Sexy verhaal: Het grensverleggende spel – deel 1 (+podcast)

door Saskia
Sexy Verhaal via SoundCloud

Sexy Verhaal via Spotify

Verveelt scrolt Sanne door haar Instagram feed. Ze ligt nu al een half uur in bed maar kan zich er niet toe zetten haar telefoon weg te leggen en te gaan slapen. Naast haar ligt Tom in precies dezelfde houding als zij. Alsof ze van bovenaf naar de situatie kijkt ziet ze het opeens voor zich en een verdrietig gevoel overvalt haar. Voor ze het weet rolt er een traan over haar wang. Tom heeft eerst helemaal niks door, maar wanneer de tranen elkaar in sneller tempo opvolgen en Sanne oncontroleerbaar begint te snikken kijkt hij verbaasd op van zijn telefoon: “Wat is er?”

Sanne probeert hem antwoord te geven maar er komen alleen wat horten en stoten uit haar mond. Tom legt zijn telefoon weg en neemt Sanne in zijn armen om haar te troosten. Een paar minuten geeft Sanne zich over. Dan herpakt ze zich en droogt ze haar tranen af. Ze gaat rechtop tegenover Tom op bed zitten en probeert uit te leggen wat er aan de hand is. “Ik ben echt heel gelukkig met je.” Begint ze. “We hebben zo’n leuk leven samen en ik voel me helemaal veilig bij je.”

“Maar? …” Voelt Tom aankomen. Hij kijkt een beetje benauwd, vrezend voor het ergste.

“Nee ik wil je echt niet kwijt.” Stelt Sanne hem gelijk gerust. “Maar ik…kijk nou hoe we erbij liggen. Elke avond hangen we op de bank totdat we om elf uur naar boven strompelen en vervolgens in bed op onze telefoon turen totdat we gaan slapen.” Ze haalt een keer diep adem en gaat dan verder: “En dat is soms helemaal prima, maar…ik voel gewoon een kant van mezelf langzaam afsterven. Een avontuurlijke kant. Een spannende kant. Een seksuele kant.” Ze durft Tom niet aan te kijken wanneer ze dat laatste zegt en slaat haar ogen neer.

“Oke…” Tom zoekt zichtbaar naar woorden. “En wat zou je dan precies willen?”

Even aarzelt Sanne. “Ik zou af en toe wel iets nieuws willen proberen. Iets, een beetje buiten mijn comfort zone. Buiten de lijntjes.”

“Je hebt het over seks nu toch?” Vraagt Tom een beetje onbeholpen. Sanne knikt en slaat opnieuw haar ogen neer. “Ja.” Antwoord ze dan. “En alles daaromheen.”

“Oké.” Tom slaakt een diepe zucht en even zijn ze allebei stil.

Dan oppert Sanne: “Ik heb wel een idee.”

“Vertel.” Hapt Tom gretig. Opgelucht dat hij niet met iets hoeft te komen.

“Nou, we schrijven allebei op losse briefjes wat we wel eens zouden willen proberen en dat doen we dan in een pot en als we zin hebben dan trekken we er een briefje uit. Je mag het natuurlijk altijd zeggen als je iets toch niet wilt.” Ze kijkt Tom gespannen aan. Zenuwachtig voor zijn reactie.

“Oké…En hoe vaak wil je dat dan doen?” Hij gaat – zoals altijd – gelijk in de pragmatische houding.

“Weet ik veel.” Reageert Sanne een beetje geïrriteerd. “Gewoon wanneer we zin hebben. En tijd. Een keer per week ofzo? We zien wel.”

“Oké, en gaan we dat nu dan gelijk doen?” Tom kijkt nog steeds een beetje onbeholpen, maar Sanne voelt een mogelijkheid en springt gelijk op.

“Oké!” Roept ze uit en ze rent gelijk naar beneden om een pot, pen en papier te pakken. Om de beurt stoppen ze briefjes in de pot tot ze allebei niks meer weten. De pot zit behoorlijk vol, wat hen beide verbaasd. Ze moeten even lachen om het gemak waarmee ze de pot vol kregen, maar dan slaat het besef in dat er eentje uitgetrokken mag worden.

“Ga jij eerst?” Sanne kijkt Tom enigszins gespannen aan. Hij stemt toe en graait in de pot. Langzaam vouwt hij het briefje open. “Toekijken hoe je seks hebt met iemand anders.” Leest hij voor.

“Echt waar?” Ze kijkt hem ongelovig maar hoopvol aan. “Zou je dat echt willen?” Tom knikt bevestigend en Sanne begint te glunderen. “Oké…Dat lijkt mij ook spannend…maar dat wordt nu een beetje lastig.” Ze spreken af hier werk van te maken voor volgende week en Sanne trekt het volgende briefje.

Aan het handschrift ziet ze gelijk dat het wederom een briefje van Tom is. “Een keer anaal proberen.” Ze drukt haar lippen stijf op elkaar na dit voorgelezen te hebben. Deze zat er natuurlijk aan te komen. Ze zou dit zelf ook heel graag een keer willen proberen, gewoon uit nieuwsgierigheid, maar ze is er ook een beetje huiverig voor.

“We doen het heel rustig aan.” Probeert Tom haar gerust te stellen. “En we zien wel hoe ver we komen.”

De pot gaat aan de kant en Sanne duwt Tom op zijn rug. Op haar knieën zittend laat ze de bandjes van haar nachtjapon langzaam van haar schouder glijden zodat haar borsten ontbloot worden. Tom gromt goedkeurend maar Sanne laat hem nog niet in de buurt komen. Ze draait zich zodat hij goed zicht heeft op haar billen en duwt de japon eroverheen naar beneden. Tom houdt het niet meer en trekt haar naar zich toe.

Haar tong glijdt in zijn mond en draait tergend langzaam om de zijne heen. Likt hem, proeft hem, alsof het de eerste keer is dat ze tongen. Hij duwt haar op haar rug en dit keer is het zijn beurt zijn tong in haar mond te stoppen.

Terwijl hij dat doet dwaalt zijn hand via haar borst naar beneden over haar buik, tussen haar benen waar hij met zijn vingers over haar dunne witte slipje begint te wrijven. Haar gekreun wordt gesmoord door zijn tong die zich nog steeds in haar mond bevindt. Even komt hij omhoog om naar adem te happen. Hij blijft Sanne in de ogen kijken terwijl zijn vingers tussen haar benen nog steeds over haar broekje wrijven. Over haar vulvalippen, ertussen kruipen. Haar clit vinden. Haar handen grijpen in de lakens en haar rug kromt van genot. Haar slipje is inmiddels doorweekt en dat voelt Tom ook.

Hij kruipt langzaam naar beneden totdat hij met zijn hoofd tussen haar benen belandt. Sanne voelt zijn warme adem door het dunne lapje stof heen en graait met haar vingers door zijn haar van genot.

Hij trekt haar slipje naar beneden, duwt haar benen uit elkaar en begint haar te likken alsof ze het lekkerste is dat hij ooit geproefd heeft. Met lange halen likkend, met zijn lippen om haar clit zuigend, steeds specifieker met zijn tong naar dat ene plekje waarvan hij weet dat hij er moet zijn om haar gek te maken. Ze is zo nat dat ze hoorbaar aan het soppen is en komt al bijna als hij plotseling stopt.

“Nog niet schatje. Even geduld.” Fluistert hij.

Wordt vervolgd…

Meer lezen

Opgepikt in de mannen wc (+podcast)

Spanning in de hotelkamer

Nat in het zwembad

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy