Sexy verhaal: In het diepe (+podcast)

door Myrthe

“Linde, kom nu!” Lauren zag hoe haar nichtje met tegenzin uit de auto kwam.

“Maar ik wil niet naar de zwemles! Ik wil nie-ie-iet!”

“Ik weet het, popje,” suste Lauren. “Maar het moet van je mama.” Ze zuchtte diep, nam de roze Hello Kitty-zwemtas van haar nichtje uit de koffer van haar auto en nam Linde bij haar hand mee de parking over naar het zwembad.

Van zodra ze hand in hand het gebouw binnenliepen, wist Lauren weer waarom ze zelf zo’n hekel had aan openbare zwembaden. De geur van chloor sneed onmiddellijk door haar neus en in haar hoofd doemden pijnlijke herinneringen op aan de verplichte tweewekelijkse zwemlessen tijdens haar middelbareschoolcarrière. Ze was er heel vaak onderuit proberen te komen door haar sportleraar te vertellen dat ze ongesteld was en dus echt niet kon deelnemen aan de zwemles, maar na een paar maanden had hij niet meer willen geloven dat ze een heel regelmatige cyclus had van twee weken en vanaf toen had ze altijd moeten deelnemen, ongesteld of niet.

Ze stapte met Linde in de richting van de kleedkamers en keek ondertussen door de glazen wand naar het nu nog lege zwembad.

“Dag, Linde”, hoorde ze een zachte mannenstem zeggen en ze voelde hoe Linde achter haar rug weg kroop. Lauren keek verontschuldigend naar de man die voor haar stond en van wie ze veronderstelde dat hij de zwemleraar was. “Sorry, ze heeft er niet veel zin in vandaag, geloof ik.”

Meester Nico haalde zijn schouders op en trok een gepijnigde grimas. “Dat heeft ze nooit.” Terwijl hij sprak, liet Lauren haar blik over de spieren van zijn borstkas glijden, duidelijk afgetekend onder het strakke witte T-shirt dat hij droeg, en dat haalde haar voornemens voor de rest van de voormiddag overhoop. Ze was van plan geweest om zo meteen nog wat boodschappen te doen, maar nu konden die haar gestolen worden. Ze had veel meer zin om in het zwembad te blijven en te kijken naar hoe meester Nico haar nichtje leerde zwemmen, of beter: om simpelweg naar meester Nico te kijken.

De deur van het zwembad piepte een beetje toen er weer iemand binnen kwam. Een blond meisje van ongeveer dezelfde leeftijd als Linde kwam op meester Nico afgestormd en vloog in zijn armen. Meester Nico pakte haar op en gaf haar een kus. “Dag, Juliette!”

“Dag, meester Nico!”

“Ga je maar vlug klaarmaken.” Juliette huppelde vrolijk naar de kleedkamers.

De zwemleraar keek Lauren lachend aan. “Sommige kinderen komen gelukkig wél graag naar de zwemles.”

“Linde?” vroeg hij toen. “Ga jij je ook omkleden?” Het koste meester Nico en Lauren best wat moeite om Linde zo ver te krijgen dat ze naar de kleedkamers ging, maar even later stond ze toch in haar paarse zwempakje met witte stipjes klaar voor de zwemles. Juliette was ondertussen al in het water aan het spelen, samen met nog een derde meisje. Terwijl meester Nico zich over Linde ontfermde, ging Lauren in de tribune zitten.

Het zwembad was voor de rest volledig leeg, want meester Nico huurde het openbare zwembad op zaterdagmiddag helemaal af zodat hij ongestoord les kon geven aan kleine groepjes kinderen. De zwemles duurde een uurtje. Juliette en het andere meisjes konden al alleen een breedte zwemmen, zelfs zonder zwembandjes, dus meester Nico concentreerde zich voornamelijk op Linde.

Lauren zag hoe hij haar leerde hoe ze op haar rug moest blijven drijven, terwijl hij haar met zijn hand ondersteunde. Daarna liet hij haar een tijdje watertrappelen.

Lauren zuchtte toen meester Nico uit het zwembad kwam om een zwemplankje te pakken en ze de glinsterende druppels water zag die over zijn gespierde en lichtgebruinde borstkas liepen. Hij droeg een strak zwart zwembroekje met opzij twee verticale witte strepen. Nooit eerder was ze zo dankbaar geweest voor de strenge kledingvoorschriften in openbare zwembaden. Voor hij opnieuw het zwembad in ging, woelde hij even kort met zijn vingers door zijn natte haren zodat ze weer een beetje in model kwamen te liggen. Lauren voelde hoe haar hart sneller begon te kloppen.

De zwemles was bijna voorbij toen ze voorzichtig de tribune verliet. Linde werd na de zwemles opgehaald door haar mama, de zus van Lauren, en ze wilde niet dat die haar hier zag. Ze vluchtte een lege tweepersoonskleedkamer in en bleef daar zitten tot ze hoorde hoe de opgewonden stemmen van de kinderen de kleedkamers vulden. Tien minuten later was het weer stil. Ze wachtte nog heel even, maar kon zich toen niet langer bedwingen.

Ze kwam hem tegen toen hij net de mannenkleedkamer wilde binnengaan. Ze keek hem ietwat verlegen aan. “Eigenlijk kan ik ook helemaal niet zo goed zwemmen”.

Hij snapte onmiddellijk wat ze bedoelde. “Je hebt wat privéles nodig?”

Ze knikte.

“Je treft het,” zei hij en zijn stem klonk wat dieper dan eerder, maar misschien verbeeldde ze het zich. “Ik heb toevallig nog een half uur het zwembad voor mij alleen.”

Lauren voelde hoe haar hart een sprongetje maakte en er iets begon te gloeien onderaan haar buik. Toen liet hij zijn blik over haar lichaam glijden. “Maar je zult wel iets anders moeten aantrekken. Of was je van plan om met kleren en al het zwembad in te springen?”

“O”, zei ze. “Ik heb helemaal geen zwemkleren bij me.”

Hij lachte, liep op een afgesloten locker toe en opende die. “Voor elk probleem een oplossing. Welke maat heb je? Small?”

Ze kreeg een blos op haar wangen. “Doe maar medium.”

“Nog beter”, zei hij en diepte uit de locker een paar felgekleurde stukjes stof op die hij haar overhandigde.

Ze keek hem verward aan. “Gevonden voorwerpen”, legde hij uit terwijl hij naar haar knipoogde. “Het is gewassen.”

Een paar minuten later stond ze aan de rand van het zwembad. De felroze bikini die hij haar had gegeven, paste haar perfect en ze voelde zich er best aantrekkelijk in. Tussen haar borsten trok een grote strik alle aandacht naar zich toe. Dit liep tot nu toe helemaal volgens plan, maar toch voelde ze wat onrust in zich.

Het geluid van een plons deed haar naar de andere kant van het zwembad kijken en ze zag hoe meester Nico naar haar toe zwom. Toen hij aan haar kant van het zwembad gekomen was, keek hij haar bewonderend aan. ‘Staat je prima’, zei hij. Ze glimlachte gespeeld verlegen. “Dank je.”

“En nu springen”, beval hij haar toen, maar ze negeerde zijn instructie en ging in de plaats daarvan behoedzaam op de rand van het bad zitten met haar benen en voeten in het water. “Op niet luisteren naar de meester, staan heel strenge straffen”, zei hij en voor ze het goed en wel besefte trok hij haar aan haar arm het zwembad in. Ze ging kopje-onder en voelde hoe hij haar met zijn sterke armen weer boven water trok. Hun lichamen raakten elkaar en ze voelde onmiddellijk hoe haar lichaam op die aanraking reageerde. Het warme water, zijn huid tegen de hare en de heel opwindende gedachte aan mogelijke sex in een openbaar zwembad, zorgden ervoor dat ze reageerde op een manier die ze niet van zichzelf gewoon was. Ze sloeg haar armen om zijn hals en drapeerde haar benen rond zijn onderlijf.

“Straf me dan maar”, daagde ze hem uit en ze liet haar stem met opzet klinken als die van een klein meisje. Zijn reactie liet niet lang op zich wachten. Hij trok haar nog dichter tegen zich aan dan ze al was geweest en trok aan het lintje dat het bovenstukje van haar bikini op zijn plaats hield. Seconden later had hij ook het onderste stukje textiel uitgetrokken. Zijn handen betastten haar volledige lijf. Ze wist amper wat haar overkwam, maar dit was veel meer dan ze zich had durven voorstellen.

Haar tepels duwden tegen de duidelijk voelbare spieren van zijn borstkas toen ze hem kuste. Het vuur in haar onderbuik laaide onmiddellijk weer op en haar handen gingen gretig in de richting van zijn strakke zwembroek. Hij gromde een beetje toen ze zijn stijve uit zijn zwembroek hielp en hij duwde zijn lippen op de hare.

Ze klampte zich vast aan de rand van het zwembad toen hij een paar minuten later bij haar binnen drong. Dat ging eerst wat stroef, maar al na een paar seconden was dat probleem opgelost. Haar opwinding nam toe en hij bleef ondertussen haar borsten strelen en met haar tepels spelen.

Toen hij zijn tempo opdreef, spatte het water in haar gezicht. Ze haalde diep adem en gaf ze zich volledig over aan het moment.

“Bedankt voor de les, maar ik denk dat ik er nog wel een paar kan gebruiken”, fluisterde ze in zijn oor toen hun lichamen weer tot rust waren gekomen, hoewel van binnen nog niet helemaal. Ze beet even in zijn oorlelletje bij wijze van afscheid en stapte toen het zwembad uit, de twee delen van de roze bikini losjes in haar hand.

Beeld: Pinterest

Dit vind je ook leuk

1 reactie

John 27 februari 2020 - 00:00

Zalig. Doet me denken aan een heerlijk sauna bezoek. Gelukkig er met niet uitgezet
Heerlijk genieten je verhalen Lotte. Ga graag door!
Xx John

Beantwoord

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy