By 

Sexy verhaal: Happy ending


Ik slaak een diepe zucht als zijn handen langs me glijden en ik iets hards in mijn rug voel prikken. ‘Lief? Ben je wakker?’ ‘Nu wel ja.’ Ik gaap. ‘Alsof ik kan blijven slapen bij wat jij doet.’ Ik rek en strek mijn stijve spieren uit en draai me dan langzaam om naar Freek. Zijn donkerbruine haar zit door de war, en ik wil er niet eens aan denken hoe het mijne erbij hangt na een nacht in bed. ‘Ik dacht… weet je wel.’ Mijn hersenen draaien s ’ochtends vroeg al niet op hun hardst maar als ik dan ook nog letterlijk pas twintig seconden wakker ben wil het nog weleens gebeuren dat ik een beetje traag van begrip ben. Zoals altijd smelt ik bijna direct als ik in zijn ogen kijk, hij heeft van die bruine puppy-ogen die je niet kunt weerstaan. Hij strijkt met zijn hand over mijn heup en zijn vingers dwalen langs mijn dijbeen via de zijkant omhoog naar mijn venusheuvel. Daar stopt hij. Hij grijnst naar me en als hij met zijn tong langs zijn lippen likt ben ik verloren. Ik slaak een kreetje als ik voel hoe hij met zijn vingers tussen mijn benen begint te bewegen, op zoek naar de ingang. Freek is normaal helemaal niet zo dol op vingeren maar het lijkt erop dat hij vandaag iets speciaals van plan is want als ik door mijn halfgesloten ogen kijk zie ik op het nachtkastje een fles massageolie staan. 

 

Ik had hem nooit moeten vertellen van die massagesalon waar ik tijdens mijn studententijd bijverdiende.

‘Geen sprake van Freek!’ mompel ik. ‘Vergeet het maar!’ Hij smoort mijn woorden met zijn mond en zoent me diep.
‘Ah toe! Je weet hoe graag ik dit wil!’ Zijn vingers stoppen acuut weer waar ze mee bezig zijn.
Ik had hem nooit moeten vertellen van die massagesalon waar ik tijdens mijn studententijd bijverdiende. Om hem op te hitsen heb ik ooit een keer gezegd dat ik de beste happy- endings van de stad gaf en sinds dat moment probeert hij me over te halen het ook bij hem te doen.
‘Ik zal je ook rijkelijk belonen met welke wederdienst dan ook!’ Ik schud mijn hoofd en sluit mijn ogen weer en laat mezelf terugzakken in de kussens.

‘Laat maar eens zien wat je kunt dan, daarna kunnen we het er misschien over hebben.’ Ik ben nog niet uitgepraat of hij trekt me met zijn ene hand verder naar beneden en gaat met zijn andere hand verder waar hij mee bezig was. Ondertussen drukt hij ook zijn lippen weer op mijn mond en plaagt me net zo lang tot ik mijn lippen van elkaar doe en mijn tong tegen de zijne duw. Langzaam komt hij bovenop me liggen om me diep in mijn ogen te kunnen kijken. Zijn onderlichaam beweegt tegen het mijne aan en terwijl zijn vingers steeds dieper in en uit me glijden voel ik zijn stijve steeds harder en groter worden.
‘Je weet dat je het wil!’ fluistert hij in mijn oor. ‘Je weet ook dat ik het wil’ gaat hij door. Ik reageer niet. Tenminste, niet op wat hij zegt maar wel op wat hij doet. Er klinken zachte kreetjes door de slaapkamer die hoe langer hoe hitsiger klinken. Ik ga helemaal op in wat hij doet. Ik vlecht mijn handen door zijn haar om zijn gezicht dichterbij te trekken en mijn onderlichaam lijkt een eigen leven te leiden. De bekende krampjes die me laten weten dat een orgasme op de loer liggen beginnen langzaam op te komen en dan ineens… stopt hij. ‘FREEK! VERDOMME!’

 

Ik grijp de massageolie van het nachtkastje en warm een beetje olie tussen mijn handen.

Ik kan niet geloven dat hij dit doet! Hij laat zich achterovervallen en likt demonstratief zijn vingers af. ‘Dit was een voorproefje van wat je van me krijgt als je het doet,’ vleit hij. Op dit moment is er wel iets dat ik met hem zou willen doen, maar dat komt meer in de buurt van castreren dan van masseren. Toch zucht ik: ‘Doe maar uit dan…’ en kijk toe hoe hij zijn boxer met een zwaai door de kamer smijt. Ik grijp de massageolie van het nachtkastje en warm een beetje olie tussen mijn handen. Ik gebaar naar Freek dat hij plat moet liggen, en als hij dat doet moet ik stiekem een beetje lachen. Hij heeft een indrukwekkend apparaat.
‘Benen bij elkaar’ beveel ik. ‘Ik heb hier geen tafel dus moeten we een beetje improviseren.’ Hij doet meteen wat ik zeg. ‘En je ogen dicht!’ Ook nu gehoorzaamt hij weer meteen. Ik ga bovenop zijn bovenbenen zitten, zodat hij ook een mooi uitzicht op mijn naakte borsten en de rest van mijn lijf heeft en buig me dan voorover. Ik begin zacht, bij zijn ballen, beweeg er vlinderlicht met mijn nagels overheen en neem ze in mijn hand om de olie erover te verdelen. Dan steeds een beetje hoger tot net onder zijn eikel. Freek heeft zijn ogen nog steeds gesloten. Precies zoals ik hoopte. Hij geniet. Plagend beweeg ik een beetje op en neer en masseer hem een klein beetje. Dit komt niet eens in de buurt van mijn happy endings maar dat is ook niet mijn bedoeling. Ik zal hem krijgen. Als hij na het zoveelste zachte rukje zijn hoofd achterover gooit en kreunt, grijp ik mijn kans. Met een snelle beweging zit ik bovenop hem en nog voor hij zijn ogen open heeft zit hij in me. Ik berijd hem als een volleerd amazone, en omdat ik al zo ver was, duurt het nog geen twintig seconden voor ik keihard klaarkom en hem met me meesleur in een knallend orgasme.
‘Kreng!’ zegt hij hijgend. Ik sta lachend op en klim van hem af. Op weg naar de badkamer werp ik hem een kushandje toe over mijn schouder en knipoog naar hem. ‘Oh, Freek?’ Hij kijkt op. Hoopvol.
‘Probeer het morgen nog maar een keer’

  • 24 September 2016
  • 2
Tamara
About me

Ik ben Tamara, en ik schrijf al sinds mei 2016 verhalen voor deze site. Hopelijk geniet je ervan! XXXX Tammy

YOU MIGHT ALSO LIKE

Sexy verhaal: Een zwoele nacht in Miami deel 1
July 15, 2018
spaanse-dans
Sexy verhaal: Een Spaanse dans
July 08, 2018
kort-rokje-en-witte-kousen
Sexy verhaal: Een kort rokje en witte kousen
July 04, 2018
ja-meneer-verhaal
Sexy verhaal: Ja, meneer
June 20, 2018
Vrouwenliefde
Sexy verhaal: Vrouwenliefde
June 17, 2018
stiekem-verlangen-
Sexy verhaal: Stiekem verlangen
June 10, 2018
waas van lust
Sexy verhaal: Een waas van lust
June 06, 2018
manuel-cruiseschip
Sexy verhaal: Manuel
May 27, 2018
tinder-date
Sexy verhaal: Mijn eerste Tinder-date
May 23, 2018

2 Comments

Monique
Reply 6 oktober 2016

Supergoed!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *