Sexy verhaal: De sportschool deel II

door Lisette
0 reactie

Lees deel 1 hier.

Een beetje beduusd kijk ik naar Suuz die glimlachend op het bankje zit. ‘Nou? Wat zeg je er van?’ Zij is duidelijk niet verlegen. Langzaam laat ik mijn handdoek op de grond vallen en onthul mijn naakte lichaam. Suuz fluit bewonderend. ‘Jij hebt helemaal geen zumba nodig zo vroeg. Ik weet veel betere dingen die je kunt doen om calorieën te verbranden,’ grapt ze.

Mijn handen verdwalen in haar glanzende haar terwijl ze mijn rug streelt.

Ik bloos terwijl ze opstaat en me voor gaat naar een douchehokje dat op slot kan. Ik sta met mijn rug tegen de muur terwijl Suuz haar kledingstukken één voor één uittrekt en me uitdagend aan blijft kijken. Ik laat mijn hand via haar schouder over haar lichaam strijken. Een verlangende zucht ontsnapt over haar lippen als de toppen van mijn vingers haar tepel raken. Ze buigt zich naar voren en kust me zoals ik nog nooit gekust ben. Zacht en speels, maar ook uitdagend en vol passie. Mijn handen verdwalen in haar glanzende haar terwijl ze mijn rug streelt. Ik slaak een kreetje als de douche ineens aanspringt. Suuz lacht en ik sluit mijn ogen om het spetterende water buiten te sluiten. Gewillig laat ik me mee voeren door de kundige handen van Suuz die me tegen de koude muur van de douche drukt en mijn rug en billen met kussen bedrukt. Mijn gezwollen tepels drukken pijnlijk tegen de koude muur en ik draai me om en laat me op mijn knieën zakken. Suuz leunt hijgend tegen de muur terwijl ik met mijn tong plagende rondjes om haar clitje draai en mijn vingers in en uit haar laat glijden. Haar benen beginnen te trillen en ze moet moeite doen om niet te schreeuwen. Haar hand grijpt mijn haar en haar nagels krassen over mijn hoofdhuid als ze haar hoogtepunt bereikt. Te vermoeid om te blijven staan laat ze zich naast me op de grond zakken en geeft me een zoen tussen de waterstralen door. We horen de deur van de kleedkamer open en dicht gaan en vanuit de kleedruimte klinken zachte stemmen.

‘Wat ben jij lekker,’ verzucht Suuz met nog een zoen. ‘Wat ben jij mooi,’ fluister ik terwijl ik haar centimeter voor centimeter in me opneem. Ik wil opstaan maar Suuz trekt me weer naar beneden. ‘Ik ben niet voor niets sportinstructrice, ik heb oneindig uithoudingsvermogen!’ Met een speelse grijns laat ze zonder enige waarschuwing haar vingers bij me naar binnen glijden. Ik snak naar adem, wetende dat er twee meter verderop mensen zich aan het omkleden zijn. Suuz weet echter van geen ophouden. Ze staat op, helpt me overeind en kust mijn nek, borsten en benen. Het douchehokje lijkt te klein voor de lust die haast voelbaar in de lucht hangt.

Ik geef me over aan Suuz en bereik mijn hoogtepunt terwijl ik mijn gezicht in haar nek begraaf om het niet uit te schreeuwen.

‘Hé, duurt het nog lang?’ De stem van een vrouw klinkt aan de andere kant van de deur terwijl ze er op klopt. Ik verstijf en kijk geschrokken naar de deur. ‘Bijna klaar,’ roept Suuz terug terwijl ze me slinks aankijkt en rustig doorgaat met het bevredigen van mijn intieme plekjes. Ik geef me over aan Suuz en bereik mijn hoogtepunt terwijl ik mijn gezicht in haar nek begraaf om het niet uit te schreeuwen. Suuz zet de douche uit en buigt haar hoofd om de hoek van de deur. Eén voor één glippen we het hokje uit. Er staan twee andere vrouwen die ons nogal verbaasd aankijken. Terwijl we met moeite onze lach inhouden kleden we ons aan. Suuz is sneller dan ik en loopt al naar de uitgang van het kleedlokaal als ik één been in een broekspijp heb.

‘Ik moet weer door maar ik heb mijn kaartje in je jaszak gedaan. Morgenavond een drankje doen?’

 

Beeld: Tumblr

Dit vind je ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy