Sexy verhaal: Hoe klein kan een bikini zijn?

door Kim

Florence trekt haar handbagagekoffer van de bovenste plank in haar kledingkast. Een badhanddoek, teenslippers en een grote hoed vallen op de houten vloer van haar slaapkamer. Ze trappelt met blote voeten over de gelakte planken, vol enthousiasme, want ze gaat weer op reis. Ze raapt de spullen van de grond en legt ze samen met haar koffer op bed. Laat het inpakken beginnen!

Er staat zomerse muziek op. Lounge beats met een tropisch randje. Dezelfde tunes die ze vorig jaar heeft ontdekt toen ze met haar blote benen in de volle Costa Ricaanse zon stond te dansen. Dit gevoel zorgt voor flashbacks. Niet alleen naar het warme zand, of de zoete fruitcocktails, maar ook naar de mooie mannen en vrouwen die ze toen heeft leren kennen. De herinneringen maken haar nog enthousiaster over haar aankomende trip. Ze hoopt op een herhaling van de stomende dagen die ze voor zich kan halen alsof het gisteren was.

In de koffer liggen de badhanddoek, teenslippers, grote hoed, drie zomerjurkjes, korte broekjes, extreem blote crop tops en zo’n zeven bikini’s. Hele kleine, fleurig gekleurde, sexy bikini’s… voor elke dag één. Perfect, niets meer aan toevoegen. Oh, behalve overheerlijk ruikende verzorgingsproducten, duh.

Op het moment dat Florence het vliegtuig in stapt maakt ze oogcontact met een ontzettend knappe vrouw. Ze is lang, heeft een slanke taille en ronde billen. Haar bruine krullen glimmen en zijn betoverend. De vrouw lacht naar Florence en gaat vervolgens zitten. Naast de vrouw gaat een man zitten, die net zo aantrekkelijk is. Hij is slank, grof gebouwd, heeft brede schouders en gemillimeterd haar. Hij kijkt met een verleidelijke blik naar Florence, geeft een bescheiden knipoog en went zich vervolgens naar zijn metgezel. Ze zoenen. Ze lachen. Ze fluisteren en giechelen als tieners. Florence is geïntrigeerd.

Wachtend op haar koffer wordt Florence op haar schouder getikt. Ze draait zich om en kijkt recht in de stralende gezichten van het picture perfect stel. ‘Aangenaam, wij zijn Emma en Jack.’ Florence is aangenaam verrast en reikt haar hand uit naar Emma. Ze stelt zich enthousiast voor en vraagt of het stel ook op Bora Bora verblijft. Tot haar genoegen leert ze dat ze niet alleen naar hetzelfde eiland af zullen reizen, maar dat hun hotel in hetzelfde kustgebied is gelegen. De drie vakantiegangers maken nog even verder kennis, maar dan moeten ze door. De reis is nog niet voorbij en helaas hebben Florence en het stel andere reisplannen gemaakt om op hun gedeelde eindbestemming aan te komen. Maar ze wisselen telefoonnummers uit, want er is meer dan een grote wens om elkaar nogmaals te zien.

De reis was lang. Florence is moe. Ze ploft neer op het bed in haar hotelkamer. Of, nou ja, kamer? Haar idyllische hutje op het strand. Ze kijkt om zich heen en glimlacht. Het ziet er precies uit als op de dromerige Instagram foto’s die haar hebben geïnspireerd om naar Bora Bora te gaan. Wat een leven! Na een kort dutje springt ze onder de douche, waarna ze een bikini uit haar koffer trekt en zichzelf naar het strand verplaatst. Ze zit met haar billen in het zand, met haar voeten in het helderblauwe water en ze laat haar handen op haar lange, wellustige benen rusten. Na een uur gaat de zon onder. Nog zo’n geweldig moment. Nog meer magie. Ze kan het bijna niet geloven.

De ochtend breekt aan en de wekdienst staat voor de deur van haar strand hut. Met een grote schaal met vers fruit welteverstaan. En een mimosa. Florence wikkelt de lakens van het bed om zich heen en doet open. De man die haar ontbijt neerzet is prachtig. Zongebruind, gespierd, met felgroene ogen, sproeten en lange zwarte lokken die gedeeltelijke zijn gebleekt door de tropische zon en het zeewater. Hij ruikt heerlijk, naar zomer, naar warmte, naar seks.

Florence praat een tijdje met hem. ‘Am I keeping you from your work? I’m sorry…’

Mason antwoordt: ‘not at all. It’s rare to arrive at a door and find such a lively and beautiful woman, who is welcoming to my presence. I’d much rather talk to you than deliver room service to grumpy rich men.’ Terwijl Mason zijn verhaal afmaakt krijgt Florence een berichtje. Het is een verzoek van Emma en Jack om die avond af te spreken. Plots krijgt ze een ingeving: een privé feestje in haar knusse strand hut, met Emma en Jack. En Mason. Ze vraagt Mason of hij interesse heeft om aan te haken. Hij antwoordt bevestigend.

Het is een uurtje of acht en Florence stapt uit de douche. Ze borstelt haar beachy waves, die na één dag al wat blonder zijn. Ze smeert naar ananas ruikende zonnebrand op haar gezicht en lichaam én ze strooit wat glimmend brons poeder over haar jukbeenderen, sleutelbeenderen en blote buik. Uit haar koffer komt een gouden bikini, die uit niets meer bestaat dan een paar touwtjes en ieniemienie stukjes stof. Net genoeg stof om haar tepels en haar poes te verbergen. Ze draait een rondje voor de spiegel en drinkt figuurlijk haar spiegelbeeld op. Ze voelt zich goed. Ze voelt zich sexy. Ze voelt zich avontuurlijk.

Er staat muziek op. Dezelfde tropische lounge beats als tijdens het inpakken én tijdens haar vorige vakantieavontuur. Er wordt op de deur geklopt. Florence doet open. Emma en Jack staan voor de deur, met champagne en aardbeien. Emma laat haar blik over het zonovergoten lichaam van Florence glijden en zegt: ‘wauw, wat een vrouw! En, hoe klein kan een bikini zijn?’ Iedereen lacht. Terwijl ze in elkaars gezelschap verzonken raken komt Mason aangelopen, in niets meer dan een zwembroek met een tropisch patroon erop. Zijn lange haren wapperen cliché in de klamme avondwind, maar Florence kan niet anders dan zwijmelen. Zoveel mooie mensen bij elkaar. Zoveel mogelijkheden.

Het stel en Mason zitten op de grond, rondom een grote schaal gevuld met aardbeien. Iedereen heeft een glas champagne en daardoor een blos op de wangen. Of komt het door de te snijden seksuele spanning? Florence geniet van het moment… dat moment nét voor totale escalatie op de best mogelijke manier. Ze neemt plaats op bed, achter Mason, gooit haar champagne achterover en vraagt of ze zijn sterke schouders mag masseren. ‘Of course you can, that would be amazing. Thank you, Florence.’ Ze laat haar soepele vingers over zijn spieren dansen, van zijn schouders langs zijn nek, naar zijn ronde borstkas. Terwijl ze met haar hele lichaam dichterbij komt, kijkt ze langs zijn wilde manen naar Emma en Jack. Het stel kijkt flirterig terug en begint elkaar te strelen. Emma haar hand vindt een weg naar Jack zijn stijve pik, die opvallend tegen de stof van zijn korte broek duwt. Jack zijn hand adoreert de rondingen van Emma haar heupen, haar taille, dan haar borsten. Haar borsten waarvan de tepels stijf zijn en door haar luchtige jurkje heen prikken. ‘I really like this vibe,’ zegt Florence met een bloedgeile toon in haar stem. Iedereen lacht opgewonden.

Mason staat op en tilt Florence van het bed. Hij draagt haar naar Emma en Jack, legt haar tussen hen neer en gaat aan haar voeten zitten. Jack zoent haar. Emma kust haar buik. Mason streelt haar benen en likt haar tenen. Het is alsof Florence een zomerse godin is die door haar engelen wordt bemind. Haar huid tintelt van het puntje van haar tong, verstrengeld in die van Jack, tot haar voetzolen, die door Mason worden gelikt. Emma laat haar vingers in het bikinibroekje van Florence glijden en voelt hoe nat ze is. Ze duwt zachtjes één vinger naar binnen. Florence kreunt. Dan twee. Florence kreunt nog harder en zegt: ‘yes please, thank you. I wanna come for you. For all of you!’

Lees hier deel 2

Beeld: Pexels

1 reactie

Felicia 21 februari 2022 - 00:57

Hierdoor wil ik zelf ook wel naar dat eiland! Komt er een deel 2?

Beantwoord

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy