Sexy verhaal: Samen naar de bios

door Lina

Het is niet altijd makkelijk om een film te vinden die we allebei leuk vinden, maar uiteindelijk kiezen we voor een thriller. Agent X redt de wereld, terwijl een ex-agent hem probeert te dwarsbomen. Of zoiets. Ik kan niet zeggen dat ik veel moeite doe om het plot te volgen.

Actie voor mijn lief, hersenloze entertainment voor mij. Kan ik wel gebruiken na een helse week op mijn werk.

Ik schuif het laatste stukje van mijn chocoladereep naar binnen en laat me behaaglijk onderuit zakken. De hand van mijn lief ligt warm op mijn knie. Een pantyloze knie, want het is buiten een heerlijke lentedag. Misschien hadden we beter kunnen gaan picknicken ofzo, in plaats van hier in een donkere zaal te zitten. Ergens op een afgelegen plekje aan het meer buiten de stad.

Ik kijk opzij. Het licht van het scherm laat schaduwen over zijn vierkante kaken vallen. Dat is een van de dingen die me op het eerste zicht in hem aantrokken. Dat en zijn brede glimlach met mooie witte tanden. Zijn ogen die meelachen met pretlichtjes beklonken voor mij de deal. De vlinders die ik toen voelde, roeren zich weer in mijn buik. Mijn blik glijdt af naar de gespierde biceps die onder zijn Tshirt uitkomen. Thank god dat de wintertruien weer naar de zolder zijn verbannen. Hij gaat vaak naar de sportschool, mijn lief. En het is te zien. Zijn spijkerbroek zit lekker strak rond zijn gespierde bovenbenen en rond zijn – ook al kan ik dat nu niet zien – stevige billen. Die billen waarin ik de spieren voel aanspannen wanneer ik er mijn benen rond klem, telkens hij me neemt in de douche. Of op bed. Ik verlies mezelf in mijn dagdroom. Onwillekeurig is mijn hand naar mijn borst gegaan en streelt daar zachtjes de zijkant. Mijn harde tepel tekent zich af onder het katoenen jurkje.

Hij voelt dat ik hem bestudeer en kijkt even opzij. Betrapt bijt ik op mijn lip en glimlach.

Hij richt zijn ogen weer op het scherm, maar zijn vingers beginnen langzaam mijn knie te strelen. Een slome streel tot halfweg mijn dij, weer terug en dan naar de binnenkant naar mijn knie, waar hij even zijn middelvinger in het kuiltje onder mijn knie in en uit beweegt. De aanraking op dat gevoelige plekje doet de vlinders in mijn buik pas goed in actie komen en onwillekeurig laat ik mijn knie wat openvallen zodat hij er beter bij kan.

Zijn ogen laten het scherm niet los, maar een jongensachtige glimlach krult zijn mondhoeken ondeugend naar boven.

Oh boy!

Tergend langzaam laat hij zijn vingernagels lichtjes over de binnenkant van mijn dij naar boven krassen. Wanneer hij bij mijn slipje aankomt, legt hij zijn hele hand er warm op. Ik kan het niet helpen: ik laat me nog iets meer onderuit zakken, zodat zijn hand me helemaal bedekt. De punt van zijn middelvinger ligt net op mijn vagina-opening en hij verhoogt de druk van zijn handpalm op mijn venusheuvel. De cirkelende beweging die hij maakt, doen mijn schaamlippen zacht over mijn clit rollen.

“Hmm”, ontsnapt me.

Hij kijkt nu ook niet meer naar het bioscoopscherm. “Lekker?” vraagt hij.

“Ik wil meer”, zucht ik, smeek ik.

Snel kijkt hij om ons heen. Blijkbaar zijn echt alle mensen buiten van de lentedag aan het genieten, want op een koppeltje enkele rijen voor ons na, is de hele zaal leeg.

Hij houdt mijn blik vast terwijl hij op zijn knieën tussen mijn benen gaat zitten. Hij tilt mijn benen op en legt ze over de armsteunen wijd open. Zijn vingers schuiven mijn slipje opzij en met zijn duimen spreidt hij me open. Zijn tong likt eerst met lange halen langs mijn schaamlippen. Eerst links, dan rechts. Vervolgens maakt hij zijn tong hard en met het puntje likt hij langzaam in het midden omhoog tot bij mijn clit. Hij draait er eerst rondjes omheen en dan, met kleine likjes, zorgt hij ervoor dat ik binnen de kortste keren met gekromde rug naar adem snak.

Hij brengt eerst één en dan twee vingers bij me naar binnen en vingert me tot op de rand van een orgasme.

“Ik. Wil. Je. Nu”, hijg ik. Een vuurgevecht op het scherm zorgt voor een explosie van geweerschoten die mijn gekreun gelukkig overstemmen.

Mijn lief komt overeind en rukt de knopen van zijn jeans open. Hij trekt me verder naar beneden met mijn billen over de rand van de zetel en stoot in één keer naar me binnen. Dat overweldigende, vullende gevoel van hem zo diep in me beneemt me de adem. Hij legt zijn duim op mijn clit en stoot snel in een strak ritme. Mijn spieren spannen zich keihard rond hem wanneer ik climax en hij houdt het ook niet langer. Ik klem mijn kaken op elkaar om het niet uit te schreeuwen en met een laatste harde stoot komt hij in me klaar. Hij laat zich hijgend op me vallen, terwijl de geweersalvo’s op het scherm wegsterven.

Hij wordt kleiner in me en langzaam komt mijn lief overeind en steekt zichzelf terug weg in zijn jeans. Ik krabbel rechtop in mijn stoel en fatsoeneer mijn jurkje en mijn haren.

“It’s you and me, baby.” Kwijlt Agent X op het scherm tegen zijn medespeelster.

Mijn lief knijpt kort in mijn knie en ik laat mijn hoofd op zijn schouder zakken. Een post-seks dutje kan ik wel gebruiken, terwijl Agent X de rest van de wereld redt.

Meer Sexy Verhalen lezen?

Speeltijd in het bos (+podcast)

Tijd voor een pauze

Grensverleggende quarantaine (+podcast)

Beeld: Unsplash

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy