Sexy verhaal: Het ondeugende plan deel 2

door Yentl

Lees deel 1 hier.

Mijn tepel prikt tussen haar tanden en een luide kreun rolt door de slaapkamer. Ik richt mijn ogen in de richting van Chris en Aaron en ik zie hoe ze gekmakend toekijken. Af en toe hoor ik het geluid van handboeien die tegen de spijlen van het bed schaven. Ze zuchten en soms hoor ik een opgewonden kreun.

Lois zakt steeds verder naar beneden. Ze verdwijnt steeds dieper tussen mijn benen. Het open kruis in de body zorgt ervoor dat ik bloot lig, letterlijk. Ik vul mijn rechterhand met haar haren en mijn linkerhand met mijn borst en voel dan hoe ze het puntje van haar tong stevig tegen mijn clit drukt. Een tinteling schiet door mijn lijf en ik kreun zodra ze me begint te likken.

Fuck Chris, draagt Jane een open kruis?’ Sist Aaron hopeloos.

‘Ja.’ Zucht Chris.

De reactie van de mannen voedt onze geiligheid en ik begin net iets harder te kreunen. Haar tong voelt warm en stevig. Hij glijdt door mijn lippen, in de richting van mijn billen en dan weer terug naar mijn clit.

‘Jezus schat, wat zie je er toch lekker uit als je ligt te genieten.’ zegt Chris.

Vluchtig kijk ik in de ogen van Chris en sluit ze dan lachend. Hij kijkt, hij kan zijn ogen er niet vanaf houden, ik voel het, en zijn complimenten maken me alleen maar meer opgewonden. Ik zie er lekker uit als ik geniet, dus fuck it, genieten is precies wat ik ga doen.

Ik voer het tempo op en begin luider adem te halen. Ook Lois merkt het en ze begraaft haar nagels aan de binnenkanten van mijn bovenbenen.

‘Hmm, je smaakt zo lekker.’ Haar stem klinkt hees van de opwinding.

‘Oh Lois, wat doe je dat toch goed. Jane ligt echt te genieten! Dit is zo geil.’ De kreten van Aaron galmen door de ruimte en ik voel hoe de warme adem van Lois haar gelach tegen mijn clit aan streelt.

‘Ja shit! Maak m’n handen gewoon even los zodat ik mee kan genieten!’ roept Chris bijna wanhopig.

Bij het horen van Chris zijn noodkreet schieten we allemaal in de lach. Hij zucht nog een paar keer en lijkt dan weer te kalmeren.

Speels zuigt Lois nog een laatste keer stevig aan mijn clit en komt dan rechtop zitten. Ik trek mijn benen bij haar weg en ga voor haar zitten.

‘Draai je om.’ beveel ik haar op de liefste manier mogelijk.

In no time zit ze op haar knieën, met haar rug naar mij toe gekeerd. Ik ga op mijn knieën zitten en geef haar een speelse duw voorover zodat ze met haar handen op het bed valt.

Zodra ik mijn ogen sluit zie ik beelden van de laatste keer dat ze in deze doggy positie voor mij zat. Het is lang geleden, maar ik weet het nog goed.

Ik streel met mijn vingertoppen over haar rug. Vanaf haar schouder in de richting van haar billen, die gezellig mijn kant op steken. Op een speelse manier trek ik kort aan de banden van haar lingeriesetje en ik werp mijn meest ondeugende blik in de richting van de heren. Stilzwijgend kijken ze naar mijn handelingen, alsof ze vergeten zijn hoe ze moeten ademhalen en slikken.

Wanneer ik merk dat ik hun aandacht écht goed te pakken heb, pak ik het gedeelte van haar string, trek het iets naar me toe en plaats het dan naar de zijkant. Lois zucht kort en duwt haar billen net iets verder de lucht in. Met beide handen pak ik haar billen vast, trek ze iets uit elkaar en duw dan mijn tong ertussen. Opgewonden begin ik te zoenen met haar huid. Ze kreunt en leunt steeds verder naar voren.

‘Jullie hebben echt geen idee hoe geil dit eruit ziet.’ Chris geeft hem direct gelijk.

Lois draait haar gezicht in hun richting en blijft ze om en om strak aankijken terwijl ze steeds harder begint te kreunen. Haar gevoelige plekjes voelen warm, verlangend en de smaak van haar vocht knalt over mijn tong.

‘Shit,’ jammert ze. ‘Dit is echt fucking lekker.’

Mijn tong glijdt stevig en soepel heen en weer over haar clit terwijl het puntje van mijn neus tussen haar billen door schuift. Na een paar flinke likken trek ik me terug, geef haar een harde speelse tik op haar billen en wacht dan tot ze weer gaat zitten.

‘Je vriendin kan dat echt lekker, Chris.’ zegt Lois speels.

Totaal verhit knikt hij kort om haar opmerking te bevestigen.

Over het bed kruipt Lois naar me toe en begint me te zoenen.

‘Ben je zo ver?’ vraagt ze lachend.

Ik knik kort en we kijken dan samen naar de mannen. Eerst kruipen we in de richting van Chris. Uit de lade van het nachtkastje pak ik een blinddoek en doe deze bij hem om.

‘Nee, shit. Wat zijn jullie van plan.’ vraagt Chris.

Onder het toeziend oog van Aaron beginnen we het lichaam van Chris te bespelen met onze monden. We likken en bijten random stukjes huid tot één van ons zijn tepel gevonden heeft. De ademhaling van Chris gaat in recordtempo omhoog. Ik krul mijn vingertoppen om de rand van zijn boxershort en trek deze dan speels naar beneden. Ondertussen is Lois nog druk bezig met het plagen van zijn tepel.

Met een subtiele hint geef ik aan dat Chris zijn billen iets omhoog mag liften en ik trek zijn boxershort in een soepele beweging tot over zijn enkels. Zijn stijve springt gelukzalig de vrijheid tegemoet. In diezelfde seconde schieten de verlangens door mijn lijf. Wat is hij toch lekker, wat heeft hij toch ook een goede lul.

Lois kijkt me aan en komt dan dicht tegen me aan zitten, tussen de benen van Chris. Ik pak zijn stijve vast en laat mijn tong er nat overheen glijden. Lois kijkt in de ogen van Aaron terwijl ook zij haar tong over de stijve van Chris laat dwalen.

Fuck,’ gromt Chris. ‘Ze pijpen me.’

‘Ik weet het, ik kan het zien. Het ziet er erg lekker uit.’ antwoordt Aaron.

Een beetje in paniek vraagt Chris waarom Aaron geen blinddoek heeft gekregen.

‘Omdat jij eerst aan de beurt bent lieverd, geniet er maar van.’ antwoord ik.

Af en toe raken onze tongen elkaar aan terwijl we om en om langs zijn pik strelen. Het idee is in werkelijkheid nog spannender dan toen we het bedachten. Chris kreunt steeds luider en produceert de meeste decibellen wanneer Lois haar mond vult met zijn ballen en ik hem vol overgave begin te pijpen.

Naast ons bekijkt Aaron dit tafereel aandachtig. In zijn boxershort is hij flink gegroeid, bijna niet meer te houden. Op een gegeven moment begint hij zelfs met Chris mee te kreunen.

‘Jezus, ik vind het zelfs opwindend om jou te zien genieten.’ roept Aaron op een zuchtende toon.

‘Ik weet niet waar ik het zoeken moet.’ hijgt Chris.

Dit is ons teken, dit is het moment. Ik stop en kijk Lois met stralende ogen aan.

Ready voor de volgende stap?’ vraag ik.

Ze duwt zijn benen verder uit elkaar en zet zijn voeten op het matras zodat zijn knieën omhoog getrokken zijn.

‘Wat gaan jullie doen?’ vraagt Chris.

De spanning in zijn stem is overheersend en ik stel hem gerust.

‘Niets dat jij niet lekker vindt lieverd.’

Dit verhaal wordt vervolgd op 10 januari.

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy