Sexy verhaal: Elkaar opnieuw ontdekken

door Anya

Vol verwachting steek ik de kaarsjes aan in de slaapkamer die al 9 jaar de onze is.

Vanavond starten we met het ritueel: de Zeven Sluiers. Per sluier staat er beschreven hoe ver je mag gaan. Elke week mag je een sluier verder. Wanneer alle kaarsjes aan zijn, laat ik mijn gedachten gaan over dit nieuwe avontuur: ik ben benieuwd hoe het is om te vertragen. Zal alles wat je voelt daardoor nog intenser zijn? Ook het gevoel van verbinding met elkaar? Wetende dat vanavond onze intimiteit alleen mag bestaan uit elkaars handen en gezicht voelen, ruiken, proeven, maakt mij eigenlijk wat ongemakkelijk. Grappig, dat we op seksueel vlak al zoveel geëxperimenteerd hebben en beleeft. En dat dit hele kleine intieme wat we mogen, spanning oproept..

Wanneer hij met een ondeugende blik binnenkomt in zijn witte shirt en lichtgrijze joggingbroek, is mijn conclusie dat mannen met de jaren toch echt sexyer worden.

Zijn donkerbruine krullen, getrimde baardje en reebruine ogen laten mij nog altijd smelten. Ik heb heel bewust, om het hem nog een tandje ingewikkelder te maken, mijn poederroze hemdje van ribstof, bijpassend slaapbroekje en lange grijze kousen aangedaan. Daarbij heb ik mijn lange blonde haar in een vlecht gebonden. Ik weet dat de ‘onschuldige, lieve meisjes’ look, hem altijd enorm opwindt.

Wanneer hij mij ziet zitten, kijkt hij mij grijnzend en hoofdschuddend aan: “Jij was toch zo resoluut dat we absoluut niet verder mochten dan de eerste sluier? Een mooie ben jij.” Ik glimlach ondeugend en we gaan tegenover elkaar op bed zitten.

Na rustgevende muziek opgezet te hebben, ontmoeten onze ogen elkaar weer. Een serieuze blik is er in zijn ogen verschenen. Ik voel de spanning weer in mijn buik.

Elkaar mogen ontdekken op een hele andere manier, van de gebaande paden af, is toch spannender dan ik dacht. Verlegen kijk ik weg. Ik hoor een kalme, zelfverzekerde ademhaling en word mij bewust dat zijn hand langzaam naar de mijne toe beweegt. Ondanks zijn grote mannelijke handen, streelt hij heel teder over de bovenkant van mijn hand. Langzaam ontmoet ik zijn aanraking en spelen onze vingers met elkaar. Mijn blik wordt zacht.

Dan kijkt hij mij diep in de ogen aan, ik merk dat alle maniertjes van mij afglijden. Ik hoef niet sexy te zijn, geil te kijken. Hij ziet mij, kijkt tot in mijn ziel. Normaal kijk ik na een tijdje weg. Maar het lijkt of we gevangen zitten in elkaars blik en ik heb mij nog niet zo gezien gevoeld, zo krachtig, zo vrouwelijk. Dan gaan zijn handen richting mijn gezicht en streelt mijn wangen met een tederheid, liefde en bewondering wat ik nog nooit eerder ervaren heb. Ik sluit mijn ogen om zijn strelingen zo optimaal te mogen ervaren, beleven. Ik voel ontroering opkomen en er rolt een traan over mijn wang naar beneden. Hij vangt deze met zijn duim. Dit is zo puur, zo echt. Mijn hart staat wijd open en ik wil hem voelen, ruiken, proeven. Ik wil één met hem worden. Wanneer mijn wang de zijne raakt neem ik zijn licht zoete geur helemaal in mij op. Ik merk dat ik opgewonden word omdat elke zintuig duizend keer meer open staat dan normaal, wetende dat dit het is.

Meer komt er niet vanavond.

Met de zachtste tederheid kus ik zijn nek, zijn oor. Voel ik de overgang van zijn kriebelige baardhaartjes naar zijn zijdezachte huid van zijn oor. Hij staat ook op scherp. Zijn kleine nekhaartjes staan overeind. Zijn ademhaling wordt steeds dieper.

Mijn gedachten zijn totaal gestopt. Ik beweeg op intuïtie naar wat ik wil ervaren, en waar hij naar verlangt. Een dans, om elkaar op een hele nieuwe manier te verkennen.

Ik merk dat onze ademhalingen zich versnellen. Zijn handen strelen mijn nek. En mijn hele lichaam schokt een keer. En bij de volgende streling weer. En weer. Even komt de gedachte op: dit is bizar, zo’n heftige reactie door een simpele aanraking! Vanuit mijn gedachte glij ik weer snel terug in overgave. Mijn lichaam laten spreken. Met alle liefde en tederheid die ik voel, kus ik zijn voorhoofd. Terwijl mijn lippen daar blijven rusten luisteren we met gesloten ogen hoe onze ademhaling weer rustiger wordt. Met de meest vriendelijke en liefdevolle ogen kijken we elkaar aan. Ik fluister: “Magisch, lieverd”.

“Jij bent magisch,” antwoordt hij liefdevol terug.

Wanneer we lekker zijn gaan liggen zeg ik gauw plagend: “Volgens mij kunnen we beter gelijk gaan slapen. Ik ben te geil, ik wil je overal voelen, ik wil meer van dit!”

Even zie ik de gretigheid in zijn ogen, hopend dat hij ‘fuck it’ zou zeggen en mij gepassioneerd en intens zou nemen. Dan glimlacht hij en sluit af met: “Lekker slapen, lieverd.”

Op mijn rug liggend voel ik de geilheid kronkelen in mijn lichaam. Ik houd mezelf voor dat het goed is niet aan mijn verlangens toe te geven. Met een grijns op mijn gezicht bedenk ik dat fantaseren natuurlijk altijd mag! Ik fantaseer hoe sluier zeven zal zijn.

In gedachte zie ik hem in kleermakerszit op het bed zitten. Uitdagend kruip ik naar hem toe. Dan ga ik verleidelijk boven op hem zitten met mijn benen om zijn rug gevouwen. Als een godin zit ik rechtop, sierlijk in het mysterieuze gedempte licht.

Met een holle rug verleid ik hem met mijn vrouwelijke vormen. Zijn lippen raken elkaar net niet aan waardoor er een zachte kreun ontsnapt wanneer hij mij bewondert. Ik zie het vuur van verlangen in zijn ogen en tegelijkertijd enorme liefde en ontzag voor mijn vrouwelijkheid. Centimeter voor centimeter laat ik zijn harde pik mij vullen terwijl we elkaar diep in de ogen blijven aankijken. Tergend langzaam, volledig bewust van het vurige verlangen. We voelen de spanning ophopen, onze ogen schreeuwen verlangen. Bewuster dan ooit voelen, zien en ruiken we elkaar. Ik voel zijn ademhaling zwaarder worden en zie zijn ogen lichtjes sluiten. Wanneer hij mij volledig gevuld heeft, span ik samen en komen we tegelijkertijd heftig schokkend klaar in een euforisch gevoel. Ons samen één voelend, compleet.

Nog 7 lange weken te gaan…

Anya (34) schrijft vanuit eigen ervaring en haar levendige fantasie. Ervaart sex als bruisende levensenergie, magisch, helend en een middel om een diepe verbinding van ziel tot ziel maken. Ze ontdekt samen met haar man de wereld van tantra. Anya deelt haar verhalen met liefde om het mainstream beeld van sex te verbreden en verdiepen.

Beeld: Pinterest

2 reacties

Mirjam 2 februari 2021 - 22:42

Mooi zeg! Een prachtige aanvulling op de (ook lekkere) ‘gewone’ seksverhalen

Beantwoord
Lotte 3 februari 2021 - 15:33

Wat een fijn compliment! Dankjewel, Mirjam!

Beantwoord

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy