Sexy verhaal: Hoe je naar me kijkt

door Lina

Wanneer je thuiskomt, wil ik naar je kijken.

Ik bekijk stiekem het berichtje van David op het scherm van mijn mobiel. Ik zit midden in een overleg, dus kan niet antwoorden. Wat zou hij daar mee bedoelen?
Mijn baas spreekt me aan. Betrapt kijk ik op en stop vlug mijn mobiel weer weg. Ik vergeet prompt het berichtje weer.

Wanneer ik ‘s avonds ons huis binnenkom en de sleutel in het bakje wil gooien, zie ik daar iets heel ongebruikelijks liggen: mijn rabbitvibrator. Ik zet mijn tas neer en hoor mijn mobiel. David.

Neem hem mee naar de slaapkamer.

Oké… wat voert hij nu weer in zijn schild? Hij kan wel eens verrassend en avontuurlijk uit de hoek komen, dat lief van me.
Terwijl ik de trap oploop, hoor ik zachte muziek. Ik stop in de deuropening. De jaloezieën zijn neergelaten en het flauwe licht van een enkel nachtlampje verlicht de kamer. Ik ruik zelfs… mijn vanille geurkaars. Hij heeft er wel werk van gemaakt, moet ik zeggen.

“Dag schat”, klinkt het vanuit de fauteuil die in de hoek van de kamer staat. Alle kleren van gisteren die er normaal op liggen zijn verdwenen en met nonchalant gekruiste benen zit David daar op me te wachten.

“Hé”, glimlach ik en loop de kamer in.

“Stop, daar”, onderbreekt hij me. “Daar blijven staan.” Hij glimlacht. “Perfect. En jij ook.” Hij tuit zijn lippen in een luchtkus.

Ik tik met de tip van de vibrator tegen mijn andere handpalm. “Wat zijn je plannen, meneer?”

“Dat merk je vanzelf wel”, zegt hij plagend. “Kleed je voor me uit?”

Het is geen bevel, maar een vraag. Toch voel ik meteen vlinders in mijn buik. Goede spanning. Ik laat de vibrator op bed vallen en doe knoopje voor knoopje mijn blouse open. Het is meestal warm op kantoor, dus ik draag er enkel mijn zwarte BH onder.

Langzaam laat ik de blouse van mijn schouders glijden. Dan haak ik mijn duimen onder de elastische taille van het tricotrokje en buk tot de grond. Gelukkig passen mijn BH en slipje bij elkaar vandaag, ook al moest ik me haasten na een snelle douche vanochtend.

“Sexy”, zucht David. “Maar die twee moeten ook uit.”

Ik gehoorzaam en vecht even tegen de drang om mijn armen voor mijn borsten te vouwen.

“Zulke mooie borsten heb je”, zegt David. “Streel ze voor me?”

Ik leg mijn handen onder mijn borsten en mijn nog zachte tepels trekken wat samen. Zijn ogen laten ze niet los en onder zijn blik voel ik de spanning in me verder toenemen. Mijn duimen kunnen zich niet inhouden en strelen over mijn tepels, waardoor ze nu helemaal hard worden. Bij de tweede streel knijp ik erin en de gevoelens die dat tussen mijn benen wakker maakt, doen me hardop zuchten.

Ik zie David even verschuiven in de zetel. Hij haalt zijn benen van elkaar en zet zijn voeten uit elkaar op de grond. De show laat hem duidelijk niet koud, want ik zie dat zijn broek gespannen staat.

“Ga op het bed zitten en streel je overal.” Zijn stem klinkt bijna een octaaf lager van opwinding.

Ik begin langzaam en streel met één vinger langs mijn borst, over mijn heup naar mijn knie. Dan met een volle hand terug naar mijn harde tepel, waar ik even in knijp. Ik zie Davids ogen nog donkerder worden van begeerte. Dat is het laatste duwtje dat ik nodig heb om me helemaal over te geven en hem een echte show te geven.

Langzaam laat ik eerst mijn ene en dan mijn andere been naar buiten vallen, tot ik helemaal gespreid voor hem zit. Mijn ene hand masseert mijn borsten. Mijn andere hand trekt een langzaam spoor van mijn navel naar beneden. Ik streel over mijn schaamlippen. Ik kijk David strak aan en breng mijn wijsvinger naar mijn lippen. Mijn tong likt eerst van beneden naar boven en dan stop ik mijn vinger in mijn mond. Suggestief beweeg ik hem van binnen naar buiten. David schuift opnieuw van links naar rechts in de fauteuil en duwt zijn erectie wat opzij in zijn broek. Mijn vinger vindt blindelings de weg naar mijn clit en begint daar heerlijke cirkeltjes te draaien. Ik laat de spanning opbouwen en wanneer ik zin heb in meer, neem ik de vibrator erbij.

Ik ben ondertussen zo nat dat het dikke gedeelte van de vibrator moeiteloos naar binnen glijdt. Het vullende gevoel doet me mijn hoofd in mijn nek gooien. Het vibrerende gedeelte clitoris doet ook zalig zijn werk en langzaam stotend met de vibrator, zit ik al snel op de rand van een orgasme. Ik kijk naar David en zie dat hij het ondertussen heeft opgegeven om enkel toe te kijken. Zijn erectie heeft hij bevrijd uit zijn broek en ligt groot en hard in zijn hand. Dat geeft me zo’n kick dat ik heerlijk klaarkom.

Meteen staat David bij me aan de rand van het bed. Hij neemt mijn enkels vast en legt ze over zijn schouders. Hij stoot bij me naar binnen en duwt me verder over de golven van mijn orgasme. Het stopt gewoon niet en na een paar stoten voel ik hoe mijn spieren zich keihard rondom hem aanspannen. Hij kreunt luid en duwt zichzelf nog dieper in me. Zijn orgasme pompt in me. David valt op me neer en begraaft me onder zijn harde, warme lijf. Zijn mond vindt de mijne en tussen het hijgen door kust hij me diep.

“Welkom thuis, schat.’

Beeld:

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy