Sexy verhaal: Een zwoele zomeravond voor 3

door Yentl

Wat is dit toch een heerlijke dag, denk ik bij mezelf terwijl ik overeind kom uit mijn strandbedje. De zon voelt aangenaam op mijn gebruinde huid en het geluid van de zee werkt rustgevend. Het ultieme vakantiegevoel overspoeld me. Ik pak mijn telefoon om te kijken hoe laat het is. 17.30! Over een half uur vertrekt de catamaran die ons een romantisch avondje beloofd. Hij en ik, de zonsondergang, eten dat voor ons wordt bereid, Ik kan niet wachten.

Ik sta op en trek mijn jurkje over mijn kleine bikini. Terwijl ik onze spullen bij elkaar verzamel gebaar ik naar Dennis dat het tijd is om te gaan. Hij gooit zijn blonde lokken achterover en loopt het water uit. Eenmaal bij het bedje droogt hij zich af en trekt zijn T-shirt aan. Ik merk dat ik niet de enige ben die dit tafereel bewonderd en ik begrijp het. Dennis is knap, sociaal en ontzettend benaderbaar. Het is makkelijk om iets van hem te willen.

Terwijl we over de steiger richting de catamaran lopen voel ik zijn hand over mijn rug glijden, steeds verder tot hij stiekem onder mijn jurkje verdwijnt. Zijn hand voelt warm tegen mijn billen en hij kijkt me ondeugend aan. Met zijn vingers speelt hij met mijn bikinibroekje, hij schuift het een klein beetje opzij en laat zijn vingers speels door mijn natte lipjes glijden en dan zie ik haar ineens staan. Zongebruinde huid, gehuld in een groen bikinitopje en een spijkerrokje, haar bruine krullende haren dansen om haar gezicht terwijl ze naar ons zwaait. Ik knijp in Dennis z’n hand, kijk hem aan en zeg: ‘Holy shit, gaat zij met ons varen?’

‘Ik hoop het,’ antwoordt hij. Ze stapt van de boot en stelt zich voor als Julia. Haar groene ogen kijken mij doordringend aan en ik vraag mij af hoe het zou zijn om haar volle lippen op de mijne te voelen. Ik voel een vlammetje ontwaken van binnen. Ik kijk naar Dennis en zie dat zijn gedachten afdwalen. Hij geniet duidelijk van het effect dat Julia op mij heeft.

Terwijl we richting zee varen verteld Julia enthousiast over haar leven op het eiland. Totaal geïntrigeerd hangen wij aan haar lippen, ineens vraagt ze hoe zo’n knap stel als wij hier terecht is gekomen. Knap stel? Zei ze dat nou echt, schiet er door mijn hoofd. Zodra we ver genoeg op zee zijn is het tijd voor een duik. Dennis trekt zijn grijze T-shirt uit, ik kijk naar zijn stevig gebouwde lichaam, zijn sterke armen en goeie billen en ik zie dat Julia hem bewonderd. Dennis komt voor me staan en trekt mijn jurkje uit, speels pakt hij mijn billen stevig vast en drukt zich tegen me aan.

‘Jij hebt echt goede billen,’ klinkt het achter mij en ik kijk Julia aan.

Zou het dan toch? Ik vraag het me af terwijl Dennis snel een duik neemt. Ze verdwijnt naar beneden om het eten te maken. In het water kunnen Dennis en ik niet van elkaar afblijven, ik voel de spanning door mijn lijf gieren. Ik ben geil.

Na het eten hangen we op het net boven het kabbelende zeewater terwijl Julia opruimt en drankjes gaat verzorgen. De zon gaat onder en ik lig dicht tegen Dennis aan, ik kijk naar hem. Zijn warrige blonde haren, blauwe ogen, de kuiltjes in zijn wangen wanneer hij lacht. Ik smelt, daar in het net. Na al die tijd samen ben ik nog steeds betoverd, ik wil hem. Altijd.

Zodra we muziek horen verlaten we het net en gaan terug naar boven om onze drankjes te nuttigen. Ondanks de zon die volledig is ondergegaan is het nog steeds een aangename temperatuur. Terwijl we ons drankje pakken zegt Julia dat ze ons wel even alleen zal laten. Nog voor ze weg kan gaan legt Dennis zijn hand op mijn been, duwt mijn jurkje wat omhoog terwijl hij Julia uitdagend aankijkt en zegt: ‘Je mag ook wel blijven’.

Ik zie de twijfels in haar ogen. Ik wrijf over Dennis zijn zwembroek en ik zie dat het formaat van zijn stijve haar aandacht trekt. Zonder nadenken sta ik op en pak haar hand. Ik trek haar naar mij toe en zoen haar. Ik voel haar tong warm tegen de mijne en haar hand door mijn haar. Ik laat mijn hand via haar borsten naar beneden zakken, haar rokje in en ik vinger haar, ze voelt zo nat, zo uitnodigend. Zachtjes kreunt ze in mijn mond. Langs mijn benen voel ik de vingers van Dennis omhoog gaan, ze schuiven mijn bikinibroekje opzij en verdwijnen diep in me. Ik kan zelfs horen hoe nat ik ben. Zijn vingers zijn als magie, binnen no time zijn ze overal en ik sta in vuur en vlam. Ik kijk Julia aan en we zakken beide op onze knieën, tussen Dennis zijn benen. Vluchtig zoen ik hem terwijl Julia over mijn rug streelt. Ik pak het randje van Dennis zijn zwembroek en trek het naar beneden. Zijn stijve staat hard, recht op. Hij is zo groot en uitnodigend. Ik zie dat Julia onder de indruk is. Met 2 handen pak ik hem vast en neem hem in mijn mond. Ik voel hoe Dennis met zijn hand stevig mijn haar pakt en ik hoor hoe hij geniet. Ik draai me om naar Julia en ik zie dat ze ook van hem wil proeven. Ik pak haar hand en trek haar dichter naar me toe. Terwijl ik haar zoen laat ik mijn tong over Dennis zijn eikel glijden. Beide zoenen we zijn harde lul vol overgave. Ik kijk naar Dennis en ik zie hoe

hij geniet. Ik hoor zijn ademhaling sneller gaan en hij begint te grommen. Aan mijn haar trekt hij me omhoog en zoent me. Dit is pure geilheid, bijna beestachtig. Terwijl Dennis mijn bikinibroekje uittrekt, gaat Julia liggen. Ik trek haar rokje en bikinibroekje uit en duw mijn tong tegen haar klitje. Ze proeft zo goed. Terwijl ik haar lik en 2 vingers diep bij haar naar binnen breng voel ik hoe ze mijn hoofd vast pakt en mijn gezicht in haar poesje begraaft.

Ondertussen pakt Dennis mijn heupen en trekt ze wat omhoog. Hij geeft een harde tik op mijn kont en ik voel mijn poesje samentrekken. Hij pakt mijn billen stevig vast, trekt ze een klein beetje uit elkaar en dan voel ik zijn tong warm tussen mijn billen. Geen cm laat hij onbenut. Ik hoor Julia kreunen en terwijl ik van haar proef voel ik dat mijn lichaam warm wordt. Ik ga komen, ik voel Dennis zijn vingers in mijn

kutje spelen, zijn tong tussen mijn billen. Zodra hij zijn duim tegen mijn klitje drukt beginnen mijn benen te tintelen. Zijn vingers, zijn tong, de smaak van Julia’s poesje, haar gekreun, zijn gekreun, het zorgt ervoor dat ik kom, ik heb mijn lichaam niet meer onder controle. Schokkend kom ik klaar.

Ik voel dat Dennis op zijn knieën achter mij gaat zitten en terwijl ik Julia aan kijk voel ik hoe zijn grote stijve diep bij me naar binnen gaat. Even vergeet ik hoe ik adem moet halen. Ritmisch beweegt hij mee op de muziek en bij iedere stoot raakt hij het juiste plekje, het voelt zo goed. Mijn vingers vinden hun weg terug naar Julia haar kutje. Ik zie hoe ze geniet en ik merk dat mijn gekreun en gejammer haar nieuwsgierig maken. Ze kijkt me bijna smekend aan en zegt: ‘Ik heb nog nooit zo’n grote piemel gevoeld.’

Het lijkt alsof alles even stil staat. Ga ik nu mijn eigen vent delen? Denk ik bij mezelf. Tegelijkertijd merk ik dat deze vraag mij opwindt. Ik kijk naar Dennis, hij kijkt me vragend aan. Ondanks dat wij in alle jaren die wij samen zijn al veel hebben geprobeerd is hem delen daar niet één van. Voorzichtig geef ik hem een knikje, ik gun haar wat ik voel. Ik voel hoe Dennis zich terugtrekt en aan Julia haar ademhaling en gekreun weet ik dat hij bij haar naar binnen glijdt. Ik zoen haar terwijl ze kronkelt en jammert. Ik had nooit verwacht dat ik hier zo opgewonden van zou raken. Ik voel Dennis zijn handen overal, zoekend naar mijn aandacht en dan zoent hij mij, vol passie. Ik voel hem weer, diep bij me naar binnen gaan, ritmisch in mij stoten. Ik zie dat Julia moet bijkomen. Ik pak Dennis zijn hand en duw hem voorzichtig tegen haar poesje. Hij vingert haar, zoals niemand anders kan. Ze kreunt en terwijl hij in me blijft bewegen zie ik verwarring in haar gezicht, een soort paniek in haar ogen. Ik fluister in haar oor dat het oké is, dat ze zich mag overgeven, mag ontspannen en dan gebeurt het. Ze komt, en hard ook, ze spuit voor de eerste keer. Haar lichaam trilt onder het mijne en dit alles dankzij Dennis, mijn Dennis. Ik voel mij opgewonden en trots tegelijk.

Zodra ze is bijgekomen voel ik Julia haar vingers tegen mijn klitje drukken terwijl Dennis in mij heen en weer beweegt. Ik hoor zijn versnelde ademhaling in mijn oor en hij vertelt me kreunend hoe lekker hij het vindt. Een golf van warmte komt over mij heen en ik voel hoe mijn kutje begint te tintelen. Terwijl hij me een harde tik op mijn kont geeft kom ik klaar. Zo heftig dat ik mezelf bijna niet overeind kan houden. Dennis ondersteund me en stoot nog 2 keer diep in me voordat hij grommend in me spuit.

Eenmaal bijgekomen, schrikken we van de tijd. Terwijl de muziek nog speelt en de glazen nog half gevuld zijn varen we terug naar de haven. Aan land nemen we vluchtig afscheid en nog compleet verbaasd lopen we over de steiger terug. Bij de auto aangekomen tilt Dennis me op de motorkap, duwt mijn jurkje omhoog en gaat rauw bij me naar binnen. Hij kijkt me aan en zegt dat hij van me houdt, hij wil mij nog even voor zichzelf alleen.

Ik laat me achterover vallen en geef mij over. Dit was inderdaad een heerlijke dag.


Yentl, een nieuwsgierige jonge dame die samen met haar vriend graag grenzen opzoekt. Dit uit zich in een passie voor het schrijven van de meest sexy verhalen die een heerlijke mix zijn van haar eigen avonturen en haar stoutste fantasieën.

Beeld: Tumblr

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy