Sexy verhaal: Orgastisch orgie

door Kim

Hij vertelde over zijn vriendengroep. Zijn zeer hechte, open-minded, polyamoreuze vriendengroep. Hoe stelletjes elkaar delen wanneer ze afspreken met andere levens- en lustgenieters. Hij vertelde over een privéfeest op een zaterdag ergens in een hotel in Nederland.

De suite in het hotel is erotisch getint. Rood met zwart gedecoreerd, met een hemelbed als eyecatcher. Zo’n bed waar stevige palen uit schieten, waar je heel wat gewicht aan kunt hangen. Overal zijn banken, stoelen, kussens… plekken om te neuken. Om elkaar aan te raken, te beklimmen, bestijgen, berijden en bevredigen.

Een fles champagne knalt open. De kurk schiet door de lucht, vindt z’n weg naar het gesloten gordijn naast het hemelbed. Er staat sfeerverlichting aan. Het is niet te donker, niet te licht, maar precies schemerig genoeg om alle rondingen van alle lichamen over elkaar heen te zien kronkelen.

Op bed ligt één dame, in al haar naakte glorie, omringd door drie mannen met hun stijve pik in hand. Terwijl zij met zichzelf speelt, haar kutje vult met een vibrator die door haar vocht glanst, trekken de mannen zich wild af. Ze zweten. De druppels rollen langs hun voorhoofden en het zoute water valt met een tikkend geluid op de rode lakens. Overal zijn natte plekjes in de stof te zien. Overal smelten allerlei lichaamssappen samen.

Hij vertelde dat hij soms een plus één meeneemt. Iemand die goed in de vriendengroep valt, waar een (fysieke) klik mee is. Hij keek me diep in m’n ogen aan en straalde gewilligheid uit. Ik kon aan hem aflezen hoe graag hij de kleren van m’n lijf wilde rukken. En hoe intens hij hoopte dat ook ik een keer zijn plus één wil zijn.

De dame op het bed, ze is aan het bed gebonden. Ze hangt tussen de houten palen van de hemel en tussen de stijve palen van de drie mannen. De handen van de mannen glijden als boter over haar blozende huid, over de touwen die haar strak op haar plek houden, over haar kloppende clit en haar uitgestoken tong. Overal voelt ze handen, zes stuks. Haar ogen rollen naar achter. Op het moment dat ze bijna wegzakt van geilheid geeft één van de mannen haar een zachte tik op haar wang. Ze kijkt gretig uit haar ogen en smeekt om een pik in haar mond, kutje en kont. Alles in haar schreeuwt om vulling, de vervulling van haar diepste verlangens.

Er staat één man voor haar op het bed die zijn pik in haar mond duwt en haar diep in haar keel neukt. Zijn handen zijn om haar achterhoofd en nek gewikkeld. Ze kwijlt. Langs haar tong en lippen druipt nog meer vocht, meer lichaamssap, meer natheid om aan de rode lakens te schenken.

Er ligt een andere man onder haar die zijn harde paal heen en weer stoot in haar gezwollen kutje. Haar schaamlippen tintelen van genot, ze voelt al zijn beroering in elke centimeter van haar warme, zachte binnenste. De spanning bouwt op en voor ze het weet squirt ze over hem heen. Nog meer sappen…

De derde man zit op zijn knieën achter haar en spuugt op zijn pik, die hij nog in zijn hand laat rusten. Zijn speeksel siert zijn lange schacht. Hij smeert het helemaal uit. Dan trekt hij haar billen uit elkaar om zichzelf te nestelen in haar strakke kontgaatje. Wanneer hij helemaal in haar verzonken is kreunt hij het uit. Ze voelt zo lekker.

En de dame? Zij kreunt, krijst, schreeuwt, piept en snakt naar adem. Ze wordt overal gevuld. Al haar gaatjes gesierd door een opgewonden man. Al haar gaatjes die eindeloos vocht aanmaken en delen.

Hij vertelde over een orgastisch orgie zoals ik alleen heb gezien in pornofilms. Zoals ik soms bekijk en waar ik vaak enorm opgewonden door raak. Hij vertelde dat deze kans dichterbij is dan ik dacht…


Nu te koop: de eerste dichtbundel van Kim

Krijg je – net als wij – ook geen genoeg van de betoverende woorden van Kim? ‘Onze’ Kim heeft een prachtige dichtbundel uitgebracht bij uitgeverij Lipari. Je kunt ‘m hier bestellen.

Beeld: Pexels

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy