Sexy verhaal: Something wild and wet (+Podcast)

door Rouze

Smaakt dit naar meer? De rest van de serie lees of luister je via Rouze.me (met de code LOTTELUST heb je een maand GRATIS toegang).

Heb je enig idee hoe lang ik op je heb gewacht? Een lichaam zo mooi en rond en zacht en glanzend – ik… ik had het me al die jaren, die eeuwen, die ondraaglijk lange tijd voorgesteld en toch, toch is het nóg beter dan in mijn dromen. Het is een warme dag. Het strand hier heeft een aantal fijne hoekjes waar niemand komt, en ik kan de goden niet genoeg bedanken dat ze jou, juist jou, deze kant op hebben gestuurd. Je kijkt om je heen en trekt je zachte zomerjurk uit, tot je helemaal naakt bent. Je loopt op je tenen door het zand, de korrels heet onder je voetzolen. Je haar reikt tot aan je billen, gitzwart, steil, door de hitte zitten de kleine haartjes bij je slapen tegen je huid aan geplakt. De sproetjes op je neusbrug, op je wangen, op je schouders… adembenemend. Alles aan jou is adembenemend. 

Je rent over het hete zand, richting het water, richting de golven, richting mij. Je bent nu zo dichtbij dat ik me bijna niet meer kan bedwingen. Ik moet de neiging onderdrukken niet meteen mijn tien armen om je lijf te slaan. Als je nu eens wist dat ik je bekeek met niet één, maar zes paar ogen vanuit de zee, zou je je dan nog steeds zo onbevangen bewegen? Je laat je zakken in de branding, laat het koele water over je lichaam stromen, zich weer terugtrekken. Het zout laat een laagje achter op je huid. Het water stroomt over je heen, van je enkels, naar je knieën, naar je prachtige kutje, waar je heel even naar adem snakt, en dan beweeg je je nog dieper het water in. Het water loopt verder, zwiert tot je zwarte krullende schaamhaar, beweegt je lippen iets uit elkaar, stroomt over je clitje heen, en dan verder, je navel, je buik, over je borsten. Vanaf hier kan ik zien hoe je tepels verharden tot keiharde knopjes. Opnieuw snak je naar adem.

Het lijkt wel alsof je het water teast met je lijf, hoe het steeds iets meer van je mag overspoelen, je net even iets verder mag aanraken. Ik… ik moet mezelf tegenhouden om je niet meteen zonder kennismaking, zonder waarschuwing te benaderen. Ik wacht nog even, alleen omdat ik kan zien dat jij niet alleen het water teast, maar het water ook iets doet met jou. Met elke golf die over je schaamheuvel stroomt, zie ik hoe je lippen zich steeds verder openen. Je kijkt heel even om je heen, alsof je je ervan wilt verzekeren dat je echt alleen bent. Ik kan het je verzekeren: je bent helemaal alleen…. met mij. Ik wil je zo graag beminnen. Maar ik zal je nooit aanraken als jij me daar niet toe uitnodigt. Als je je voor me openstelt, zal ik naar je toekomen. Als je me niet wilt ontvangen, verdwijn ik weer, slechts een passant in de zee. En dan open je je benen wijder, laat het water harder over je heen golven, schud je haar naar achter en leunt op je ellebogen, helemaal geopend voor de zee. 

Dat is mijn uitnodiging. Hoe kan het ook anders? Als ik al jaren, eeuwen, op jou heb gewacht, moet er ook iets in jou zijn dat op mij heeft gewacht… al wist je dat misschien zelf nog niet. Ik ben voorzichtig met je. Ik wil dat je dat weet. Ik begin voorzichtig met je. Ik zwem iets dichter naar de kust toe nu, heel langzaam, zo langzaam dat het enige dat je merkt van mijn bewegingen is dat de golven hoger worden. Ik geef de golven net iets meer stuwkracht, zodat ze jouw genot nog wat versterken. De zon schijnt op je glanzende lichaam, je glanzende borsten, je glanzende kutje, waarvan je clitje als een parel ligt te glimmen. 

En dan is het tijd voor mijn eerste aanraking. Ik strek een van mijn tentakels naar je uit. Omdat je je ogen dicht hebt, zul je me niet zien aankomen. Mijn kleur past zich aan aan de zee, en ik beweeg zo soepel en zo langzaam door het water, dat je niet eens zult schrikken. Je zult denken dat het een zwerm vissen is die langszwemt om ook even van jouw schoonheid te genieten. Ik streel je heel lichtjes, mijn huid is zacht en ruw tegelijkertijd, als een rog, en ik weet dat als ik langs je kutje streel je zult genieten van hoe ik voel.

Je ademt dieper in, een kreun ontsnapt uit je keel en pas daarna lijk je te schrikken. Je sluit je benen, trekt jezelf terug op het strand, zoekt tevergeefs naar wat je aangeraakt heeft.  Ik strek mijn tentakels verder naar je uit, het strand op, zodat je me kunt bekijken. Je schrikt opnieuw, maar in die schrik zit ook meer ontspanning. Ik laat mijn tentakel dichterbij komen, streel ermee langs je kuiten, de binnenkant van je dijen, en hoewel ik de angst op je gezicht nog zie, is er ook plaats voor iets nieuws: nieuwsgierigheid, misschien al een beetje overgave? Ik vraag je toestemming in gedachten, hoef alleen maar met mijn aandacht naar die van jou te gaan, en je verstaat me. 
‘Mag ik?’ vraag ik en ik zie hoe je knikt.

Ik zuig me vast aan de binnenkant van je dij, laat los, in je lies, laat los, je hapt naar adem nu, en als ik me vastzuig over je hele kutje heen, slaak je een kreet, een gulzige kreet. Mijn tentakel is groot genoeg om over je hele kutje te passen, en als ik zuig, begin je haast vanzelf te trillen. Ik hoor hoe je kreunen steeds dieper en lager wordt, alsof het vanuit het diepste van je lijf komt. Je probeert je met je handen vast te grijpen in het mulle zand. Binnen no time heb je je eerste orgasme. Alles in je lichaam trekt samen en dan valt je lichaam in een stuit tegen het hete zand. 

Ondertussen laat ik een volgende tentakel uit het water oprijzen. Ik ben me ervan bewust hoe imposant ik eruit kan zien, dus ik beweeg rustig, maar vastberaden naar je toe. Mijn tweede tentakel wikkel ik om je middel heen, trek hem net hard genoeg aan zodat je naar lucht hapt, maar nog wel kan ademhalen. In mijn tentakels ben je veilig. Nu je stevig ligt, durf ik meer van mijn armen naar je uit te strekken. Mijn eerste tentakel ligt nog vacuüm gezogen tegen je clitje, masseert je daar zachtjes, om je niet meteen tot een volgend orgasme te dwingen, een derde tentakel zuigt zich vast aan je linkerborst, een vierde aan je rechterborst, een vijfde tentakel wikkelt zich om je nek en voert de druk op. Nu ben je helemaal van mij. Nu kan je helemaal niets meer doen zonder dat ik je toestemming geef om te bewegen. 

Smaakt dit naar meer? De rest van de serie lees of luister je via Rouze.me (met de code LOTTELUST heb je een maand GRATIS toegang).

Gesponsord door Rouze

1 reactie

Ik 20 november 2022 - 09:53

Nee

Beantwoord

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy