Sexy verhaal: Het jaarlijkse werkdiner

door Yentl

“Trek je wel iets geils aan?” Klinkt het vanuit de badkamer terwijl ik op de rand van het bed me afvraag wat je aantrekt naar een etentje waar je eigenlijk niet zo’n zin in hebt. Vanavond is het etentje van zijn werk, gezellig noemen zij het, wij zien het weer als ons beste beentje voorzetten.

“Iets geils? Wat bedoel je met iets geils?” roep ik vragend terug. In enkel een omgeslagen handdoek komt hij de badkamer uit, de druppels druipen nog over zijn borst.

Hij kijkt me aan en zegt: “Nou schat, aangezien wij dit etentje niet zo spannend vinden, kunnen we het misschien wel spannend maken” en hij pakt een vibrerend slipje uit de kast.

Ondeugend kijkt hij me aan terwijl hij naar me toe komt gelopen. “Doe je het?” Vraagt hij. Zijn helderblauwe ogen kijken me doortastend aan, ze smeken bijna.

“Zie je wat deze gedachte alleen al met me doet?” vraagt hij terwijl hij zijn handdoek langzaam op de grond laat zakken. Bij het zien van zijn stijve penis snak ik even naar adem en ik merk dat zijn hele houding anders is geworden. Ik begrijp het wel, hij mag trots zijn op wat hij te bieden heeft. Zijn stijve staat net zo trots rechtop en er gaat een glinstering over zijn eikel. Ik bijt op mijn onderlip terwijl ik hem bewonder en ik voel hoe het verlangen door mijn lijf raast. Nog voor ik zijn harde pik kan vastpakken pakt hij mijn hoofd vast, duwt mijn kin wat omhoog en zegt: eerst beloven dat je het doet. Met de stoutste bruine ogen kijk ik hem aan, knik en zeg: oké ik doe het. Zodra hij mijn goedkeuring heeft gehoord laat hij me los en gooit zijn handen achter zijn hoofd. Zonder aarzeling pak ik zijn nog steeds rechtopstaande pik stevig vast en laat wat druppels kwijl op zijn eikel vallen voor ik hem in mijn mond neem. Terwijl hij me luid aanmoedigt breng ik hem al smakkend naar zijn hoogtepunt. Het is zo geil hoe hij mijn naam kreunt en zijn handen vult met mijn haar terwijl hij zich van zijn lading ontdoet in mijn mond. Terwijl hij zijn boxershort aantrekt en zijn blonde haren wat in model brengt zegt hij: “Lekker lieverd, kleed je je even aan dan? We moeten over een halfuur gaan.”

Wanneer we in de auto zitten geeft hij me een complimentje over mijn outfit. Iedereen moest eens weten wat eronder schuilgaat. Speels laat hij de afstandsbediening van mijn slipje zien en stopt hem in zijn broekzak. “Vanavond ben jij van mij,” zegt hij lachend. Ik friemel wat aan mijn donkerrode jurkje en vraag me af wat hij van plan is.

We lopen het restaurant binnen en nemen plaats aan de grote tafel, er zijn al wat van zijn collega’s gearriveerd en we lachen vriendelijk naar elkaar. Naast me zit de vriendin van één van hen, zij heeft er ieder jaar weer net zoveel zin in als wij. “Gelukkig hebben wij elkaar!” zegt ze terwijl ze me aankijkt.

Ergens tijdens het hoofdgerecht begin ik mij af te vragen wanneer hij iets van plan is. Uit ervaring weet ik dat het meestal vrij snel afloopt na het dessert. Plots voel ik zijn vingers over mijn knie strelen, ze gaan steeds verder omhoog en verdwijnen onder mijn jurkje. Wat verward kijk ik hem aan. Het was toch juist de bedoeling dat niemand het door zou hebben? Zijn vingertoppen drukken tegen mijn slipje, alsof ze door de stof naar binnen willen en dan begint het. Ik voel de eerste zachte trillingen tussen mijn lipjes doorgaan en in dezelfde seconde krijg ik het warm. Tintelingen schieten door mijn lijf. Ik doe mijn best mij te blijven concentreren op de gesprekken die gevoerd worden terwijl de trillingen een ander ritme aannemen. Zijn hand verdwijnt in mijn nek. “Wat heb ik toch een leuke vrouw, hè?!” Zegt hij tegen zijn collega. Typisch iets voor hem om uitgerekend nu de aandacht op mij te leggen.

Ik voel het slipje steeds natter worden en ik merk hoe mijn gedachtes afdwalen. Ik raak zo opgewonden, ik kan mij amper nog mengen in de gesprekken. “Waar gaan ze eigenlijk nog over?” vraag ik mezelf af terwijl ik probeer stil te blijven zitten. Mijn lichaam wil bewegen, het is lastig om de drang tegen te houden. Opnieuw voel ik het ritme in mijn slipje veranderen. De trillingen lopen nu op tot een heftig standje om vervolgens af te zwakken en weer opnieuw te beginnen. Mijn ademhaling gaat alle kanten op en ik grijp naar mijn glas wijn. “Gaat het wel?” vraagt de dame naast me. “Je ziet er redelijk verhit uit”. Ik laat mijn oog vallen op de grote bobbel die mijn vent z’n broek vult en terwijl de trillingen weer bijna het hoogtepunt bereiken sta ik op en vlucht naar het toilet.

“Ik ga wel even kijken” hoor ik achter me en ik zie in mijn ooghoek hoe hij me achternagaat. In het toilet aangekomen laat ik me tegen de muur vallen. Een kreun rolt uit mijn mond, mijn ademhaling gaat alle kanten op en ik kan de drang die mijn lichaam heeft om te bewegen niet meer weerstaan. Dan komt hij binnen, hij lacht ondeugend en ik zie dat hij zichtbaar geniet. “Dit is precies waar ik op gehoopt heb,” zegt hij terwijl hij het slipje langzaam uittrekt. Kronkelend laat ik me in zijn armen vallen. Mijn benen voelen week en ik verlang naar een orgasme. Hij drukt zichzelf tegen me aan en ik voel hoe zijn harde pik door zijn broek tegen me aan prikt. Vluchtig maak ik zijn knopen los, trek zijn broek wat naar beneden en laat zijn stijve vrij. Terwijl hij me optilt tegen de muur begint hij te grommen. Ik voel zijn stijve mijn poesje ingaan, het voelt alsof hij bijna naar binnen wordt gezogen zo graag wil ze gevuld worden. Ik klem mijn armen om zijn nek en het geluid dat iedere dreun met zich meebrengt maakt me wild. In de spiegel tegenover ons zie ik hoe de spieren van zijn blote billen zich aanspannen bij iedere stoot. Zijn armen houden mijn benen vast en hij gaat flink tekeer. “Je bent zo strak lieverd, het is zo lekker,” kreunt hij. De spanning dat er ieder moment iemand binnen kan komen zorgt ervoor dat we binnen no time ons hoogtepunt bereiken. Trillend laat hij mij los.

Wanneer hij mijn slipje weer omhoogtrekt zegt hij lachend: “Nou toch niks mis met dit etentje?”

“Ha ha” zeg ik, “lever die afstandsbediening nou maar weer in.”

Meer sexy verhalen:

Game over

Trio met de buurman

Bij de champagne club

Beeld: Pexels

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy