Sexy verhaal: Pretpakket (+podcast)

door Yentl

Vanaf de bank kijkt hij me vragend aan.

“Je zult het straks wel zien” zeg ik in de hoop zijn nieuwsgierigheid weg te nemen.

Met het pakket onder mijn arm ga ik richting de slaapkamer. Nietsvermoedend blijft hij achter met zijn blik op de televisie gericht.

In de slaapkamer aangekomen gooi ik de doos op het bed en haal een voor een de speeltjes eruit. Het is de Be Mine Black Silhouette Set. Deze set is voor hem én voor haar en al vanaf het moment dat ik het bij EasyToys heb besteld kan ik niet wachten om ‘m uit te proberen. Het heeft een penisring sleeve die ongetwijfeld van pas zal komen tijdens de aftrek beurt die ik hem straks ga geven. Voor mij heeft het flexibele anaalkralen. Iets dat al langere tijd mijn nieuwsgierigheid wekt.


Deze leuke set is echt een alles in één! De kleine bullet die is bijgevoegd kan op zichzelf gebruikt worden en in combinatie met de twee sleeves. De penis sleeve zorgt voor eikel- en penisstimulatie. De andere sleeve is voorzien van zachte, flexibele anaalkralen. Zo kun je samen experimenteren. En niet geheel onbelangrijk; de bullet beschikt over 7 verschillende vibratiestanden en is waterproof. SHOP HIER VIA EASYTOYS. Nu besteld, binnen 1 werkdag discreet in huis.

speeltje buttplug penissleeve

Snel laat ik mijn ogen door de kast gaan en kies voor mijn meest sexy witte string met bijpassende beha. Zodra ik het heb aangetrokken geef ik mezelf een goedkeurende blik in de spiegel. Voorzichtig haal ik de kleine bullet vibrator die bij de set hoort uit de verpakking en test de trillingen. Ik weet zeker dat dit in de smaak zal vallen.

Een tikkeltje zenuwachtig, maar voornamelijk opgewonden, loop ik de woonkamer weer in. Op zijn gezicht verschijnt een ondeugende lach. Zo een die hij meestal tevoorschijn tovert op het moment dat hij iets ziet dat hem bevalt. Een zucht rolt over zijn lippen.

“Waar heb ik dit aan te danken?”

Lachend kom ik tussen zijn benen tot stilstand en kijk hem verleidelijk in zijn ogen. Dan ziet hij ineens de speeltjes die ik in mijn hand heb en hij gaat rechtop zitten. Hij lijkt even niet te weten hoe hij moet reageren.

Tussen zijn benen zak ik door mijn knieën en begin de knopen van zijn jeans te openen. Zijn ademhaling is luid en hij heeft nog geen idee waar de set voor dient. Ik kan voelen dat hij hard is. Nu al. Dit feitje is voor mij genoeg om de beginnende nattigheid in mijn string te voelen.

Zodra ik zijn stijve bevrijd zie ik dat ik niet de enige ben die last heeft van nattigheid. Zijn eikel glinstert van het voorvocht en mijn verlangens schieten direct door het dak. Terwijl ik hem aankijk tuf ik over zijn top en verdeel mijn kwijl met m’n hand over zijn piemel. Ik zit precies in een houding die mijn borsten gewillig tegen elkaar aandrukken en ik zie dat hij dit zeker kan waarderen.

Zijn stijve is glibberig van top tot schacht en ik besluit dat het tijd is om de penisring sleeve te gebruiken. Ik plaats zijn top precies in de ronde van het speeltje en laat ‘m dan voorzichtig zakken. Hij kreunt. Het klinkt zo lekker dat het vuurtje diep in mij direct is aangewakkerd. Mijn geiligheid neemt het over en ik merk dat ik mijn houding nog uitdagender is geworden. Langzaam beweeg ik de sleeve op en neer. Zijn handen grijpen zich vast in het kussen van de bank.

“Dit is echt heel lekker schat.”

Zijn hijgende opmerking werkt aanstekelijk en ook mijn ademhaling neemt door de spanning toe. Het is tijd om een stap verder te gaan.

Naast hem op de bank heb ik de kleine bullet vibrator neergelegd. Ik pak ‘m, doe ‘m aan en plaats het speeltje via de onderkant in de penisring sleeve. De vibraties dringen door tot in de ring en het heeft precies het effect waar ik op hoopte. Hij krijgt het benauwd. Hij vindt het lekker.

Opnieuw begin ik op en neer te bewegen en laat de ring over hem heen glijden. Af en toe kijk ik hem diep in zijn ogen aan. Het is intiem. Met mijn vrije hand besluit ik om zijn ballen wat aandacht te geven en ik begin ze voorzichtig te masseren. Er is iets aan deze houding dat onwijs machtig voelt. Ik heb ‘m letterlijk bij de ballen.

Hij sluit zijn ogen en geniet aanzienlijk. Zijn gekreun gaat af en toe over in grommen en zo nu en dan streelt zijn hand door zijn haren alsof hij niet meer weet waar hij het zoeken moet. Ik kijk naar zijn stijve die glimmend steeds weer opnieuw door de penisring glijdt. Ik wil hem. Ik wil hem in me voelen. Zonder er erg in te hebben kreun ik met hem mee.

Zijn benen beginnen te kronkelen en zijn hele houding verklapt dat hij zijn hoogtepunt bijna heeft bereikt. Plagend haal ik de penisring van hem af en zet de bullet vibrator uit. Hij opent z’n ogen en kijkt me iets teleurgesteld aan.

“Het is mijn beurt” antwoord ik en ik laat de vibrator tussen mijn benen trillen.

“Hmm” hijgt hij, “kom maar zitten dan.”

Met zijn handen gebaart hij dat ik naast hem moet komen zitten, maar ik heb andere plannen.

Ik leun voorover met mijn bovenlichaam over de bank, trek mijn string uit en steek mijn kont gewillig naar achteren. Hij begrijpt de hint. Gelukkig.

De vibrator heeft inmiddels mijn clit gevonden en trilt verlangend. Hij is achter me komen zitten op de grond en ik voel hoe zijn vingers het vocht vanaf mijn schaamlippen verder naar achter verdelen. Even drukt hij zijn duim tegen mijn achterste. Het gevoel van macht dat ik enkele minuten geleden had is volledig verdwenen. Ik sta op het punt om mij compleet over te geven.

“Weet je het zeker?” Vraagt hij terwijl hij zacht een kus op mijn blote schouder drukt.

Ik knik zuchtend. “Honderd procent.”

Hij brengt een flinke klodder glijmiddel aan op de anaalkralen en drukt voorzichtig de eerste kraal naar binnen. Ik hou mijn adem in en kreun zacht.

“Nog een” beveel ik strenger dan de bedoeling is.

Ik voel hoe hij doordrukt en de middelste kraal plopt naar binnen.

Opnieuw kreun ik. Luider deze keer.

“Meer.” Weet ik hijgend uit te brengen.

Dan de laatste en grootste kraal. Ik voel me opgevuld, op een aangename manier.

“Jezus wat lekker.” Verzekert hij me.

Ik duw mijn billen iets meer in zijn richting, hij pakt zijn stijve vast en positioneert zichzelf voor mn ingang. Terwijl zijn andere hand mijn rechterbil fijnknijpt stoot hij naar binnen. Een luide gil rolt over mijn lippen. Het overweldigende gevoel van opgevuld zijn overdonderd me. Bij iedere stoot die hij doet voel ik de kralen heen en weer gaan. Vloekend laat hij weten dat hij ze ook voelt.

Terwijl de mini vibrator nog tegen mijn clit aan trilt voel ik in de verte mijn orgasme al aankomen.

“Ik ga komen.” Gromt hij.

Hij is net zo ver.

Deze set, wat een pretpakket.


De Be Mine – Black Silhouette Set op een rijtje:

De Be Mine-setje is het speeltje van de maand juli bij LotteLust, bij zijn fan van dit multi-functionele toypakket. Je shopt ‘m voor een paar tientjes bij de grootste erotiekshop van de Benelux: EasyToys!

  • Gave set
  • Ook leuk voor beginners
  • 7 vibratiestanden
  • Spannend cadeau
  • Waterproof
  • Kleur: Zwart

Prijskaartje: € 32,99 bij EasyToys.nl (bezorging binnen 1 werkdag en altijd discreet!)

be mine silhouette

Meer om naar te luisteren

Een sexy geheim (+Podcast)

Filmavond (+Podcast)

Solo (+Podcast)

Beeld: Pexels / Easytoys

Dit verhaal wordt mogelijk gemaakt door EasyToys

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy