Sexy verhaal: Jaloezie op de dansvloer

door Yentl

Net wanneer er een lekker dansnummer begint te draaien zie ik een onbekende man mijn richting op komen. Hij lacht ondeugend terwijl hij zich een weg baant door de mensen. Naast mij voel ik hoe Roos zacht in mijn hand knijpt.

“Wie is dat?” Vraagt ze nieuwsgierig, “wat een knapperd!”

“Geen idee,” sis ik vlug en zo onopvallend als ik kan.

Luid zingen we mee met de muziek en dansen tussen de mensen op de dansvloer. De onbekende man heeft zijn ogen nog geen seconde van me afgehouden. Ik vind het spannend.

Steeds uitdagender begin ik te dansen en voor ik er erg in heb voel ik hoe hij achter me komt staan.

Hij drukt zijn borst wat tegen mijn rug aan en vertelt me dan in mijn oor dat ik er leuk uitzie.

“Jij mag er anders ook wel wezen!” Lach ik flirterig terug.

Roos kijkt me opgewonden aan en begint wat speels tegen me aan te dansen.

Achter mij voel ik hoe hij zijn handen over mijn heupen laat glijden en ik staar Roos in haar ogen.

“Volgens mij heb je beet!” Lacht ze.

Ik vrees dat ze gelijk heeft, zijn handen glijden inmiddels niet alleen meer over mijn heupen. Ze hebben mijn zij gevonden, strelen voorzichtig langs mijn borsten omhoog en gaan af en toe door mijn haren.

Aan de andere kant van de dansvloer zie ik Danny toekijken. Zijn ogen zijn streng, ze kijken me strak aan.

Ik bevind mij tussen Roos en een man die ik nooit eerder heb gezien en toch voelt het alsof Danny en ik de enige aanwezige zijn.

Ik laat mijn vingertoppen over Roos haar rug afdwalen richting haar billen. Achter mij voel ik hoe hij zich steeds strakker tegen mij aandrukt.

In mijn ooghoek zie ik dat Danny op ons af komt gelopen. Wanneer hij bij ons is aangekomen grijpt hij me bij mijn arm en sleurt me mee naar de zijkant.

“Ben je lekker aan het flirten?” Vraagt hij wat geïrriteerd.

“Maak jij je daar druk om? Volgens mij heb jij het hier ook wel naar je zin.”

Streng duwt hij me nog verder naar achteren en drukt me tegen de muur. De mensen om ons heen lijken zich nergens van bewust te zijn. Op de dansvloer heeft Roos mijn plek ingenomen en ze dansen zwoel op de maat van de muziek.

“Vind je het erg als ik flirt?”

“Hoe vind jij het als ik flirt?” Vraagt hij opnieuw geïrriteerd.

“Doe wat je wilt,” antwoord ik kort en bondig.

Dan drukt hij me nog wat strakker tegen de muur, plaats zijn hand naast mijn hoofd en duwt zijn lijf tegen me aan. Zijn blauwe ogen dwalen in die van mij. Om ons heen staan mensen met drankjes in hun handen, ze dansen, kletsen en lachen met elkaar.

Net wanneer ik besluit dat ik genoeg heb van het intimiderende gedrag van Danny en hem van me af wil duwen, begint hij me heftig te zoenen.

Zijn tong worstelt door mijn mond heen en ik grijp met mijn handen naar zijn haren.

Terwijl hij zijn hand onder mijn rokje laat glijden kijkt hij me aan.

“Als jij zo graag wil flirten dan moet je dat lekker doen, maar dan wel terwijl je helemaal naar mij ruikt. Naar mijn geur, mijn luchtje en mijn seks.”

Wat geschrokken kijk ik hem aan terwijl zijn woorden door mijn hoofd duizelen. Ze maken me geil. Ik sta aan en ik verlang naar hem.

Zijn vingers hebben mijn string inmiddels gevonden en ze drukken tegen de stof. Ik sla mijn armen om zijn nek en begin hem dan opnieuw te zoenen.

Zijn vingers glijden tussen mijn lippen door en glijden dan in en uit mijn natte kut.

Ik vergeet iedereen om ons heen en kantel mijn bekken nog wat extra zijn richting op. Ik kan het niet voelen, maar ik weet dat hij een stijve heeft. Ik weet dat hij mij net zo graag wilt als dat ik hem op dit moment wil.

Steeds steviger beweegt hij zijn vingers heen en weer.

“Wat ben je nat,” fluistert hij in m’n oor.

“Je doet het goed,” hijg ik terug.

In een ruk verdwijnt zijn hand uit mijn string, onder mijn rok vandaan en hij brengt ze naar zijn mond. Kort likt hij zijn vingers af en pakt dan mijn hand vast.

Hij neemt me mee over de dansvloer, we passeren Roos en de jongeman. Ze dansen nog steeds samen en terwijl we langslopen kijkt hij me in de ogen aan. Het moment leent zich ervoor om iets te zeggen, maar ik doe het niet. Ik laat Danny me meenemen.

Ergens bij de toiletten vinden we een rustige hoek. Ik neem plaats tegen de muur aan terwijl Danny voor me komt staan. Ondeugend druk ik mijn hand tegen zijn broek aan. Hij is keihard en ik begin te wrijven.

“Je hebt me al aardig opgewarmd,” zegt hij zwoel.

Dan begint hij zijn broek los te knopen. Vluchtig kijk ik op me heen. Er lijkt niemand op ons te letten. Ik laat mijn handen onder mijn rok verdwijnen en pak de zijkanten van mijn string om deze vervolgens langzaam uit te trekken.

Onopgemerkt bukt Danny en pakt mijn string van de grond.

“Stop maar in je tas, je hebt ‘m niet meer nodig.”

Vliegensvlug gehoorzaam ik.

Voorzichtig haalt hij zijn stijve uit zijn broek en ik bijt op mijn onderlip. De spanning is niet meer te houden. Ik weet niet of het komt door de omgeving, de drankjes die ik al heb gedronken of het geflirt wat hiertoe heeft geleid, maar ik wil hem. Hier en nu!

Speels gooi ik een been over hem heen en kijk hem zo geil als ik kan aan.

“Neem me,” weet ik dan zacht uit te brengen.

Terwijl de dj een nieuw nummer inzet voel ik hoe hij bij me naar binnen dringt. Rauw en krachtig. Ik sla mijn armen om zijn nek en doe mijn best om op mijn plek te blijven staan.

Voorzichtig begint hij te stoten. Zijn billen spannen zich ritmisch aan bij iedere stoot. Jezus wat is het lekker.

Ik twijfel of ik mijn ogen zal sluiten, maar besluit dan om het moment in me op te nemen. Om de spanning van de mensen om ons heen toe te laten. Want man o man, wat is het spannend.

“Wat ben je toch lekker,” kreunt hij door de muziek heen.

Zonder nadenken laat ik mijn hand tussen ons in naar beneden glijden. Ik heb mijn clit gevonden en begin steeds wildere rondes te draaien.

Met moeite weet ik op mijn ene been te blijven staan terwijl mijn andere been ergens om zijn middel bungelt. Stevig heeft hij mijn bovenbeen vast om ‘m omhoog te houden. Mijn rug dreunt iedere keer opnieuw tegen de muur aan en net wanneer ik denk dat ik het niet meer kan volhouden krijg ik het warm van binnen.

“Ik ga komen,” kruin ik in zijn oor.

Hij voert zijn tempo op, hij stoot harder, sneller en dieper. Mijn vinger dwaalt nog een paar keer over mijn clit en dan kan ik het niet meer in bedwang houden.

Mijn benen beginnen te trillen en ik klamp mijn handen vast om zijn nek om hem dichter tegen me aan te drukken.

Zodra ik ben bijgekomen hijgt hij dat hij ook zo ver is. Schokkend staat hij tegen me aangeleund en ik zoen hem uitgebreid.

Wanneer hij weer op adem is kijkt hij om zich heen en begint dan te lachen.

“Dit kan eigenlijk echt niet,” zegt hij terwijl hij mijn been laat zakken en zijn broek weer dichtknoopt.

“Nee, maar het was wel heel lekker,” antwoord ik lachend.

“Dat was het zeker. Geniet van je geflirt, maar weet bij wie je hoort.”

Nog voordat ik antwoord kan geven verdwijnt hij weer richting de dansvloer.

Beeld: Pexels

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy