Sexy verhaal: Een tien voor deze beurt (+podcast)

door Saskia

Ik was er helemaal klaar mee, maar gelukkig ook bijna klaar. Mijn scriptie was afgerond en ingeleverd. De acht was al genoteerd en de diploma-uitreiking gepland. Nog een laatste afsluitend gesprek met mijn scriptiebegeleider en ik was vrij en klaar om de wereld in te gaan. Het was bijna jammer dat het de laatste keer was dat ik deze gang doorliep. We hadden inmiddels zo veel uren samen gedeeld, dat ik hem zou gaan missen wanneer ik hier niet meer elke week langs zou hoeven komen.

Ik klop op de deur voordat ik de klink naar beneden duw.

“Hi!” groet ik mijn begeleider. Hij kijkt op van zijn laptop en er komt een grote glimlach tevoorschijn. Hij staat op om me te begroeten met een knuffel.

“Alles goed?” vraagt hij en ik antwoord instemmend terwijl ik in een van de twee lounge-stoelen ga zitten. Hij heeft een mooi uitzicht zo vanaf de achtste verdieping.

“Koffie?” hij loopt – voor mijn antwoord af te wachten – al naar de deur. De vraag is slechts een formaliteit. Ook bij hem sta ik inmiddels al bekend als koffieverslaafde.

Ruim een half uur en twee koppen koffie later hebben we het publicatieplan voor mijn scriptie klaarliggen. Ik pak mijn spullen in en sta op om mijn jas van de kapstok in de hoek te halen. Hij loopt achter me aan en wacht met de klink in zijn handen bij de deur.

“Nogmaals bedankt voor al je hulp”, begin ik. “Ik had het niet zonder je gekund.”

Hij glimlacht naar me. Ik kijk naar hem op en zijn ogen zijn gelockt in die van mij. Hij heeft een andere blik in zijn ogen dan normaal. Minder serieus, maar intens.

“Geen probleem, ik heb zelden zo’n leuke tijd gehad. Jammer dat dit de laatste keer was…” Zijn opmerking blijft een beetje in de lucht hangen.

“Voordeel is wel dat ik nu dit kan doen.” Hij doet een stap naar voren en voor ik het weet vinden zijn lippen die van mij.

Even bevries ik. Wat gebeurt hier? Zijn gezicht is nog steeds dicht bij die van mij en ik kijk recht in zijn verlangende ogen als ik het effect van zijn kus op me laat inwerken. Opeens zie ik daar een heel leuke jongen tegenover me staan. Het valt me nu pas op dat hij zulke donkere ogen heeft. Hij zal amper vijf jaar ouder zijn dan ik en de bos krullen maakt hem er nog jonger uitzien.

De adrenaline suist door mijn lichaam en neemt het over van mijn hersenen die plotseling totaal op non-actief staan. Ik laat mijn tas en jas uit mijn handen vallen en zoen hem terug. Gretig zoek ik met mijn tong de zijne. Ik duw hem tegen de deur aan, al zoenend voelt hij met zijn hand onder de klink en weet de deur op slot te draaien. Terwijl ik zijn lippen in mijn nek voel draai ik de luxaflex van het raam naast de deur dicht en druk ik aan de andere kant van de deur het licht uit. Hij is ondertussen aan de knoopjes van mijn blouse begonnen en we strompelen terwijl we samen onhandig mijn blouse uittrekken terug naar de stoel waar ik net zat. Ik schop mijn pumps uit en begin aan de knoop van mijn broek terwijl hij zijn trui in een soepele beweging over zijn hoofd trekt. Hij laat zich in de stoel vallen en trekt mij mee bovenop hem. Zijn gezicht duikt in mijn borsten en ik zoek met mijn handen het haakje om mijn bh los te maken. Met zijn handen duwt hij de bandjes van mijn schouders om vervolgens mijn borsten stevig vast te pakken en te masseren. Met mijn heupen ga ik heen en weer op zijn hard geworden lul die ik door zijn broek heen voel. Ik begin aan zijn knoop te friemelen en hij duwt zijn broek ongeduldig naar beneden. Ik geef hem ruimte om hem uit te doen en ga dan door mijn knieën. Mijn mond vindt zijn lul en ik draai met mijn tong rondjes over zijn eikel voordat ik hem diep in me neem. Hij pakt mijn losse haar vast zodat hij mijn gezicht kan zien en duwt mijn hoofd hard heen en weer. Dan trekt hij me van zijn lul, duwt me op het vloerkleed en duikt bovenop me. Hij trekt mijn string uit, glijdt met zijn grote handen ruw over mijn lichaam terug omhoog en duwt mijn handen naar boven. Met een hand blijft hij mijn polsen vasthouden. Twee vingers van zijn andere hand duwt hij diep in mijn mond en ik zuig er hard en hongerig aan. Hij trekt ze langzaam uit mijn mond en brengt ze dan naar beneden. Hij beweegt langzaam over mijn clit, helemaal naar achteren en weer terug, glijdt bij me naar binnen en weer terug over mijn clit waar hij het tempo steeds verder opvoert. Hij blijft me aankijken terwijl hij met me speelt. Plagerig stopt hij elke keer als ik begin te kreunen en een hoogtepunt voel naderen. Ik kronkel onder hem en smeek hem me te laten komen. Uiteindelijk houd ik het niet meer. Als ik kom is hij gedwongen mijn polsen los te laten om mijn gekreun met zijn hand te dempen. Het laat me alleen maar harder komen. Terwijl ik bijkom klimt hij op me en begint zich op me af te trekken. Hij grijpt mijn borst en trekt hard aan mijn tepel. Het maakt me opnieuw opgewonden en ik zet mijn nagels in zijn billen.

“Ik kom al”, hijgt hij. Terwijl hij met zijn hand hard heen en weer gaat over zijn lul. Ik duw met mijn handen zijn lul richting mijn mond. Hij buigt voorover en komt in mijn mond klaar.

Als ik me weer aankleed besef ik pas wat hier net is gebeurd.

“Doe je dit met al je leerlingen?” vraag ik half plagerig, half serieus.

“Doe je dit met al je docenten?” kaatst hij gelijk de bal terug. Dan komt hij bij me staan en duwt mijn kin omhoog zodat hij me aan kan kijken.

“Je bent geen leerling meer van me. En nee, ik heb dit nog nooit eerder gedaan.” Hij draait zich om en trekt zijn trui aan. Ik pak mijn spullen bij elkaar terwijl hij het licht weer aandoet en de luxaflex open. Ik loop naar de deur toe, maar hij gaat ervoor staan.

“Je hebt mijn nummer. Ik hoop dat je ‘m nog eens gebruikt.” Hij geeft me nog een kus en doet dan de deur voor me open.

Ik draai me nog één keer om voordat ik de gang inloop. Is dit nou het grotemensenleven… denk ik en ik moet lachen.

1 reactie

DokD 19 januari 2020 - 11:38

Heerlijk ondeugend idee

Beantwoord

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy