Ze hingen aan zijn lippen, leken nauwelijks te merken dat zij er ook was. Ze draaidde zich om en liep naar haar kantoor. Ze hoorde nog net hoe een van de vrouwelijke collega’s lachend het woord nam. “Easy to get, hard to hold…” zo is hij wel, onze Pieter. Maar dus weer een naam bij op de lange lijst.” Ze liet deur van haar kantoor met een klap achter zich dicht vallen.

Ze had het verwacht, maar toch haalde ze scherp adem op het moment dat hij haar buik aanraakte. Het bed waar ze op lag was groot en zacht en het beddengoed rook naar lentebries, maar dat registreerde ze allemaal niet meer. Zijn vinger gleed van haar rechterheup naar haar navel en toen lager, onder de rand van haar slipje. Zijn wijsvingers haakten zich achter het elastiek en hij trok het stukje stof in fijn kant langzaam over haar billen naar beneden. Hij kwam tussen haar benen zitten. “Doe ze open. Wijd.” Zijn stem klonk schor.  Ze gehoorzaamde en onmiddellijk voelde ze zijn vingers tussen haar benen. Ze verkenden er al haar vrouwelijke plooitjes en als hij al niet had geweten hoe opgewonden ze was, dan wist hij het nu. Ze gaf zich over aan het heerlijke gevoel dat langzaam bezit nam van haar hele lichaam en kreunde toen ze voelde hoe hij, ondanks alles toch nog een beetje onverwachts, een vinger bij haar naar binnen duwde. Haar mond voelde kurkdroog.

Ze nam een grote slok koffie en vertrok haar gezicht toen de vloeistof in haar keel brandde. Uit de lade onder haar bureau nam ze het sleuteltje van de brievenbus en liep haar kantoor weer uit. Ze trok de kap van haar trui over haar hoofd toen ze merkte dat het buiten ondertussen was beginnen regenen en ze probeerde zo snel als haar hakken dat toelieten, naar de brievenbus te lopen.

Een regen van warme, verslindende kussen liet hij op haar lichaam neerkomen. Op haar borsten, in haar nek, op haar buik. Af en toe liet hij ook zijn tong even over haar huid strelen. Tegen haar tepels, rond haar navel, in haar oor. Ze kreunde, duwde haar bovenlichaam omhoog tegen het zijne. Hij kon onmogelijk niet weten wat ze met die signalen bedoelde, maar hij stelde haar toch de vraag. “Wat wil je?” Zijn stem klonk dik en de klank ervan wond haar zo mogelijk nog meer op dan ze al was. “Jou.” Ze kreunde opnieuw. “In mij. Diep in mij.”

Gelijk was hij daar: groot, diep, haar helemaal vullend. Ze hapte naar adem toen ze voelde dat hij in één vlotte beweging helemaal bij haar naar binnen was gedrongen. “Wauw”, zuchtte ze. Hij keek haar even aan, terwijl hij stil in haar bleef. “Zeg dat wel. Houd je knieën vast.” Ze liet haar armen zakken en pakte haar knieën beet zodat ze haar benen wijd open kon houden. Hij had nu vlotte toegang, kon ongehinderd bij haar naar binnen stoten. Ze verloren zichzelf helemaal in de wrijving van hun lichamen toen ze het perfecte ritme vonden. Met elke beweging ging hij harder en sneller. Ze kwam hem tegemoet, gaf tegendruk bij elke stoot en maakte ronddraaiende bewegingen met haar bekken. Ze kreunde zacht, voelde hoe haar lichaam verkrampte en hoorde hoe hij vloekte op het moment dat hij, net als zij, trillend zijn hoogtepunt bereikte.

Nadat ze de post op haar bureau had neergelegd, duwde ze op de aan-knop van haar pc en staarde nietszeggend naar het scherm terwijl de computer aan het updaten sloeg. Update 1/180, do not turn off your computer. Ze schrok toen de deur van haar kantoor voorzichtig werd geopend. Pieter stak zijn hoofd naar binnen. Update 36/180. Ze zuchtte diep, voordat ze hem aankeek. “Goedemorgen.” Zijn ogen blonken ondeugend. “Dat heb ik je daarnet nog niet gezegd, dacht ik.” Update 93/180, plots ging het snel. Ze haalde haar schouders op. “Nee, dat heb je daarnet inderdaad niet gezegd.” Ze forceerde een glimlach. “Maar ook goedemorgen.” Update 139/180. Nog even. “Was er anders nog iets?” Hij kneep zijn ogen tot spleetjes. “Nee, hoor. Dat was het.” Update completed.

Beeld: Pinterest

2 reacties

Hans 6 juli 2019 - 11:39

Een heerlijk en prettig geil geschreven verhaal. Met genoegen gelezen.
Hans.

Beantwoord
Myrthe Moon 7 juli 2019 - 15:14

Dank je, Hans. Leuk om te horen!

Beantwoord

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy