Sexy verhaal: Spanning in de hotelkamer

door Saskia

“Wauw!!” Sarah loopt langs Faye de hotelkamer in, naar de gigantische raampartij die de scheiding tussen de kamer en de buitenwereld vormt. Helemaal geobsedeerd door het prachtige zicht op de zee staat ze gebiologeerd voor het raam. Faye komt achter haar staan en slaat haar armen om Sarah haar middel. Met haar kin leunt ze op haar schouder en samen genieten ze stilletjes van het uitzicht. “Prachtig he?” zucht Faye.

“Ja, echt,” Sarah draait zich naar Faye om en slaat haar armen om haar nek. “Dankjewel dat je dit geregeld hebt, schatje. Ik vind onze eerste vakantie samen nu al geslaagd.” Ze leunt naar Faye toe en geeft haar een kus.

Later die avond strompelen ze aangeschoten terug naar hun hotelkamer. Ze hebben uitgebreid gedineerd bij een romantisch restaurantje aan de boulevard en daarna nog even over het strand teruggelopen. In de lift komt Faye tegen Sarah aanstaan. “Hi.” Fluistert ze. “Hi,” giechelt Sarah terug. “Wat ben je aan het doen?”

“Ik ga tegen mijn hele lekkere vriendin aanstaan,” antwoordt Faye plagerig.

“Hmmm, en wat ga je dan doen?” Reageert Sarah uitdagend.

“Dan geef ik haar een kus in haar nek.” Faye plaatst haar lippen in de nek van Sarah. “En hier… en hier… en hier…” Haar kusjes verplaatsen steeds verder omhoog, via haar oorlel, haar wang en dan op haar lippen. Hun tongen glijden langs elkaar heen naar binnen en beginnen met elkaar te spelen. Sarah haar hand glijdt net onder Faye haar shirt wanneer de lift stopt en de deuren open glijden.

Geschrokken vliegen ze van elkaar af, maar als ze beseffen dat er niemand staat te wachten barsten ze in lachen uit. Nog na hikkend van de slappe lach strompelen ze de hotelkamer binnen. Sarah schopt haar slippers uit en laat zich gelijk languit op bed vallen. Met haar armen onder haar hoofd kijkt ze genietend toe hoe Faye haar kleren uittrekt en ze netjes over de stoel in de hoek van de kamer legt.

“Trek jij ook eens even heel snel je kleren uit.” Commandeert Faye haar dan. Sarah moet lachen maar komt wel gelijk overeind en begint aan haar jurkje te sjorren.

Faye maakt aanstalten om de gordijnen dicht te trekken maar Sarah houdt haar tegen. “Laat maar open… vind ik wel spannend.” Sarah kijkt haar even verbaasd aan, maar dan beginnen haar ogen te twinkelen. “Ik heb ook nog iets leuks meegenomen.” Ze duikt haar koffer in en komt er met een ultiem triomfantelijk hoofd weer uit.

“Oeee, wat heb je daar?”

Faye gooit het speeltje naast Sarah op bed en kruipt erachteraan over Sarah heen.

"Heb je onze vriendin meegenomen!” Roept Sarah verbaasd uit. “Ja, SILA wilde ook graag mee op vakantie.” Grapt Faye.

Hun hoofden zijn inmiddels vlak bij elkaar en hun naakte lichamen drukken tegen elkaar aan. “Hmmm…” zucht Sarah, terwijl ze haar handen over Faye haar lichaam laat glijden. Bij haar billen blijven ze rusten. Ze drukt haar vingers wat dieper in Faye haar huid en begint haar billen te kneden. Faye geniet er duidelijk van, kromt haar rug en begint met haar heupen te bewegen. Haar borsten bewegen voor Sarah haar gezicht en ze geniet van het uitzicht. Dat merkt Faye en ze drukt ze nog wat verder in Sarah haar gezicht.

Met beide handen grijpt die Faye haar borsten, kneedt ze, likt ze, zuigt ze, bijt ze en duwt haar hoofd ertussen. Dan duwt ze Faye om en kruipt boven op haar. Ze maakt haar vingers nat in haar mond en glijdt tussen Faye haar benen waar ze voelt hoe nat die al is. Faye laat haar benen wat meer uit elkaar vallen, het idee dat mensen hun van buitenaf bezig zouden kunnen zien windt haar zo op dat ze op springen staat. “Laat me komen, alsjeblieft.” Smeekt ze Sarah. Die grijpt naast haar naar de SILA sextoy, laat haar tong er even overheen glijden en brengt hem dan naar beneden tussen Faye haar benen.

Ze drukt hem aan en laat hem plagend heel even lichtjes op Faye haar clit rusten.

“Ja, alsjeblieft.” Smeekt Faye opnieuw. Sarah komt iets overeind, drukt met haar ene hand op Faye haar keel en duwt met haar andere hand opnieuw het speeltje op Faye haar clit. Nu overtuigender en harder. “Kom voor me. Kom hard voor me. Laat me horen hoe hard je komt.” Beveelt ze.

Faye doet wat haar wordt opgedragen en begint te kreunen. Ze klampt zich vast in de lakens en laat zich door haar vriendin nemen. “Ja…ja…ja…ik kom…ik kom…” Roept ze uit, terwijl ze kronkelt tussen Sarah haar benen. Met een harde doordringende kreun bereikt ze haar hoogtepunt, waarna Sarah haar onmiddellijk loslaat.

“Ik houd van je,” zucht Faye terwijl ze aan het bijkomen is. “Ik ook van jou,” antwoordt Sarah. Ze kijken elkaar veelbetekenend aan. Dat was de eerste keer dat ze dit hadden uitgesproken, maar zeker niet de laatste.


Over de SILA

Wil jij ook zo’n leuke vriendin als SILA op vakantie? Het is een van de gloednieuwe toys van sexual wellnessmerk LELO. Die ken je vast van de wereldberoemde SONA, die in meerdere hitseries voorbijkwam. De SILA maakt al jouw seksdromen waar. De clitoris stimulator maakt gebruik van sonische golven die je clitoris intens stimuleren zonder dat er direct contact nodig is. De ‘mond’ is iets groter dan andere stimulators waardoor je hele erogene zone wordt geprikkeld. Wel is de SILA verrassend klein en handzaam speeltje. Ze is waterdicht, dus ook ideaal om mee te spelen in de badkamer of je hottub.

clitoris stimulator

Hebben, hebben, hebben

Even wat praktische info. SILA is gemaakt van zacht siliconen, fluisterstil, volledige waterproof, USB-oplaadbaar en verkrijgbaar in Pink, Lila en Aqua.

LELO viert Pride maand met flinke kortingen op hun sex toys. SILA shop je nu van €169 voor €152,10!

LELO biedt 10 jaar garantie, dus het gaat langer mee dan je dure smartphone.

lelo sila

Meer lezen:

Zeiknat en volledig ontspannen (+podcast)

Een intense verrassing (+podcast)

Escort voor een keer (+podcast)

Beeld: LELO, Pexels

Dit artikel is in samenwerking met LELO tot stand gekomen.

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy