Sexy verhaal: Hoogspannend oud en nieuw

door Izzy

‘Tien, negen, acht, zeven, zes, vijf, vier, drie, twee, één…. HAPPY NEW YEAR!!’ De stem van de DJ schalt door de enorme boxen.

Mark drukt Nora dicht tegen zich aan. ‘Gelukkig nieuwjaar, liefste. Dat dit jaar net zo mooi mag worden als alle voorgaande jaren met jou.’

‘Minstens.’ Nora heft haar hoofd naar Mark op en kust zachtjes zijn lippen. ‘Gelukkig nieuwjaar. Ik hou steeds meer van je.’

Naast hen klinken de vrolijke stemmen van Irwan en Kim. ‘Hé kanjers, nu willen wij zoenen!’

Irwan lacht zijn stralende witte tanden bloot en trekt Nora naar zich toe. ‘Gelukkig nieuwjaar, schoonheid,’ zegt hij. Ze kussen elkaar vol op de mond. Dan wendt Irwan zich tot Mark.

‘Topper. De beste wensen hè!’ De mannen omhelzen elkaar en Irwan drukt een zoen op Marks wang.

Nora slaat haar armen om Kim heen. ‘Gelukkig nieuwjaar, lief vriendinnetje.’

‘Champagne, champagne, champagne!’ Het viertal kijkt op. Twee obers in goudkleurige pakken lopen met dienbladen vol glazen champagne. Geen van allen weigeren ze. Mark heft als eerste zijn glas. ‘Op ons. Op dit gave feest. Op ons mooie leven.’

De anderen klinken er maar al te graag op. ‘Proost!’

Voor het eerst in hun leven vieren Mark en Nora de jaarwisseling niet in kleine kring met familie en vrienden. Deze jaarwisseling wordt groots gevierd, met honderden mensen, waarvan ze alleen Irwan en Kim kennen. De locatie alleen al is fantastisch; in een oude suikerfabriek. Ontzettend groot en van alle gemakken voorzien. Als je wilt dansen ga je naar één van de vele dansvloeren, als je wilt chillen ga je naar de loungeruimte en als je trek krijgt, dan kun je je smaakpapillen rijkelijk de kost geven bij de vele foodtrucks.

‘Zullen we gaan dansen?’ Nora zet haar lege glas terug op een dienblad. ‘Kom!’ Haar enthousiasme werkt aanstekelijk. Een paar minuten later staan ze alle vier te springen op de vloer. Als de DJ dan ook nog hun favoriete nummer inzet gaan ze helemaal los. Nora gooit haar armen in de lucht en laat de muziek het ritme van haar lichaam bepalen. Pas als het nummer ten einde is laat ze haar armen weer langs haar lichaam zakken.

‘Fantastisch hè!’ roept een vrouwenstem. De muziek zwelt weer aan en ze komt er nog maar net bovenuit. Nora werpt nieuwsgierig een blik opzij. Een vrouw met lang, zilverblond haar en zwaar opgemaakte ogen staat haar lachend aan te kijken. Ze is ongeveer even oud als Nora en erg knap om te zien.

‘Heel erg gaaf!’ roept Nora terug. Voorzichtig kijkt ze om zich heen, zoekend naar de anderen.

‘Wat heb jij prachtige haren!’ roept de vrouw.

Nora bloost er van. Ze draagt haar lange, lichtblonde krullen vanavond los over haar schouders. ‘Bedankt!’

‘Ik ben Amber.’

‘Nora.’

‘Gelukkig nieuwjaar!’ roept Amber en zoent haar prompt op beide wangen. ‘Kom, we gaan dansen!’ Ze springt weer in het rond. Haar haren dansen wild om haar gezicht. Wat een bijzondere dame.

Dan klinkt de vertrouwde stem van Mark achter haar. ‘Heb je een nieuw vriendinnetje?’ Zijn handen zakken losjes op haar heupen. Nora leunt achterover, tegen zijn borstkas aan. ‘Ik denk het.’

Voordat ze het weten is het feest ten einde. Zonder pardon gaan de grote lampen aan en stopt de muziek. Vanuit de hele zaal klinken teleurgestelde kreten, maar de organisatie is onverbiddelijk. Iedereen dromt naar de kluisjes. Mede door de vriendelijke doch dringende orders van de bewakers staat iedereen verrassend snel buiten.

‘Heerlijk feest!’ roept Irwan. Hij slaat zijn armen om Kim en Nora heen en knipoogt naar Mark. ‘We hebben gedanst, gelachen, gedronken, gezoend en gegeten. Wat wil een mens nog meer?’

‘Een luxe hotelkamer met een bubbelbad?’ oppert Kim. De rest joelt en lacht. Want dat is precies wat ze geboekt hebben samen. Ze lopen naar de taxi’s en nemen de eerste die vrij is.

‘Waar mag ik jullie naartoe brengen?’ vraagt de chauffeur vriendelijk.

‘Hotel Westenvoorde alstublieft,’ antwoordt Nora.

‘Kan ik met jullie meerijden? Ik logeer in hetzelfde hotel.’

Nora draait zich met een ruk om. Amber! Ze hebben een hele tijd samen gedanst en zijn elkaar toen kwijtgeraakt.

‘Ja, tuurlijk!’ zegt ze. De anderen vinden het ook geen enkel probleem. De taxi is groot genoeg en Amber is een leuke vrouw. De taxirit naar het hotel is ontzettend gezellig. Jolig bijna. Irwan brengt de chauffeur op de hoogte van het bestaan van dit enorm gave feest – alsof de beste man dit niet allang weet – maar hij laat hem lekker kletsen en vertelt zelfs nog een sterk verhaal over een voorgaande editie van het feest.

‘Een paar jaar geleden stapten er twee mooie dames in mijn auto. Al iets ouder, dat wel, maar nog knap hoor! Ze waren behoorlijk sexy gekleed, maar niet ordinair. Vlak voordat we zouden rijden kwam er nog een jong stel aangerend. Ze sprongen er snel bij en we gingen op weg. Op den duur kijken ze om zich heen en hoor ik de man van het stel ineens zeggen: ‘Mam!?’ Eén van de oudere dames kijkt hem verschrikt aan en ja hoor! Bleek het haar zoon te zijn!’

‘Niet!’ brult Irwan.

‘Dat meen je!’ roepen de dames.

Mark schatert het uit. ‘Oh, wat erg!’

Als ze bij het hotel zijn aangekomen lachen ze nog. Wat een verhaal. Ze betalen de chauffeur en geven hem een flinke tip als bedankje voor de aangename rit.

‘Gaan jullie gelijk slapen?’ informeert Amber.

‘Nee, wil je met ons mee?’ vraagt Kim, ‘we gaan wel met z’n allen seks hebben, dan weet je dat alvast.’

Amber verblikt of verbloost niet. ‘Geen probleem. Ik doe graag mee.’

Het bubbelbad is al lekker op temperatuur als ze de hotelkamer binnenkomen. Hotelsuite, beter gezegd. De ruimte is enorm. Nora vist een paar biertjes uit de minibar en neemt ze mee naar het bad. Amber heeft niets teveel gezegd. Als eerste staat ze poedelnaakt naast het bad.

Haar borsten zijn rond en stevig, net als haar billen. Ze ziet er prachtig uit. Nora deelt de biertjes uit en geeft het laatste flesje aan Amber.

‘Dank je. Ga je met me mee het bubbelbad in?’ Haar ogen fonkelen uitdagend.

Nora zwijgt en trekt met haar wijsvinger een denkbeeldige streep van Ambers navel tot aan haar kin. Dan trekt ze Amber zachtjes naar zich toe en kust haar op haar lippen. Amber kust onmiddellijk terug, maar Nora houdt haar tegen. ‘Ik ga met je mee in het bad, als jij me uitkleedt,’ fluistert ze.

Amber zet haar biertje aan de kant, ritst Nora’s lange laarzen los en rolt de doorschijnende kousen af over haar lange benen. Dan ritst ze haar jurk langs haar zij open en laat Nora er voorzichtig uitstappen. Nu draagt Nora enkel nog een bh en een bijpassend stringetje. Amber drukt haar naakte lichaam tegen Nora aan en slaat haar armen om haar heen, op zoek naar de sluiting van haar bh. In één beweging haakt ze deze handig los. Brutaal kust ze Nora’s tepels en dwaalt dan langzaam af naar beneden. Amber laat haar vingers onder de gladde stof van het stringetje glijden en neemt deze helemaal mee tot over haar enkels, zodat ze beiden naakt zijn.

‘Kom,’ zegt ze dan en stapt over de rand van het bad. Nora volgt, want ze wil nog veel meer.

Wat een heerlijke vrije vrouw is deze Amber.

Langs de gehele rand van het ronde bad is een verhoging waarop je kunt zitten, als zijnde onderwaterbank. Amber neemt plaats. ‘Wil je nu wel zoenen?’

Nora kruipt op haar knieën op Ambers schoot en buigt zich naar haar toe. ‘Heel erg graag.’

Ambers volle lippen smaken aangenaam zoet. Haar tong voelt zacht en zorgt voor aangename prikkels in Nora’s onderbuik.

Achter hen stapt Mark het bad in. Het sensuele spel van de beide dames heeft hem niet onberoerd gelaten. Hij knielt achter Nora en plaatst zijn erectie tegen de ingang van haar vagina. Ze laat zich langzaam over zijn eikel zakken. Hij klemt zijn handen om haar heupen en glijdt dan helemaal bij haar naar binnen.

‘Neukt hij je?’ vraagt Amber.

Nora kreunt. ‘Ja.’

‘Damn,’ zucht Amber, ‘ik wil ook wel geneukt worden.’

Nu komen ook Irwan en Kim het bad in. ‘Dat kan geregeld worden. Als je wilt, natuurlijk,’ grinnikt Kim.

Amber knikt. ‘Dat wil ik wel. Ik sta overal voor open.’

‘Kom maar zitten dan.’ Kim klopt op de brede, hoge rand van het bubbelbad. Amber kruipt onder Nora vandaan en gaat pal voor Kim op de rand zitten.

‘Mag ik je likken?’ vraagt Kim.

Amber knikt. Haar ademhaling versnelt. Kim spreidt voorzichtig haar lippen en drukt dan ritmisch het puntje van haar tong tegen Ambers clitoris.

‘Oooh! Dit is zo lekker!’ Amber gooit haar hoofd in haar nek en sluit haar ogen. Kim stopt en gaat naast haar op de rand zitten, om Irwan de ruimte te geven. Hij zet één voet op het bankje en rolt een condoom af over zijn erectie. Dan buigt hij zich naar Amber toe en legt zijn handen onder haar billen.

‘Sla je armen maar om mijn hals,’ fluistert hij, ‘en je benen om mijn middel.’ Dat doet ze. In één beweging tilt Irwan haar hoog op van de rand en laat haar dan vloeiend over zijn stijve zakken.

Amber slaakt een gil van genot. ‘Neem me, hard.’

Dat doet Irwan maar al te graag. Terwijl hij haar stevig blijft vasthouden stoot hij zich steeds harder en dieper in haar. ‘Wat ben je geil!’ gromt hij.

‘Ga door, spuit me vol,’ hijgt Amber.

Irwan kijkt Kim aan. Kim glimlacht en knikt. Ga ervoor, tijger! Het is goed. Zelf is Kim niet van de hele ruige seks en ze vindt het heerlijk dat Irwan dat af en toe bij een andere vrouw mag doen. Sterker nog, ze kan er enorm van genieten. Met gespreide benen zit ze op de rand van de jacuzzi. Haar vingers glijden over haar clitoris terwijl ze geniet van Irwan en Amber.

‘Fúúúck!’ roept Amber. ‘Ik ga komen!’ Ze gooit haar hoofd achterover, ogen gesloten.

Irwan voelt Ambers vagina om zijn penis pulseren. Tegelijkertijd ziet hij hoe Kim zichzelf op de rand tot een hoogtepunt vingert. Wat ontzettend geil. Irwan explodeert en spuit het condoom helemaal vol.

Mark zit aan de andere kant van het bad op het bankje in het water. Nora zit op haar hurken op zijn schoot. Ze beweegt zich langzaam op en neer over zijn penis, kijkend naar het spannende schouwspel van de anderen.

‘Lekker hoor,’ zucht ze.

‘Kom jij eens op de rand zitten, Nora,’ gebiedt Amber.

Nora maakt zich los van Mark en neemt plaats op de hoge rand. Amber knielt tussen haar benen en likt Nora’s clitoris. Kim komt van de rand af en gaat achter Nora staan. Ze geeft tedere kusjes in Nora’s hals en streelt met haar vingertoppen over haar borsten. Nora geniet.

Mark stapt half uit het water en leunt met één knie op de rand. Nora weet precies wat hij wil.

Heerlijk. Dat wil zij ook. Ze opent haar mond en laat haar lippen over zijn erectie zakken.

Zover mogelijk. Tussen haar benen voert Amber het tempo met haar tong flink op en steek dan ook nog twee vingers diep in haar. Nora hapt naar adem.

‘Laat je maar lekker gaan,’ fluistert Mark boven haar, ‘dat doe ik ook.’ Zijn hand glijdt op en neer over zijn erectie.

Nora ontspant. De dames weten precies hoe ze een vrouw moeten verwennen, weten exact de juiste puntjes aan te stippen. Al snel begint het te tintelen. De tintelingen trekken zich samen, diep binnenin haar. Dan zijn ze niet meer te houden. Nora geeft zich over. Warm zaad daalt op haar neer. Haar onderlijf schokt van puur genot.

Beeld: Tumblr

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy