Sexy verhaal: Fifty Shades of you

door Lisette

‘Ssst, zachtjes.’ Ik wenk mijn vriendin die zich al giechelend door een stikdonkere bioscoopzaal probeert te manoeuvreren.

‘Pardon…Sorry…’ Met een zucht laat ze zich naast me in de stoel zakken. De nieuwste tandpastareclame schalt luid door de zaal en voor ons zit een verliefd stelletje al te zoenen. Het was mijn idee om naar ‘Fifty Shades Darker’ te gaan met een nieuwe vriendin die ik in de sportschool heb leren kennen.

‘Wil je popcorn, Belle?’ Ze houdt me een enorme bak popcorn voor en ik neem een handje. Al kauwend kijken we naar Anastacia en Mr. Grey die de wildste dingen met elkaar beleven. Terwijl Anastacia tijdens één van haar vele hoogtepunten ligt te kreunen op het doek kijk ik met blozende wangen naar Dian. Haar rode krullen glanzen in het licht van het doek en haar al even rode lippen bewegen terwijl ze op popcorn kauwt. Een onverwachte lust maakt zich van mij meester. Ik weet dat ze me aantrekkelijk vindt… Misschien is het de film, maar plotseling spelen er allerlei wilde fantasieën door mijn hoofd… Zonder waarschuwing kijkt Dian ineens opzij.

‘Wat is er?’

‘Oh nee, niets.’ Ik richt mijn aandacht snel weer op het doek zonder echt iets te zien. Als ik opnieuw een handje popcorn wil pakken, pak ik per ongeluk de hand van Dian. Ze kijkt me opnieuw vragend aan maar trekt haar hand niet terug. Even staren we naar elkaar zonder iets te zeggen en dan trek ik mijn hand terug. Hevig blozend probeer ik me weer op de film te concentreren, maar het interesseert me nu vrij weinig wat Mr. Grey met Anastacia van plan is. In mijn hoofd begint zich weer een film af te spelen over alle dingen die ik met Dian zou willen doen.

Na de film fietsen we naar mijn huis terwijl Dian uitgebreid verslag doet over de, volgens haar, beste scenes van de film. Ik hoor haar nauwelijks.

Eenmaal thuis schenk ik wat wijn in en we ploffen samen op de bank.

‘Zou jij weleens zoiets doen?’ Dian kijkt me vragend aan met een ondeugende blik in haar ogen.

‘Wat?’

‘Je vast laten binden bijvoorbeeld, allerlei speeltjes gebruiken?’ Ik neem nog een grote slok wijn en vraag me af of ik een eerlijk antwoord zal geven. ‘Ja. En jij?’ De vraag is eruit voor ik mezelf kan tegenhouden. ‘Ik houd wel van een beetje gevaar,’ knikt Dian terwijl ze nog wat dichterbij komt zitten. Ik kijk naar haar met een blik vol verlangen. Handen die door die krullen willen woelen. Lippen die smeken om gekust te worden… En zonder te weten hoe ik het lef heb, doe ik het.

Ik zet mijn glas neer, leg mijn hand in haar nek, buig me naar voren en druk mijn lippen op de hare. Even lijkt ze te verstijven, niet goed wetend wat te doen, maar dan kust ze terug. Bijna euforisch kruip ik op haar schoot en begin de knoopjes van haar blouse open te maken. Ik kijk naar Dian die haar ogen in de mijne boort en op haar lip bijt. Just like Anastacia. Ik zie het als een teken en trek haar blouse open. Knoopjes vliegen alle kanten uit en ik laat mijn handen over de satijnen stof van haar bh glijden. Ik trek haar overeind en leid haar naar de slaapkamer terwijl ik voor haar ogen mijn eigen kledingstukken uittrek. In de slaapkamer duw ik haar zonder pardon en al zoenend tegen de muur. Mijn handen maken ondertussen haar broek open die op haar enkels zakt. Ook haar lingerie verdwijnt net zo vlug op de grond.

‘Draai je om,’ commandeer ik en Dian draait haar gezicht gehoorzaam naar de muur. Ik loop naar mijn nachtkastje en vis er de blinddoek en de voorbinddildo uit. Ruw strik ik de blinddoek om Dians hoofd en wrijf met mijn vingers over haar tepels terwijl ik achter haar sta. Ze kreunt zachtjes, plaatst haar handpalmen tegen de muur en bijt opnieuw op haar vuurrode lippen. Als reactie sla ik met vlakke hand hard op haar ronde billen. Dian snakt naar adem. Ik zie goedkeurend hoe mijn handafdruk rood wordt op haar blanke huid. Opnieuw streel ik haar tepels en kus haar nek totdat mijn vingers bij haar intiemste plekje komen. Ik zak op mijn knieën en lik er plagend omheen. Ze is zo nat dat het over mijn kin loopt. Zonder iets te kunnen zien beweegt ze haar heupen zodat ik haar clit kan raken, maar ik trek mijn tong telkens net op het juiste moment weg. Dian gromt van frustratie terwijl ik weer overeind kom en achter haar ga staan. Even hoort ze alleen het geklik van de gespjes van het tuigje. Dan trek ik haar heupen wat verder naar achteren en stoot in één keer de dildo naar binnen.

‘Oh, Belle…’ is alles dat Dian uit kan brengen terwijl ik opnieuw stoot en een ritmisch tempo aanhoud. Af en toe laat ik de dildo over haar kloppende plekje glijden alvorens weer naar binnen te stoten. Binnen een minuut staat Dian te trillen op haar benen terwijl ze haar nagels in de muur probeert te duwen. Ik trek haar hoofd aan haar haren naar achter en stoot voor de laatste keer zo diep als ik kan. Kreunend en trillend op haar benen bereikt ze haar hoogtepunt. Een tijdje staan we daar, half in het donker, nog na hijgend van de inspanning. Dan doe ik een stap achteruit en maak de blinddoek los. Zonder een woord te zeggen loopt Dian naar de deur en verdwijnt.

‘Dian?’ Ik maak het tuigje los en wil haar achterna lopen als ze weer boven komt met haar handtas. Met één beweging duwt ze me achterover op mijn bed en klimt bovenop me. Uit mijn ooghoek zie ik iets glimmend om haar vinger bungelen.

Handboeien.

Dit verhaal is geschreven door gastblogger Lisette.

Beeld: Rawpixel

Dit vind je ook leuk

1 reactie

Gerrit 22 juli 2019 - 17:02

Mooie, spannende verhalen

Beantwoord

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy