Sexy verhaal: Logeerpartij

door Yentl

Vanavond ben ik weer een avond en nacht alleen. Eén van de voordelen van het samenzijn met een brandweerman, alleen heb ik er vanavond helemaal geen zin in. In deze gekke tijden zijn we al genoeg alleen dus ik besluit mijn vriendin Jill een berichtje te sturen. Jill is zo’n vriendin waar je altijd van op aan kan, bij haar ben je ook altijd welkom. Ik ken Jill al mijn hele leven (althans, zo voelt het, de werkelijkheid is zo’n 15 jaar). In onze tienerjaren zorgden we ervoor dat we onopgemerkt de grote clubs binnen kwamen en tijdens onze twintiger jaren zorgden we ervoor dat de drankjes voor ons werden betaald. Heel wat hilarische avonturen hebben wij aan onze broek hangen, van stiekem samen ziekmelden tot aan onze eerste lesbische ervaring. You name it, we did it.

Wanneer ik mijn telefoon voel trillen zie ik haar bericht: “Ja leuk! Kom gezellig slapen, Maarten werkt toch tot laat”. Maarten en Jill zijn al ongeveer 9 jaar samen, beiden sociaal, beschikken over zelfspot, onwijs aantrekkelijk en weten voornamelijk samen goed hoe ze moeten krijgen wat ze willen. Tevens kent hun sexleven weinig geheimen voor mij, en zo dus ook die avond.

Om 15.00 uur pak ik mijn tas en stap in de auto. Ik heb zo zin om weer gezellig met mijn vriendin af te spreken, samen te lachen en het over onze mannen te kletsen terwijl ze er niet bij zijn. 's Avonds nemen we een drankje, we kletsen en lachen heel wat af. Rond 10 uur besluiten we om samen in bed de avond met een kopje thee en slechte film af te sluiten. Het is tenslotte ladies night, waar Maarten gaat liggen zodra hij thuiskomt moet hij zelf maar zien.

Zelfs in bed praten we nog honderduit over alles wat ons bezig houdt en wordt de film maar half gevolgd. We gaan zo op in onze verhalen dat we niet eens merken dat Maarten is thuisgekomen.

“Wat ligt er allemaal voor lekkers in mijn bed,” klinkt het ineens door de slaapkamer. Maarten komt lachend binnen en geeft ons allebei een zoen. Zijn blonde haren zitten verborgen onder zijn zwarte pet en zijn casual style maakt z'n look af. Het is zo mooi om te zien hoe zij elkaar nog steeds laten stralen. Maarten laat ons met rust en gaat beneden gamen.

Ik heb geen idee wanneer ik in slaap ben gevallen, maar plots word ik wakker door een tamelijk bekend geluid. Voorzichtig doe ik mijn ogen open en mijn vermoeden klopt. Ik zie Jill voor me liggen op haar zij, naar mij toe gericht, achter haar is Maarten gaan liggen en terwijl hij met zijn hand onder haar hemdje haar borsten bespeeld zoenen ze innig.

“Shit sorry!” zegt hij ineens en kijkt me aan. “Ik wilde je niet wakker maken maar ik kom ook naar bed en vind het nogal lastig om van mijn vriendin af te blijven. Dat snap je wel toch?”

Ik snap het zeker. Jill is met haar diepblauwe ogen, donkerblonde haren en slanke postuur een plaatje om te zien. Menig man zou graag in zijn schoenen staan, of in dit geval, in zijn bed liggen. Ik kijk hem een beetje ondeugend aan en zeg dat ik het snap. Jill kijkt me afwachtend aan.

“Heeft ze geen mooie borsten?!” Vraagt Maarten en hij trekt haar hemd speels naar beneden. Jills tepelpiercings glinsteren in mijn ogen. Langzaam strek ik mijn hand wat uit en laat mijn vingertop over haar piercing glijden. Ze bijt op haar onderlip. Alsof het een startsein is, een goedkeuring op de vraag die niemand stelde, begint Maarten haar vol overgave te zoenen. Ik streel over haar volle ronde borsten en alleen al het gesmak van deze twee zoenende mensen zorgt voor een prikkeling tussen mijn benen. Zijn hand glijdt door haar hals en ik zie hoe ze elkaar likken en speels lachen tussendoor. Wat is dit opwindend!

Wanneer hij haar billen stevig vastpakt, heen en weer wiebelt en vervolgens een harde tik geeft, kijkt ze me aan. Hij geeft haar wat ruimte om op haar rug te gaan liggen. Ze pakt m’n gezicht en ze zoent me. Haar warme tong tegen die van mij, haar vingers door m’n haar. In de tussentijd is Maarten tussen haar benen gaan zitten en trekt langzaam haar slipje uit. Ruw duwt hij haar benen uit elkaar en hij doet zijn hand richting mijn mond. Ik geef er een goede lik over en hij laat zijn hand door haar kutje glijden. Jill kreunt van opwinding. Wanneer Maarten zijn stijve lul uit zijn boxer haalt, snak ik zelfs naar adem. Hij is zo groot en stevig, het verbaast mij iedere keer weer en opnieuw vraag ik mij af waar mijn vriendin al deze centimeters gaat laten. Maarten haalt zijn eikel een paar keer door haar natte lipjes. Zorgvuldig verdeelt hij al het vocht tot zijn stijve tot aan zijn ballen glimt. Jill kijkt me aan, alsof ze wil vragen ‘ben je er klaar voor?’ en ik ga op mijn rug dicht tegen haar aan liggen. De spanning die in de lucht hangt is zo intens. Ik ben zelf zeiknat daar beneden.

Maarten drukt zijn eikel naar binnen en ik hoor een lange “fuuuckkkk” uit Jills mond glippen. Bij iedere stoot zie ik meer van hem in Jill verdwijnen. Ze kijkt me aan en begint me te zoenen. Zo heftig, ze likt me en kreunt in mijn mond terwijl Maarten zijn handen tegen het hoofdbord heeft geplaatst en ritmisch op haar in dreunt. Haar vingers verdwijnen tussen mijn benen en glijden naar binnen. Ik kan mijn ademhaling lastig onder controle houden. Ze voelt zo goed in mijn kutje, haar vingers weten nog altijd de juiste weg te vinden en ik laat mijn benen ver uit elkaar vallen. Terwijl het hoofdbord tegen de muur bonkt en Jill mij kreunend zoent, zie ik alle spieren van Maartens bovenlijf hun werk doen. Zijn haren zwiepen heen en weer en hij kreunt luid. Ik sluit mijn ogen en dan voel ik een extra paar vingers, ze strelen zachtjes over de binnenkant van mijn bovenbeen. Ik merk dat Maarten Jills gezicht wegpakt en haar zoent, het geluid doet me verlangen naar meer. Ze smakken, ze kreunen, het zet me in vuur en vlam. Ik zie hoe Jill in zijn onderlip bijt wanneer hij wil terugtrekken. Hij kijkt me aan en dan zoent hij me. Zijn lippen vol op die van mij gedrukt, zijn geur doordringt mijn neus. Mijn god, wat is deze man opwindend. Hij stopt en zegt in Jills oor dat ze zich moet omdraaien.

Gehoorzaam draait ze zich om en gaat op handen en knieën zitten. De tikken die Maarten op haar billen geeft zijn bijna oorverdovend en haar gekreun galmt door de kamer terwijl hij wild, maar met beleid, in haar beweegt. Ze kijkt me aan en terwijl Maarten haar langzaam gek maakt speelt ze met mijn kutje. Ik sluit mijn ogen en luid kreun ik met ze mee. Ik voel haar vingers één voor één dieper bewegen en ik merk dat ik steeds natter word. Dan vindt ze mijn klitje en begint liefdevol rondjes te draaien. Ik heb mezelf nog amper onder controle en pak mijn borsten stevig vast. Ik ben zo dichtbij. Ik voel haar vingers weer in me verdwijnen. Dieper en wilder en ik voel de hand van Maarten over mijn bovenbeen glijden. Het voelt alsof ze mij samen over de streep willen tillen, en het lukt. Terwijl Jill me vingert en Maarten me streelt ontplof ik, als een warme explosie giert het door mijn lijf en ik begin te trillen. Voorzichtig doe ik mijn ogen open en Jill kijkt me lachend aan. Ze geeft me een kus en ik voel Maartens hand zachtjes in mijn bovenbeen knijpen, alsof hij daarmee wil zeggen dat ik het goed heb gedaan.

Maarten gaat op zijn rug naast Jill liggen en tikt op haar heupen om aan te geven dat het de bedoeling is dat ze op hem gaat zitten. Terwijl ik nog naar adem lig te snakken, klimt ze op hem en ik kijk toe hoe ze hem berijdt. Vol overgave en wild stuitert ze op zijn pik heen en weer. Ik heb nog nooit iemand zo haar best zien doen, Maarten kreunt luid en vertelt haar hoe lekker hij het vindt. Ze zet haar handen achter zich op zijn knieën en leunt wat naar achter. Zonder aarzeling komt Maarten omhoog en grijpt haar haren vast. Hij trekt haar hoofd zo ver naar achter dat ze amper nog geluid kan uitbrengen. Ondertussen vult hij zijn mond met haar borsten. Hij likt, bijt en zuigt terwijl zij nog haar best doet heen weer te bewegen. Zijn hand dwaalt af naar haar clit en zodra hij haar plekje gevonden heeft slaat ze op zijn been, direct laat hij haar haar los alsof het bedoeld is om aan te geven dat ze niet meer kan. Ze laat haar hoofd in zijn nek vallen. Zijn hand glijdt via haar rug naar beneden en hij drukt zijn vinger in haar achterste. Ik zie hoe ze haar armen om zijn nek sluit en hem strak aankijkt terwijl hij het ritme bepaalt met de vinger die hij bij haar heeft ingebracht. De intensiteit waarmee deze twee mensen neuken is ongekend, ik kan mijn ogen niet van ze afhouden! Ik blijf toekijken tot ze samen tot een schokkend hoogtepunt komen. Hun woorden, gekreun en ademhaling vult de ruimte. Het is wild en zo liefdevol tegelijk. Ik kan mezelf niet beheersen en kreun mee.

Wanneer we zijn bijgekomen gaat Maarten tussen ons in liggen. Hij geeft ons beide een zoen en wenst ons welterusten. Uitgeblust vallen we in slaap.

Echt, never a dull moment met mijn vriendin Jill.

Meer sexy verhalen van Yentl:

Een bekende onbekende

Door zijn ogen

Een warme rit naar huis

Beeld: Pexels

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy