Sexy verhaal: Geef je over

door Anya

Het kampvuur brandt al wanneer ik naar een groepje zelfbewuste vrouwen loop. Vanavond is het weer volle maan. Het is weer tijd voor de Vrouwencirkel. Verheugd en liefdevol begroet ik alle mooie vrouwen. Na een openingsmeditatie is het tijd om onze inzichten en ervaringen van de afgelopen maand met elkaar te delen. Terwijl mijn vingers met kleine takjes spelen, open ik aarzelend het gesprek: “Ik zou wel willen delen wat mij de laatste tijd bezighoudt. Op Pinterest kwam ik een mooie tekst tegen over heilige seksualiteit. De tekst raakte en inspireerde mij. Als ik kijk naar mijn eigen beleving van sex, merk ik dat ik vaak enorm veel seksuele energie heb. Ik wil altijd meer.” Blozend kijk ik naar beneden. Wanneer ik vervolgens verlegen opzij kijk, zie ik uit mijn ooghoek een andere vrouw liefdevol instemmend knikken.

Het moedigt mij aan verder te vertellen: “Ik vind dat heerlijk. Ik weet dat seksuele energie ook levensenergie is. Wel merk ik, dat ik erg op de ander gericht ben. Ik wil vooral de ander pleasen . Dat hij geniet, hij mij niet kan weerstaan. Ik vind het lastiger om te ontvangen. Ik zou zo graag mijzelf meer bevrijd willen voelen om mij vooral te richten op mijn eigen genot. Dat ik mezelf volledig kan laten gaan. Zonder nog na te denken of ik wel geil kijk en wat de ander van mij zou kunnen denken.” Sommige vrouwen lijken herkenning te vinden in mijn verhaal, anderen glimlachen liefdevol. Dan reageert Lena: “Ik heb eens gelezen dat sex ook een spiegel is. Een middel om je bewust te worden van je eigen patronen.” Ik snap wat ze bedoelt. Onbewust zoek ik steeds naar erkenning dat ik er mag zijn. Zoekende naar het gevoel van de mooiste en de beste zijn. Daarom houdt ik ook zo van gedomineerd worden. Hoe harder hoe beter. Ik wil voelen hoe gewild ik ben. Ervaren hoe grijperig de man wordt van mij. Toch merk ik de laatste tijd dat mijn focus meer verlegt wordt naar mezelf. Ik mag er zijn! Ik mag ook genieten!

Wanneer ik thuiskom voel ik mij enorm krachtig. Doelgericht stap ik op mijn vriend af en kus hem verleidelijk. “Vanavond wil ik alleen maar genieten. Ik weet dat je er van houdt mij te verwennen, maar dit keer sta ik het mezelf toe dat het alleen maar om mij draait. Ik wil alles voelen. Hoe je mij overal aanraakt en proeft,” zeg ik. Maarten kijkt mij ontroert aan.

“Ik weet niet waar dit vandaan komt schatje. Ik vermoed dat je weer inspiratie hebt opgedaan uit die heksenkring van je,” merkt hij plagend op. Ik gooi een kussen naar zijn hoofd. Dan tilt Maarten mij op zijn schoot en zegt: “Maar zonder gekheid. Natuurlijk wil ik jou dat geven. Ik wil dat je geniet. Geef je over.”

We maken de afspraak dat hij vanavond niet klaarkomt. Deze avond draait alleen om mijn plezier en genot. Maarten pakt mijn hand en neemt me mee naar boven. Hij legt me zachtjes op het bed en kijkt mij bewonderend aan met zijn diepbruine ogen. “Je bent prachtig schatje. Ik zou willen dat je jezelf kon zien zoals ik je zie.” Dan zoent hij me, heel teder. Zijn warme lippen verlaten mijn mond en verkennen mijn nek, borsten en buik. Volledig ontspannen focus ik mij op het voelen. Met zijn handen streelt hij over mijn vagina. Heel lichtjes. Hij neemt de tijd. Het is anders dan anders. Ik vraag me af: doet hij iets anders of doe ik dat zelf? De energie is anders. Zijn aanraking voelt alsof hij in volle aandacht mij bewondert. Voor het eerst laat ik in mij hoofd toe dat mijn vagina mooi is. Dan verschuift er iets in mij. In overgave kan ik mij laten gaan. Ik voel hoe hij mij begint te likken. Alsof hij aanvoelt wat ik nodig heb, zegt hij: “Ik word zo geil van je mooie kutje.”

Ik gooi mijn hoofd naar achter waardoor er een kromming in mijn rug ontstaat. Ik voel hoe de seksuele energie zich steeds meer in mijn lichaam verspreidt. Hoe ik dit omhoog kan halen met mijn adem. Hoe mijn tepels reageren. Wanneer hij dan ook nog zijn vinger in mij duwt en langzaam de binnenkant masseert, voel ik dat mijn spieren zich beginnen samen te trekken. Ik ken orgasmes van heel hard al mijn spieren aanspannen, tot ik klaarkom. Nu lukt het dit gevoel dichterbij te laten komen in totale ontspanning. Ik geniet van het samentrekken van mijn spieren in mijn vagina. ‘Ga alsjeblieft door,’ weet ik kreunend uit te brengen. Hij versnelt zijn tempo en ik voel dat ik ga komen. De golf overspoelt mijn lichaam, is intenser en houdt langer aan dan ik gewend ben. Met gesloten ogen geniet ik van wat me zojuist is overkomen. Mijn wangen gloeien.

Met twinkelingen in zijn ogen komt Maarten omhoog en kust me. Dan fluistert Maarten in mijn oor: “Ik weet niet wat er gebeurde, maar ik wil meer van dit.”

Beeld: Pexels

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy