Sexy verhaal: Een vrijwillige ontvoering

door Saskia

Rick had Myrthe al maanden beloofd dat hij haar een keer mee zou nemen in zijn privéjet. Al die tijd bleef het beloftes, dus ze had het niet al te serieus genomen. Bovendien had ze zich nooit een moment verveeld als ze samen waren. Hij genoot zichtbaar van haar gezelschap en zij genoot van zijn verwennerijen en – let's face it – van zijn geld. Ze werd altijd vreselijk door hem verwend en hij deed er alles aan om het haar naar haar zin te maken. Sieraden, lingerie, hotelovernachtingen, ze kwam niks tekort.

Maar nu had ze dus de opdracht gekregen haar spullen te pakken, met de mededeling dat ze een week weg zou blijven. Gelukkig had ze haar tentamenweek net achter de rug dus kon het voor haar studie niet zoveel kwaad dat ze even niet op kwam dagen. En Rick was min of meer haar bijbaantje, dus eigenlijk zou ze gewoon gaan werken. Dat maakte ze zichzelf in ieder geval wijs.

Als ze aankomen bij zijn privéjet beseft Myrthe pas hoe bizar deze situatie eigenlijk is. Er lopen mensen in witte kostuums van de auto naar het vliegtuig heen en weer om de koffers en andere spullen in te laden. Rick neemt haar met zijn hand op haar onderrug mee naar het vliegtuig en dan beseft ze pas dat hij zelf de piloot is. Zwaar onder de indruk laat ze zich door hem ontvoeren naar de voor haar onbekende bestemming.

Na wat voelt als een enkel ogenblik zet het vliegtuig de landing alweer in. Als ze naar beneden kijkt ziet ze niks dan zee en een piepklein eilandje waar ze zo te zien op landen. Ze kijkt haar ogen uit als ze het vliegtuig uitstapt, nog steeds niet wetende waar ze is. Hij begeleidt haar naar de cabrio die daar klaarstaat en neemt haar mee naar een gigantisch wit huis in mediterrane sfeer dat hij zijn thuis noemt.

Ze blijken helemaal alleen in dat grote huis te zijn, dat werkelijk van alle gemakken is voorzien. Even laat hij haar rondsnuffelen en alles bewonderen. Door de glazen wanden is het uitzicht over het eiland prachtig. Ze pakt een dadel van een volle fruitschaal en stop die in haar mond terwijl ze de vele kamers bekijkt.

Dan neemt hij haar mee naar de prachtige slaapkamer. Lingeriesetjes in haar maat liggen klaar op het bed, samen met een doosje waar LELO op staat. Ze bekijkt de lingerie maar Rick pakt die uit haar handen en legt ze aan de kant. “Dat is voor later. Nu wil ik je naakt op mijn bed hebben.”

Ze gehoorzaamt gewillig en kleedt zich langzaam voor hem uit. Hij wacht geduldig tot ze al haar kleren uit heeft en ze op bed ligt, pakt dan een setje handboeien uit het nachtkasje ernaast en maakt haar armen ermee vast aan het bed. “Vertrouw je mij?” Vraagt hij zachtjes, met zijn hoofd dicht bij die van haar.

“Ja, helemaal.” Antwoordt ze volmondig. Haar borsten gaan op en neer van haar ademhaling, die door de spanning steeds zwaarder wordt.

Hij glijdt met zijn handen over haar armen naar beneden, over haar lichaam en duwt haar benen wijd uit elkaar. Met zijn tong glijdt hij bij haar naar binnen, zo diep dat ze geen controle meer heeft en hem alleen maar zijn gang kan laten gaan. Dan zakt hij iets met zijn hoofd naar beneden en duwt hij met zijn handen haar borsten in zijn gezicht. Hongerig kneedt hij ze terwijl zijn tong met haar tepels speelt. Even zet hij zijn tanden erin maar voordat de pijn tot haar door kan dringen stopt hij weer. Dit doet hij een paar keer tot haar tepels helemaal stijf staan. Dan zakt hij verder naar beneden en brengt zijn hoofd tussen haar benen. Zijn tong glijdt over haar clit heen en weer terwijl hij met een vinger naar binnen glijdt.

“Ik heb een nieuw speeltje.” Zegt hij dan terwijl hij overeind komt. Hij grijpt het doosje van het bed en haalt er de Tiani 3 uit. “Ben je er klaar voor?” Vraagt hij haar. Myrthe knikt. Voorzichtig brengt hij het onderste gedeelte bij haar naar binnen. Ze voelt het andere uiteinde op haar clit rusten. Hij leunt een beetje naar achter zodat hij haar goed kan bekijken en drukt dan op de afstandsbediening. Ze voelt hoe het seksspeeltje begint te trillen en haar op meerdere plekken stimuleert. Veel tijd om eraan te wennen krijgt ze niet, want hij drukt nog eens en de Tiani begint harder te trillen en haar clit intenser te masseren. Ze voelt de intensiteit opbouwen in haar onderbuik en haar tenen krommen van genot. “Ja. Kom maar. Kom maar voor me.” Moedigt hij haar aan. Daar hoeft ze niet veel voor te doen. Haar rug trekt krom, haar handen grijpen de spijlen van het bed vast en haar voeten graven zich in de lakens. Haar hele lichaam begint te schokken en een luide kreun kondigt haar overweldigende orgasme aan.

Als haar lichaam weer ontspant zet hij het speeltje uit. En terwijl zij daar totaal aan hem overgeleverd ligt bij te komen trekt Rick eindelijk ook zijn kleren uit. Zijn stijve lul komt tevoorschijn als hij zijn boxer naar beneden trekt. Hij klimt boven op haar en blijft even vlak boven haar hangen. Ze voelt zijn lul tussen haar benen drukken, waar het speeltje ook nog steeds in haar zit. “Mag ik?” Hij kijkt haar gretig aan. “Hmhm.” Is alles wat ze uit kan brengen. Ze probeert hem een zoen te geven en hij komt haar tegemoet door naar haar toe te bukken. Terwijl hun tongen met elkaar spelen glijdt hij bij haar naar binnen. Dan opeens voelt ze de trillingen van eerder weer. Hij heeft het speeltje weer aangezet, terwijl hij in haar zit. Rick hapt zelf ook naar adem bij het voelen van de trillingen. Hij begint zijn heupen heen en weer te bewegen en stoot zichzelf in een nieuw record naar een orgasme. Ook Myrthe voelt de spanning weer opnieuw in haar lichaam opbouwen. “Niet stoppen. Ga door.” Hijgt ze. Hij doet wat ze vraagt en blijft heen en weer bewegen. Een tweede hoogtepunt rolt van tussen haar benen uit door haar hele lichaam terwijl ze uitroept dat ze komt.

Als ze allebei zijn bijgekomen maakt hij haar los van het bed. Hij geeft haar een snelle kus en staat dan op. “Zie ik je zo in het zwembad?” Roept hij achterom terwijl hij de kamer uitloopt.

“Oke!…” Antwoordt Myrthe beduusd terwijl ze met moeite half overeind komt. Natuurlijk… bij het zwembad. Ze laat zich terugvallen in het kussen. Over een paar minuutjes, denkt ze bij zichzelf en ze voelt haar ogen zwaar worden. Nog heel even bijkomen. Dan schrikt ze wakker van de trillingen die opnieuw tussen haar benen plaatsvinden. “Ja, ja! Ik kom al!” Roept ze lachend. Blijkbaar heeft Rick de afstandsbediening met zich meegenomen. Wat een control freak, denkt ze hoofdschuddend. Maar wel een hele geile…


Kom samen met de Tiani 3 & LELO

Tiani 3 is de new and improved versie van LELO’s award winnende koppelvibrator. Deze wordt tijdens de sex gedragen door vrouwen. Dankzij de dubbele motor wordt jouw clit vanaf de buitenkant én binnenkant (G-spot) verwend. Het is dus een g spot vibrator en clitoris vibrator in één! Je krijgt er ook een afstandsbediening bij. Je kunt zelf de touwtjes in handen houden of de controle weggeven en je partner de toy laten bedienen.

Het fijne aan een koppeltoy is dat je samen handsfree kan genieten van elkaar. Terwijl je penetratieseks hebt met je lover, zorgt de Tiani voor intense vibraties op je gevoeligste plekjes. Dit speeltje is een uitkomst als je graag klaar wilt komen tijdens de seks met een partner! Door de intense clitoris- en G-spotstimulatie is het makkelijk om. Zo verklein je ook weer de orgasmekloof *wink wink*.

Lig je alleen tussen de lakens met een vrouw? Je kunt de toy ook solo en/of met een dildo combineren. Shop Tiani 3 voor €159,- via lelo.com. Treat yourself, want juli is orgasmemaand!

lelo tiani 3

Beeld: LELO/Pexels

Dit artikel is in samenwerking met LELO tot stand gekomen.

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy