Sexy verhaal: Neuk me

door Yentl

Het wordt al donker. Ik zit op de veranda van onze vakantiebungalow en om ons heen gaan steeds meer lampjes uit. Het is druk op de camping. Geluiden van geroezemoes vullen de lucht.

“Zo!” Zegt hij wanneer hij bij me aan tafel komt zitten. “Je had gelijk, de douche is zeker lekker warm! Zullen we een spelletje doen?”

“Ik ga eerst even kijken of ze slapen, ben zo terug!” Antwoord ik.

Binnen sluip ik op mijn tenen naar hun slaapkamertje. Beide zijn ver vertrokken. Ik doe hun lampje uit en sluit zachtjes de deur.

“Ze slapen, hoor”, zeg ik terwijl ik naar buiten loop.

Het zomerse briesje waait langs mijn blote benen. Het kietelt zelfs mijn billen onder mijn jurkje door. Ik ga naast de tafel staan om mijn glas te pakken. Net voordat ik wil vragen of hij ook nog iets te drinken wil voel ik zijn hand op mijn bovenbeen.

“Je hebt kippenvel.” Zegt hij met een diepe stem. “Heb je het koud?”

Zijn hand glijdt wat verder naar boven, mijn jurkje onder.

Het kippenvel verdwijnt en een hittegolf overvalt me. Zijn blauwe ogen kijken me diep aan terwijl hij met beide handen langzaam mijn slipje over mijn billen laat zakken. Naar beneden, richting mijn enkels.

Ik bijt op mijn onderlip. Ik weet hoe wild dit hem maakt, ik geniet ervan.

Met beide handen pakt hij mijn heupen vast en tilt me op de tafel.

“Wat als iemand ons ziet?” Vraag ik wat geschrokken.

“Het is donker, er is vast niemand die ons ziet.”

Er valt niets tegen hem in te brengen, als hij iets wil dan gebeurt het. En het is duidelijk dat hij mij wil.

Hij duwt mijn jurkje omhoog. Tot over mijn borsten. Het tafelblad voelt koud tegen mijn billen. Dan zet hij mijn voeten op de rand van de tafel, schuift zijn stoel iets naar achter en begraaft zijn gezicht tussen mijn benen. Een kreun ontglipt van mijn lippen wanneer de eerste aanraking plaatsvindt. Zijn tong warm en nat tussen mijn lipjes door.

Ik plaats mijn handen aan de zijkant van de tafel om mezelf op mijn plek te houden. Met zijn handen vindt hij mijn borsten en hij begint ze te kneden.

“Hmm wat lekker.” Kreun ik zachtjes

“Jij, jij bent lekker. Je hebt echt geen idee hoe lekker.” Antwoordt hij hijgend. Hij vervolgd zijn route met zijn tong. Verder naar beneden. Van mijn clit door mijn lipjes richting mijn ingang. Even voel ik zijn tong naar binnen glijden. Zijn vingers hebben mijn tepels ondertussen gevonden en hij trekt speels.

Ik houd mezelf zo strak op mijn plek dat de zijkant van het tafelblad in mijn vingers snijdt.

Kreunend en met gesloten ogen moedig ik hem aan. Luid smakkend vindt hij zijn weg nog verder naar beneden. Hij laat mijn tepels los om met beide handen mijn billen wat uit elkaar te trekken.

“Ik wil alles van jou en alles van jou is van mij.” Zegt hij als een roofdier die boven zijn prooi hangt. Dan begint hij me te rimmen.

De opwinding neemt het over. Dit is pure geilheid. Het voelt zo gevoelig en zo lekker. Af en toe dwalen er koplampen over de bungalow van auto’s die voorbijrijden.

“Ga door.” Kreun ik nu luid. Het maakt me niet meer uit wie het hoort of ziet. Met één hand laat ik de tafel los en leg mijn vinger tegen mijn natte clitje. Zachtjes begin ik rondjes te draaien. Binnen de kortste keren gaat mijn hartslag in versnelling. Ik heb mijn ademhaling niet meer onder controle en ik voel dat ik wat begin te schokken.

Hij stopt en kijkt me geil aan.

“Neuk me.” Jammer ik.

In één beweging gaat hij staan en grijpt mijn keel vast. “Wat zei je?”

“Neuk me alsjeblieft.” Zeg ik opnieuw op smekende toon.

“Jezus, wat ben je geil.” Hongerig kijkt hij me aan.

Hij tilt me van de tafel en plaatst me tegen het hek van de veranda. Met mijn ellebogen hang ik op de rand. Mijn kontje ver naar achter geduwd, in zijn richting.

Ik hoor hoe hij zijn T-shirt en broek uittrekt. De hemel siert zich met steeds meer sterren. Een enkele auto komt voorbijgereden. Ik voel hoe hij achter me komt staan en ik klamp mijn handen vast aan de houten reling van de balustrade. Hij pakt mijn heupen stevig vast en laat zijn eikel door mijn billen en mijn lipjes glijden.

“Wat wil je ook alweer?” Vraagt hij dan.

“Dat je me neukt.”

Wanneer zijn eikel weer door mijn lipjes glijdt, pakt hij mijn billen stevig vast en dreunt zichzelf met een diepe stoot naar binnen. Een kreun galmt over de camping.

“Is dit wat je wilt?” Gromt hij.

“Ja, jaa!” Moedig ik hem hijgend aan.

Het geweld waarmee hij keer op keer weer bij me naar binnen dringt voelt fantastisch.

Zijn hand vult zich met mijn haar en hij trekt mijn hoofd naar achter. Het enige uitzicht dat ik nog heb is de sterrenhemel en het enige dat ik nog kan uitbrengen is een raar soort gepiep.

Terwijl hij wild kreunt hoe lekker hij het vindt sluit ik mijn ogen en laat zijn gestoot door me heen gaan. Het geluid van onze lichamen die tegen elkaar aan dreunen is zo opwindend. Ik voel mijn tepels tegen mijn jurkje prikken. Mijn jurkje dat nog ergens half om mijn lichaam hangt. Na nog wat flinke stoten laat hij mijn haar los. Hij laat mijn billen los en trekt zich terug. Hij draait me om en begint me hevig te zoenen.

“Je bent zo fucking strak, je neukt echt heel lekker.” Het zijn de woorden die hij zegt voor hij me optilt.

Hij draait ons om en plaatst me tegen het stenen muurtje van de bungalow. Mijn benen om zijn middel. Mijn armen om zijn nek.

“Speel met jezelf.” Beveelt hij terwijl hij zichzelf weer bij me binnenlaat.

Mijn benen glijden over zijn rug. Mijn rug schuurt tegen de stenen muur. Mijn vingers hebben mijn favoriete plekje gevonden en spelen heftig.

We kreunen in elkaars mond terwijl hij me beestachtig op en neer beweegt.

“Kom voor me, kom met me.” Hijgt hij zoenend.

Mijn benen klemmen zich nog strakker om hem heen. Mijn arm nog strakker om zijn nek. Ons gekreun gaat nog één leveltje hoger en dan komen we, samen. Bijtend, hijgend en vloekend.

Zodra onze lichamen weer bekoelt zijn laat hij me zakken. Ik voel zijn sperma langs mijn bovenbenen naar beneden druppelen.

“Papaaaa, ik kan echt niet slapen.” Klinkt het vanuit de bungalow.

Wat geschrokken kijkt hij me aan. Dan zegt hij dat hij gaat, zodat ik mij kan opfrissen.

“Spelletje doen daarna?” Vraagt hij lachend terwijl hij naar binnen loopt.

Dit vind je ook leuk

1 reactie

EVIE 29 augustus 2021 - 01:53

Bij lip (jes) haakte ik af….
#verkleinwoor(jes) gruwel ervan

Beantwoord

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy