Sexy verhaal: Ik vind hem boeiend

door Kim

Het is een kwestie van vertrouwen. De één geeft zichzelf aan de ander, volledig, in volle overgave. Er is geen ruimte voor twijfel, want alles draait om samenspel. Om voor elkaar zorgen, aan elkaar geven en van elkaar nemen. Het is de ultieme vorm van een connectie met elkaar opbouwen.

Hij vertelde dat hij graag vastgebonden wordt. Dat hij graag geslagen, gekeeld en gebeten wordt. Dat hij het gevoel van nagels diep in zijn rug gezonken meer waardeert dan een zachte aanraking. Hij houdt van pijn. Hij vertelde dat hij zichzelf aan mij wil geven.

Daar gaan we.

Het is zaterdagavond. Terwijl ik mezelf in zwart lingerie kleed in de andere ruimte volgt hij het bevel op zijn kleding uit te trekken en op me te wachten in de slaapkamer. Mijn hart klopt nerveus, want ik ben de baas. Ik ben de baas over zijn ademhaling, over zijn bewegingen, over zijn zenuwen. De prikkels die ik hem aandoe worden door mij bepaald.

Ik duw de deur van de slaapkamer voorzichtig open en zie hem op bed liggen. Hij kijkt me opgewonden en een beetje nieuwsgierig aan. Ik wijs met mijn vinger naar een plek op de vloer voor mijn voeten en zeg: ‘hier komen.’

Zijn naakte lijf is prachtig. Ik bestudeer de stevige contouren van zijn schouders, de mooie bolling van zijn armspieren, de kracht van zijn borstkas, de strakke lijnen op zijn buik, de heerlijkheid van zijn billen – nog gehuld in een zwarte boxer – en de bobbel die verraadt hoe graag hij gedomineerd wil worden.

Mijn lippen vinden een weg naar zijn oor en ik fluister dat hij zijn handen achter zijn rug moet houden. Ik pak rood leren cuffs en bind deze om zijn polsen. Zijn polsen maak ik aan elkaar vast. Dan pak ik een bijpassende halsband die ik om zijn gestrekte nek vastmaak. Met een ketting eraan. Hij grijnst. Ik trek aan zijn haar, zoen hem en kijk hem aan. Hij kreunt.

In mijn hand… een paddle whip. Zwart leer met een rood glanzend patroon, sexy, romantisch. Het esthetische plaatje van zijn gebruinde huid met blackwork tatoeages, de lange zwarte lokken die langs zijn doordringende ogen vallen, het rode leer om zijn nek en polsen, de zilveren ketting die tegen zijn borstspieren kaatst en de zweep die zijn rug streelt, maakt me zodanig geil dat ik hard moet nadenken over de woorden die uit mijn mond komen. Ja, ik wil me laten gaan, maar nee, ik moet me beheersen. Hij staat voorop, zijn veiligheid, zijn vertrouwen, zijn sensaties, allemaal in mijn handen, allemaal op nummer één.

Ik sla hem op zijn schouderbladen. Hij kreunt. Ik sla hem op zijn aangespannen rugspieren. Hij kreunt harder. Ik sla hem op zijn billen. Hij gromt. Dan ga ik voor hem staan. Ik zoen hem lang en diep, nat en gretig. Hij zoent terug alsof hij uitgehongerd is en ik de enige maaltijd ben die zijn verlangen kan stillen. Ik aai hem met het koude leer van de zweep, over zijn bovenbenen, langs zijn stijve pik, over de rand van zijn boxer naar zijn buik, over zijn tepels. Dan sla ik hem op zijn rechterborst. Hij kreunt weer. Bijt op zijn lip. Ik sla hem op zijn buik. Hij gromt en kijkt me intens aan, met een brandend verlangen. Ik lik zijn lippen, laat mijn ogen zijn ogen ontmoeten en zeg: ‘braaf, je hebt een beloning verdiend.’

De beloning.

Ik wikkel mijn hand om het uiteinde van de ketting die aan zijn halsband is geklikt en geef er een stevige ruk aan. Hij houdt zijn nek stijf en recht. Zijn adem is diep en zijn houding statig. Hij is braaf.

Tussen zijn benen is ruimte voor mijn knieën. Ik laat me tot de grond vallen, met de ketting nog stevig in mijn hand, maar met mijn arm naar boven gestrekt. Ik kijk langs mijn wimpers omhoog en zie dat het kwijl op zijn lippen staat. Hij wil zo graag, mijn gretige slaaf. Hij wil alles voelen, zichzelf helemaal geven, nemen wat hij kan krijgen. Ik heb hem precies waar ik hem wil hebben.

Met mijn andere hand trek ik zijn boxer tot zijn enkels. Zijn pik is keihard en ziet er ongelooflijk smakelijk uit. Terwijl ik hem aankijk breng ik mijn gezicht dichterbij zijn eikel. De huid is strakgetrokken en glimt. Mijn tong danst over het puntje van zijn pik, rondjes naar rechts, rondjes naar links. Hij begint te sidderen, zijn benen trillen. Dan laat ik mijn tong langs zijn schacht glijden, van boven naar beneden. Ik maak hem helemaal nat, tot het speeksel van zijn gehele lid druipt. Ik voel aan zijn energie dat hij de marteling zowel heerlijk vindt als bijna niet meer aankan.

Ik trek aan de ketting. Ik grijp zijn billen beet. Ik open mijn mond en neem zijn hele pik tot diep in mijn keel. Hij maakt geluiden die ik niet eerder heb gehoord… oerkreten, het heeft iets dierlijks. Ongelooflijk geil.

Ik pijp hem heel eventjes, want hij staat op springen en toestemming om klaar te komen heb ik hem absoluut niet gegeven. Dit avontuur is nog lang niet voorbij. Op het moment van bijna-komen stop ik en sta ik op. Ik kijk hem in zijn glazige, dromerige ogen aan. Nu heb ik hem écht precies waar ik hem wil hebben.

Zijn polsen in cuffs, handen achter zijn rug, aan elkaar geklikt met een zilveren ketting, zien eruit alsof ze willen vechten. De ketting staat strak door de kracht die hij zet met zijn aangespannen armspieren en gebalde vuisten. Het is tijd om hem zijn gang te laten gaan…

Ik maak de ketting los. Maar alleen de ketting die aan de cuffs om zijn polsen zit, niet de ketting aan zijn halsband. Hij blijft tenslotte mijn slaaf. Binnen zijn eerste seconde bewegingsvrijheid grijpt hij naar mijn lichaam. Hij laat zijn handen over mijn lingerie dwalen, van borsten naar billen, over mijn rug naar mijn buik. Maar ik kijk hem streng aan en beveel hem naar het bed te lopen. Hij gehoorzaamt. Hij neemt plaats en steekt zijn tong uit.

‘Je mag me likken, je mag me proeven. Daarna, wanneer ik druip van jouw kwijl, vul je me en neuk je me zo intens als dat je kan. Ik wil je overal voelen.’

Hij doet precies wat ik zeg.

Beeld: Pexels

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy