Sexy verhaal: Let’s get dirty baby!

door Yentl

Met redelijk veel kabaal stap ik mijn huis binnen. Het was een lange werkdag en ik kan niet wachten om onderuitgezakt op de bank te ploffen. Zodra ik door de deur naar de woonkamer ga zie ik haar staan, voorovergebogen in haar stoute schoonmaakster pakje. Ze doet alsof ze de salontafel afstoft en kijkt ondeugend over haar schouder naar achteren. De stof van het rokje is net lang genoeg om over haar blote billen te blijven hangen. Er zit geen slipje onder, dat heb ik direct al gezien. Het is een geil gezicht en instant sta ik aan.

‘Wat ben je aan het doen?’ vraag ik nieuwsgierig en veel te opgewonden.

‘Schoonmaken.’ antwoordt ze plagerig. ‘Oeps, daar ben ik een stukje vergeten.’

Ze bukt net iets verder voorover en ik zie hoe de onderrand van haar ronde billen tevoorschijn komt. Zonder nadenken bevochtig ik mijn lippen, ze kijkt speels achterom en er verschijnt een lach op haar gezicht. Ze weet dat ze beet heeft.

Ik moet mezelf inhouden om haar niet direct een harde tik op haar kont te geven. Die billen, ze doen me altijd verlangen naar aanraking. Langzaam en op een plagende manier beweegt ze het doekje over de tafel. Dan draait ze zich om en kijkt me strak aan. Haar borsten komen prachtig uit in dit pakje en het latex gedeelte zit strak om haar lijf.

‘Zo ben ik al de hele dag aan het schoonmaken. Vind je dat een lekker idee?’

Door mijn hoofd schieten beelden van haar in de meest lekkere houdingen. Haar handen in het sop, zeep dat langs haar vingers glijdt. Haar pakje dat nat wordt.

‘Moet je nog veel schoonmaken?’ vraag ik met een knipoog.

Ze lacht naar me en beweegt zich dan in mijn richting.

‘Nu jij thuis bent heb ik iets anders in gedachten.’

Haar blik is ondeugend, bijna hongerig. Het is duidelijk dat ze allang een plannetje heeft bedacht en vastberaden is om deze nu in werking te zetten. Nonchalant trek ik mijn jas uit en hang ‘m over de stoel.

‘Ga maar zitten.’ zegt ze en ze wijst naar de bank.

Gehoorzaam als ik ben maak ik het me comfortabel op de bank. Ik zak iets onderuit en kijk toe hoe ze mijn benen verder uit elkaar schuift en ertussen op de grond gaat zitten. Ze plaatst haar handen op mijn knieën en kijkt me ondeugend aan. Haar vingertoppen begraaft ze diep in mijn jeans terwijl ze haar handen stevig naar boven laat glijden.

Hoe dichter ze in de buurt komt, hoe warmer ik het krijg. Door de manier waarop ze voorover leunt heb ik een lekker uitzicht op haar borsten die zacht tegen elkaar aan gedrukt worden. Een pluk haar valt over haar schouder en streelt haar borst, in no time verschijnt er kippenvel op haar huid en ontglipt een geladen zucht mijn lippen.

De gedachten aan wat er komen gaat zorgt dat ik stijf word. Nog voor ze met haar handen in de buurt is wip ik ‘m speels op en neer tegen de stof van mijn jeans.

‘Je bent snel.’ lacht ze.

‘Dat komt door jou en deze outfit.’ antwoord ik.

Bijtend op haar onderlip begint ze met het losknopen van mijn jeans. Bij iedere knoop die ze openmaakt moet ik me eraan herinneren dat ik moet blijven ademen. Ik word zenuwachtig, zoals altijd wanneer zij me aanraakt.

Lachend trekt ze mijn broek open en wrijft met haar hand over mijn boxershort. Ongegeneerd laat ik een kreun door de woonkamer galmen. Die aanraking, ik wil meer.

Op haar beurt produceert ze een ondeugend gegiechel en ze kromt haar vingers om de rand van mijn boxershort.

‘Het is tijd voor een ander soort schoonmaak.’

Om het haar makkelijker te maken leun ik iets op mijn armen en voeten en til mijn billen wat van de bank. Ze begrijpt de hint en rolt mijn broek, inclusief boxershort, naar beneden.

Stijf en vastberaden springt mijn penis de vrijheid tegemoet. Haar ogen glinsteren, net zoals mijn eikel. Ze positioneert zichzelf, alsof ze zich schrap zet en pakt ‘m dan stevig beet.

Nog een laatste geile blik geeft ze me voor ze haar tong warm tegen mijn eikel drukt. Eerst laat ze haar tong erover glijden, ze maakt ‘m goed vochtig. Dan gebeurt het eindelijk, haar hele mond glijdt over mijn stijve, warm en vochtig. Dit gevoel, dit begin, het is zo overweldigend lekker.

Zacht grom ik haar naam terwijl ik mijn hand door haar paardenstaart laat gaan. Aan de geluiden die zij maakt kan ik merken dat ze er net zo van geniet als dat ik doe. Ze smakt, kreunt en slurpt alsof ze hier de hele dag op heeft gewacht.

Zodra ik naar beneden kijk besef ik dat ik haar graag zo zie, op haar knietjes met haar mond vol. Ondeugend en in charge. Haar ogen twinkelen, ze lachen naar me.

‘Shit Esmee.’ kreun ik terwijl ik mijn hoofd achterover op de hoofdsteun laat vallen.

Ze gebruikt haar handen, haar tong en haar lippen. Wat is ze hier toch verdomde goed in.Door mijn hoofd gaat weer dat beeld van haar en alle huishoudelijke taken in dat schaars geklede outfitje. Dan zie ik hoe ze haar rechterhand tussen haar benen laat verdwijnen en aan de bewegingen die ze maakt, weet ik dat ze haar clit gevonden heeft. Met haar mond vol kreunt ze en ik voel dat ik er bijna ben.

‘O. Ja. Lekker. Blijf met jezelf spelen.’ zeg ik met hese stem.

Haar geluiden nemen toe, net als de intensiteit van haar zuigkracht.

Fuck, ik ga komen.’ sis ik terwijl ik opgewonden naar beneden kijk.

Ze kijkt me aan en zuigt dan haar wangen samen. Met een golvende beweging kom ik in haar mond. Haar blik is intens, ik kan niet wegkijken.

Ik zag het al gebeuren, maar nu voel ik het ook. Haar lichaam begint te schokken en terwijl ze me kreunend aankijkt komt ze klaar.

Ik plaats mijn hand tegen haar wang, alsof ik haar lichaam gerust wil stellen en lach dan naar haar.

‘Jeetje lieverd, dat was echt heftig lekker. Wat heb je nog meer in petto met dat pakje vanavond.’ vraag ik terwijl ik nog een beetje buiten adem ben.

Ondeugend veegt ze haar lippen schoon en staat dan lachend op.

‘Let’s get dirty baby!’ zegt ze speels.

Beeld: Pexels.com

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy