Sexy verhaal: In zijn grote, sterke mannenarmen

door Kim

Soms heb je als ‘onschuldig’ meisje gewoon een grote sterke man nodig. Zo’n beer van een vent die je met het uiterste gemak over zijn schouder heen tilt. Gespierde armen waar je je weer 16 jaar en giechelig in voelt. Een man waarvoor je op je tippy toes moet gaan staan en dan nog steeds niet lang genoeg bent om een ondeugende kus te stelen. Je weet wel, zo’n kus waar je knieën week van worden.

Het was museumnacht in Rotterdam en de stad stond in vuur en vlam. De straten waren verlicht met flikkerende strengen vol gekleurde lampjes en de warme lentelucht bood ruimte voor blote schouders op het terras. We stonden op de Witte de Withstraat, lachend met drankjes in hand. We waren vrienden, maar altijd met dat overduidelijke oogje op elkaar. Voor het eerst sinds we elkaar hadden ontmoet waren we beide single en ready to mingle. Het was alsof we niets anders konden doen dan met elkaar flirten en overdreven schunnige opmerkingen maken. Hier en daar gepaard met een grappig bedoelde knipoog gleed zijn huid over mijn huid. Door de drukte werden we ook steeds dichter naar elkaar toe gedrukt, wat uiteindelijk resulteerde in een innige knuffel gevolgd door een hele vieze, lange tongzoen. Zo’n zoen waardoor de mensen om ons heen het niet konden laten mede te delen dat we een ontzettend lekker stel vormden.

Ik kon zijn sixpack zo door dat stukje stof heen tellen.

Uit het niets begon het keihard te regenen. Warme druppels baanden een weg onze kleding in en zorgde voor een wetlook die niets aan de verbeelding overliet. Zijn t-shirt plakte doorweekt aan zijn gespierde torso. Ik kon zijn sixpack zo door dat stukje stof heen tellen. Zelfs als ik niet compleet nat geregend zou zijn geweest, dan nog had ik mijn spijkerbroek uit kunnen wringen, zo opgewonden werd ik van hem.

Het verlangen was wederzijds en hij stelde voor een droger plekje op te zoeken om samen op temperatuur te komen. We renden richting Museumpark, waar er een soort filmfestival plaatsvond. Een groot scherm speelde iets vaags en kunstzinnigs af terwijl het publiek zich vol stond te tanken met liters bier en wijn. Maar nergens was een afdakje te vinden. Geen partytent, geen bar met uitklapluik.

Voorbij het plein waar hip Rotterdam een feestje aan het bouwen was, viel mijn blik op die bekende brug richting de Kunsthal. Al jaren lang was ik er keer op keer overheen gelopen, maar nooit eerder zag ik de potentie van die mooie onder de brug door kruipende ongerepte natuur die door enkele bakstenen onderbroken werd. Tot die nacht. Ik keek hem aan, hij grijnsde terug. Een idee was geboren. Hij pakte mijn hand en trok me met grove passie mee de bosjes in. We liepen tussen het prachtige veld met lavendel richting de donkere boog, compleet verborgen in het duister van de atmosfeer. Aan de hemel slechts een paar sterren, vervaagd door de regendruppels die om ons heen een kletterend geluid creëerden. Eenmaal verborgen van, maar toch zo dichtbij die menigte mensen, greep hij met beide handen mijn gezicht en zoende me hongerig. Daar gingen mijn knieën weer. Knikkend en week, als een pasgeboren lammetje.

Ik rukte de kleren van zijn lijf. Zijn krachtige, gespierde lijf. Ik knoopte zijn broek los en liet mijn hand ongeduldig zijn boxer inglijden. Mijn bloed pompte als een gek door mijn aderen en de adrenaline schudde me wakker. Hij voelde zo groot. Ik moest hem voelen. Ik moest door hem gevoeld worden. Hij kwam achter me staan en overkoepelde me zodanig dat zijn lippen de mijne ontmoetten. Zijn rechterhand gleed soepel langs mijn blote buik naar mijn borsten toe en met één hand pakte hij ze beiden, tegelijk, stevig beet. Zijn andere hand knoopte mijn broek los en trok de spijkerstof met grof geweld over mijn billen heen. Hij boog me voorover en met mijn armen steunend op de bakstenen probeerde ik mezelf te aarden. Hij gleed naar binnen en gaf me een tik op mijn bil, waardoor ik bijna mijn evenwicht verloor. Maar hij leunde naar me toe en zijn arm wikkelde om mijn nek heen. Hij stootte hard, diep, vol energie en met jarenlange opgekropte seksuele frustratie. Alle vieze dingen die we al die tijd met elkaar hadden willen doen, elke fantasie, elke natte droom, elke obscene gedachten die we met elkaar gedeeld hadden kwam er op dat moment vol overgave uit. Onze lichaam volledig opgaand in het moment, stonden net als onze geliefde stad in vuur en vlam.

Snakkend naar adem genoot ik van de magie van het moment.

Hij greep me bij mijn bovenbenen en gooide me omhoog. Ik liet mijn armen om zijn nek rusten, terwijl hij met zijn grote handen naar mijn billen greep en me over zijn stijve heen liet zakken. Beheerst zakte hij door zijn knieën en duwde me tegen de grond. Hij keek me vol begeerte aan en lachte lieflijk, gevolgd door een lange, zwoele zoen. Hij stootte zachtjes en kreunde in mijn oor. Zijn hoofd lag begraven in mijn nek, zijn lippen kusten mijn huid. Ik kon net langs het beton van de brug de sterren zien verdwijnen tussen de regendruppels. Snakkend naar adem genoot ik van de magie van het moment. Met een bijna verbaasde lach op zijn gezicht kwam hij keihard klaar. Ik beet op mijn lip en keek hem recht in zijn ogen aan, waarna ik in lachen uitbarstte. Het was een geweldig gevoel om zo’n spontaan, euforisch avontuurtje met elkaar te delen. En we begrepen elkaar ook volledig. Hij was de grote sterke man die ik gewoon even nodig had. En ik was het ‘onschuldige’ meisje die hij met gemak over zijn schouder heen kon tillen.

Ondeugend, brutaal en een beetje een buitenbeentje, dat is Kim. Iemand die het leven leeft zoals het bedoeld is. Vol overgave, vol passie en vooral hopeloos verliefd. Lees meer van haar werk op Meisjes met praatjes en plaatjes.

Beeld: Tumblr

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy