Sexy verhaal: ‘Het poppetje’

door Kim

Jezelf zijn tijdens het spelen van een personage. Een rol vertolken die (hint, hint) op het lijf geschreven staat. Het was een voorstel ontstaan uit verlangen, die niet al te lang geleden op tafel werd gegooid. We delen toch al zoveel ‘out of the box’ sexy avontuurtjes, dus waarom niet eens een rollenspel? Maar dan wel een spel wat natuurlijk aanvoelt. Een rolverdeling die ook zonder kostuums altijd aanwezig is. Dit keer dan wel met bijpassende pakjes en toewijding aan het gekozen karakter: ‘Het poppetje’.

Mijn dominante, stoere man. Mijn verzorgende, sterke man. De man die mij in zijn armen nemen kan en veiligheid zonder enige moeite als een deken om me heen wikkelt. Hij ziet mij graag als zijn onschuldige meisje, van wie hij weet dat ik alles behalve onschuldig ben. Ik doe niet alsof, ik straal het uit. Maar achter die blauwe puppy ogen schuilt een ware vixen. En juist die contradictie laat zijn bloed koken. Het er extra dik bovenop leggen zorgt ervoor dat zijn primaire verlangen en opwinding sterker groeit. Het zorgt ervoor dat mijn lieflijke, giechelige kant geaccentueerd en versterkt wordt. Dus maagdelijk wit en baby roze waren de kleuren van het kant, de ruches en de strikjes waar ik die dag mijn zoetig geurende huid mee sierde. Als een levende versie van een wimper knipperende barbiepop stond ik tegenover mijn in een strak gesneden overhemd en stijlvolle stropdas geklede heer. Hij is altijd die dominante, stoere man die verzorgend is zelfs wanneer ik het prima alleen red. Maar dit keer, o… dit keer, was ook zijn rol op prachtige wijze uitvergroot.

Gekleed in een witte jurk met petticoat stapte ik verlegen op het victoriaanse bed met gordijntjes af. Hij stond naast het bed. Ik klom op het matras en ging op mijn knieën op het meisjesachtige dekbed zitten. Hij keek naar me. Zijn ogen bestudeerde mijn ensemble, van top tot teen. Een bescheiden maar tevreden lach vergezelde het genoegen in zijn ogen. Met een beheerst tempo liep hij rondom het bed mijn kant op. Eenmaal achter me liet hij zijn vingertoppen over mijn rug heen glijden, om vervolgens een zoen op mijn wang neer te strijken. ‘Wat zie je er mooi uit lieverd. Kom eens even staan.’ Ik gehoorzaamde gretig en ging voor hem staan. Hij sloeg zijn armen om me heen en hield me stevig tegen zijn statige lijf aan gedrukt terwijl we in de spiegel van de antieke kledingkast keken. Bescheiden liet ik mijn ogen naar de vloer wijzen. Maar zijn hand tilde mijn kin op en zijn woorden waren zoet. ‘Heb je dat speciaal voor mij gedaan? Jezelf zo mooi aangekleed?’ Ik lachte lieflijk en knikte ja. Zijn handen pakten mijn wangen beet en zijn lippen ontmoetten de mijne. Alles voelde perfect aan. Natuurlijk, niet geforceerd. Oprecht en eerlijk. En boven alles vooral ook heerlijk.

Hij wees me terug naar het bed. Als een braaf en onderdanig meisje nam ik plaats op mijn knieën, met mijn hoofd zijn kant op gericht. Hij knoopte zijn broek open en haalde zijn stijve tevoorschijn. ‘Wil je hem proeven schatje? Hij is helemaal van jou.’ Zonder iets te zeggen sprak ik boekdelen met mijn blik. Mijn tong gleed over mijn lippen heen en nog voordat hij zijn hand in mijn paardenstaart kon nestelen had ik mijn mond al om hem heen gewikkeld. Ik nam hem diep, glijdend over mijn natte tong. Hij kreunde en zijn benen trilden. ‘O goed zo, je bent een braaf sletje.’ Gevuld met trots dat ik mijn man aan het verwennen was liet ik mezelf helemaal weg zakken in mijn taak. Ik ging op in de rol die ik me voor een avond aan had gemeten, bijna vergetend dat ik een personage aan het spelen was.

Het touw wat de gehele tijd plagend op het voetenbankje naast het bed lag staarde me aan. Of ik staarde het touw aan. Hij pakte de klosjes beet en vroeg of ik vast gebonden wilde worden. Of hij mij vast mocht binden. ‘Ja! Heel graag!’, zei ik iets te enthousiast, waarna ik giechelend wegkeek. De robuuste palen van het hemelbed waren perfect voor een bondage set-up. Aan beide kanten van het bed spande hij een touw, waar ik met mijn armen in gevangen lag. Onder mijn petticoat had ik niets meer dan mijn blote benen en billen, geen ondergoed om iets te verbergen. Hij klom op het bed en fluisterde dat ik mijn benen voor hem moest openen. Hij zuchtte diep. Een zucht van genot. Van bewondering. Hij likte zijn vingers nat en liet ze zachtjes tussen mijn benen verdwijnen. Als een man vloeiend in braille las hij met zijn aanraking de taal van lust die ik met mijn lichaam sprak. Mijn spieren spande aan en ik bewoog heen en weer, maar ik kon nergens heen. Maar ik wilde nergens heen. Nergens anders zijn dan daar, in dat moment, met hem.

Hij knoopte de touwen los. Zijn handen wikkelden om de mijne. Hij nam me in zijn armen en met mijn hoofd op zijn schouder zaten we tegen elkaar aan. Hij kuste mijn voorhoofd. Mijn wang. Mijn nek. Mijn lippen. Hij voelde warm. Hij rook zo lekker, naar echte man. Naar een onbreekbare man. Naar een gevoelige man.

Met een enkele zwaai tilde hij me op zijn schoot. Mijn benen waren om zijn middel heen gewikkeld toen ik langzaam over zijn stijve heen zakte. Hij sloeg zijn armen om mijn lichaam heen en hield me stevig vast. Zijn tong gleed zachtjes over mijn nek. ‘Laat je maar gaan meisje. Geniet er maar van. Neem het. Rij maar.’ Mijn ene arm greep diep in de huid van zijn rug, mijn andere omklemde zijn hoofd. Ik zoende hem stevig op zijn lippen. Het zweet liep over mijn rug terwijl ik vloeiende bewegingen maakte. Van voor, naar achter, en weer terug. Hij proefde naar de zoete smaak van kersen, net zo rood als het romantisch gebloemde behang van de slaapkamer waar we ons in bevonden. Zijn huid, ondergedompeld in de druppels van lustvolle praktijken, smaakte als die zomerse vrucht die ik maar al te graag eet. De hitte steeg naar mijn hoofd. De tintelingen namen controle over mijn dijen. Spanning, bevrediging, liefde, ik voelde het allemaal. Als een braaf, onschuldig meisje met de meest vunzige gedachten gaf ik mezelf volledig aan hem over. Aan mijn dominante, stoere man. Mijn verzorgende, sterke man.

Ondeugend, brutaal en een beetje een buitenbeentje, dat is Kim. Iemand die het leven leeft zoals het bedoeld is. Vol overgave, vol passie en vooral hopeloos verliefd. Lees meer van haar werk op Meisjes met praatjes en plaatjes.

Beeld: Tumblr

2 reacties

Harrie 19 februari 2018 - 20:23

Mooie Kim, maak jij met mij dit verhaal af. Schrijven we steeds ieder een stukje. Net als Nikki French.
Groetjes, Harrie

Beantwoord
Harrie 19 februari 2018 - 20:40

Hier begint mijn verhaal:

Ja schat, ik zal nu eindelijk vanmiddag gaan kopen wat jij graag wilt.
“Nou dat moet ik zien” denkt Patricia en zucht bij de gedachte aan het resultaat. Daar ligt ie dan, haar mooie man Harrie. Maar spullen kopen, dat is niks voor hem. Ze kust hem nog even voor ze weggaat naar haar werk en stapt in de auto. Al snel is ze vergeten wat ze ook al weer vroeg.

Harrie geniet nog even na van de kus en woelt nog even in zijn bed. Dan staat hij op, neemt een douche, waarbij hij even lekker zijn buikje streelt en fantataseert over waar hij vandaag zal gaan winkelen en of ze daar ook leuk personeel hebben. Hij moet vanochtend eerst naar een afspraak, dus hij moet zich heel formeel kleden. Maar onder die kleren kan hij best iets ondeugends aantrekken.

Eindelijk is die saaie afspraak voorbij en vertrek Harrie richting het centrum van tilburg. Hij parkeert zijn auto in de parkeergarage de heuvel en stapt met een blij gevoel in de lift. Hij gaat naar zijn favoriete winkel en kijkt wat rond. Dan hoort hij plotseling een stem achter zich: hoi, ik ben Kim, kan ik je ergens mee helpen? Harrie draait zich om en ziet een beeldschone vrouw staan. Hij zegt:

En nu gaat kim verder met het verhaal, als ze dat graag wil tenminste.

We zien vanzelf waar we uitkomen met ons verhaal. ….

Beantwoord

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy