Sexy verhaal: Het grensverleggende spel – deel 4 (+podcast)

door Saskia

Lees het vorige deel eerst hier

Sexy Verhaal via SoundCloud

Sexy Verhaal via Spotify

Opeens draait Pim hen beide om en gooit hij haar op zijn bed. Hij kruipt boven op haar en begint met zijn tong een weg naar beneden af te leggen. Hijgend en likkend aan haar oor, verder naar haar nek en hals, nog verder naar beneden waar hij haar tepels vindt. Als hij daaraan begint te zuigen weet Sanne niet waar ze het zoeken moet. Speels bijt en trekt hij aan haar tepels terwijl Sanne onder hem kronkelt van genot. Ze duwt haar heupen omhoog en laat haar benen zo mogelijk nog wijder vallen. Ze wil niet dat hij ooit stopt, maar dan zakt hij toch nog verder naar beneden. Via haar buik, naar beneden kruipend tot hij bij de rand van haar broek is. Razendsnel trekt hij haar broek en slip tegelijk uit en duwt haar benen uit elkaar, om er vervolgens met zijn hoofd tussen te duiken.

Even voelt ze alleen zijn warme adem, dan glijden zijn vingers over haar schaamlippen, masseren ze en duwen ze nog verder naar buiten. Zijn tong glijdt in een lange haal van achter naar voren. Sanne haar adem stokt en haar handen graaien in de lakens. Met lange halen likt hij haar zeiknat. Dan glijdt Pim zijn vinger bij haar naar binnen. Met kleine bewegingen duwt hij hem heen een weer terwijl zijn mond zich rond haar clit sluit en zachtjes begint te zuigen.

Sanne heeft amper door dat haar kreunen steeds harder worden. Pim vingert en zuigt door totdat Sanne het niet meer houdt en ze hem smeekt haar te laten komen. Hij heeft dit duidelijk vaker gedaan, want hij laat zijn tong over haar clit glijden en weet precies dat plekje te vinden waar hij in razend tempo overheen moet likken om de al bijna onhoudbare spanning in haar lichaam tot ontploffing te brengen. Ze klemt zijn hoofd tussen haar benen en grijpt met haar handen in zijn haar als houvast. Alles in haar trekt samen tot een ongekend orgasme dat secondenlang blijft door razen, totdat haar lichaam niet meer kan en ze eindelijk ontspant.

Pas dan komt Pim overeind en laat hij haar even bijkomen. Hij heeft er zelf duidelijk ook van genoten want hij trekt zijn eigen broek naar beneden en graait een condoom van zijn nachtkastje.

Voordat hij echter de kans krijgt iets te doen komt Sanne overeind en grijpt het condoom uit zijn handen. Hij laat zichzelf door haar op bed trekken en dit keer is het haar beurt op hem te duiken. Haar mond volgt haar handen die het condoom over zijn stijve lul heen duwen. Hij is groot. Groter dan Tom. Ze is benieuwd hoe hij in haar voelt. Ze laat zich langzaam op hem zakken en sluit haar ogen als ze voelt hoe hij haar opvult. Even geeft ze zichzelf de kans aan het gevoel te wennen, dan beginnen haar heupen heen en weer te bewegen.

Terwijl ze over Pim heen naar Tom kijkt, gaat ze steeds harder op en neer. Ze voelt haar borsten schudden en hoort het geklets van haar naakte billen tegen Pim zijn lichaam.

Ze ziet dat Tom zijn harde lul inmiddels uit zijn broek heeft bevrijd en er met zijn hand overheen glijdt. Dit alles terwijl hij strak naar het voor zich afspelende tafereel blijft kijken.

Ze krijgt zin om hem in zijn mond te nemen. Terwijl ze van Pim afstijgt en zich omdraait wenkt ze Tom om voor haar te gaan staan. Op handen en knieën laat ze Pim opnieuw in zich glijden, terwijl ze Tom zijn stijve lul in haar mond neemt. Van beide kanten wordt ze opgevuld en het geeft haar een machtig gevoel allebei de mannen door haar toedoen te horen kreunen.

Pim zijn vingers graven zich steeds dieper in haar billen terwijl hij zo mogelijk nog dieper in haar stoot. Met zijn duimen trekt hij haar billen een beetje uit elkaar en geniet hoorbaar van het uitzicht. Ook Tom kan zich niet langer inhouden en grijpt haar haren vast terwijl hij zich tot in haar keel naar binnen duwt. Ze laat zich nemen.

Pim houdt het niet langer en kondigt onder luid gekreun aan dat hij komt. Enkele secondes later proeft ze dat ook Tom zijn hoogtepunt heeft bereikt.

Allebei glijden ze uit haar en ze laat zich uitgeput maar tevreden op bed vallen.

Tom verdwijnt naar de badkamer terwijl Pim een handdoek uit zijn kast trekt. Sanne merkt dat haar ogen zwaar worden. Het liefst zou ze daar ter plekke in slaap willen vallen, maar ze weet dat dat echt niet kan.

Als ze na Tom de badkamer uitkomt is Pim al beneden en zit Tom met Sanne haar kleren in zijn handen op de rand van het bed te wachten.

“Alles goed?” Vraagt hij haar.

“Ja. Bij jou ook?”

“Heel goed.” Glimlacht hij. “Wat vond je ervan?”

“Heel geil.” antwoordt ze een beetje verlegen. “Jij?”

“Ja ook echt mega geil.” Hij kijkt haar liefdevol aan. “Volgens mij ben je kapot. Kom ik neem je mee naar huis.”

Sanne perst er een dankbare glimlach uit en laat haar door Tom zijn veilige armen mee naar huis nemen.

Wordt vervolgd…

Meer lezen:

Nieuwe dingen met neukmaatje

Op het randje

Opgepikt in de mannen wc (+podcast)]

Beeld: Pexels

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy