Sexy Verhaal: The black box (+podcast)

door Saskia


Het was zijn verjaardag. En omdat ik niet zeker wist wat de regels zijn over cadeaus geven aan sex buddies, dacht ik origineel te zijn met mijn aankoop van EasyToys. Met mijn ingepakte pakket onder mijn arm ben ik dan ook onderweg naar zijn appartement.

Hij was eigenlijk twee weken geleden al jarig, maar toen vierde hij het natuurlijk met zijn liefde, vrienden en familie. Om jaloers op te worden zo fantastisch gezellig, feestelijk, druk, uitbundig zag het eruit op z’n socials. Maar nu was het mijn beurt. Voor het eerst sinds…ever… hadden we daadwerkelijk een avond afgesproken dat ik langs zou komen, in plaats van elkaar late night te bootycallen.

Ik loop zijn trap op naar boven waar hij de deur al heeft opengezet. Als ik naar binnen loop ga ik direct door naar de keuken waar ik hem hoor rommelen. Hij draait zich om en als hij mij ziet staan verschijnt er een ondeugende glimlach op zijn gezicht. Ik kan niet anders dan ook glimlachen. Dan ziet hij het pakket onder mijn arm en vraagt: “Is dat voor mij?”

“Uhm, ja…naja uiteindelijk misschien ook voor mij, maar dat mag jij bepalen.” Antwoord ik geheimzinnig.

Hij komt naar me toe lopen en zet de drankjes die hij in zijn hand heeft naast me op de keukentafel voordat hij me vastpakt en zijn tong in mijn mond laat glijden. “Hi,” fluistert hij, zijn lippen nog steeds vlak bij die van mij houdend. “Hi,” fluister ik terug. En ik zoek zijn tong weer op met die van mij.

Als we weer loskomen van elkaar pakt hij de drankjes weer en geeft er één aan mij. Ik bedank hem, neem een grote slok van het mixje waarvan ik geen idee heb wat het is (maar het is lekker) en loop dan richting zijn slaapkamer.

“Nu is het tijd voor je cadeau.” Zeg ik naar hem achteromkijkend. Hij volgt me en gaat tegenover me op het bed zitten. Ik zet het cadeau voor hem neer en merk dat ik zenuwachtig maar ook nieuwsgierig ben naar zijn reactie.

Zijn ogen beginnen te glimmen wanneer hij het cadeaupapier verwijdert en de Secret Pleasure Chest tevoorschijn komt. Terwijl hij de doos openmaakt om te kijken wat er precies in zit sta ik op en begin me uit te kleden. “Zit er wat bij wat je zou willen gebruiken?” vraag ik hem met een onschuldig stemmetje, terwijl ik helemaal naakt afwachtend naast hem ga staan. Hij heeft op dat moment net de kietelaar in zijn handen en laat deze tussen mijn borsten naar beneden glijden. “Hmm…” Begint hij. “Weet je zeker dat je mij hiermee vrij spel wil geven?” Hij kijkt me indringend aan. Ik ga weer tegenover hem op het bed zitten en zeg dan serieus; “Heel zeker.”

Dat hoef ik geen twee keer te zeggen. Hij vist de handboeien uit de doos die hij daarna aan de kant schuift, duwt me naar achter en maakt mijn handen boven mijn hoofd aan elkaar vast.

De handigheid waarmee hij dat doet verraad dat dit voor hem niet de eerste keer is. Het stelt me gerust dat hij weet waar hij mij bezig is. Maar veel tijd om erover na te denken heb ik niet. Voor ik het weet heb ik een masker voor mijn ogen en tast ik letterlijk in het duister over wat hij nu van plan is.

Met zijn handen gaat hij ruw over mijn lichaam heen, grijpt hij mijn borsten en knijpt hard in mijn tepels. Even zijn zijn handen weg, maar dan voel ik wat hij aan het doen was. Een scherpe maar opwindende pijn gaat door mijn tepels als hij de tepelklemmen erop plaatst. Ik geef me eraan over, laat mijn hoofd naar achter vallen en krom mijn rug van genot.

Opeens voel ik zijn lippen weer op die van mij en tongt hij me diep. Ik laat een kreun uit mijn mond ontsnappen wanneer hij tijdens het zoenen met zijn hand druk zet op mijn keel. Dan duwt hij mijn benen uit elkaar en voel ik de stroken van de flogger tussen mijn benen. Eerst strelend, daarna haalt hij uit, zachtjes, maar steeds iets harder. Hij draait me hardhandig om en haalt met de paddle vol uit op mijn billen. Eerst aan de ene kant, dan de andere. Hij blijft uithalen en ik kronkel van genot.

Even laat hij me met rust en ik voel de spanning groeien in afwachting van wat er nu gaat komen. Dan voel ik zijn hand om mijn keel trekken zodat ik mijn rug moet krommen zo ver als ik kan. Met zijn andere hand helpt hij zichzelf bij me naar binnen. “Ik neuk je zo hard schatje.” Fluistert hij in mijn oor. Waarna hij me met twee handen bij mijn keel pakt om meer kracht in zijn stoten te kunnen zetten. De klemmen schuren over het bed en trekken aan mijn tepels waardoor ik op springen sta. Voor ik het weet komt hij in me klaar. Heel even verslapt zijn grip en moet hij zelf op adem komen. Dan komt hij uit me, draait hij me weer op mijn rug en trekt mijn masker omhoog. Ik kijk recht in zijn ogen. Met één hand drukt hij me op mijn keel naar beneden, met zijn andere hand gaat hij over mijn clit. Met zijn hoofd vlak boven die van mij, commandeert hij me te komen en het duurt dan ook niet lang voordat ik mijn billen samenknijp en een hoogtepunt bereik.

Heel voorzichtig verwijdert hij de klemmen en maakt hij mijn handen los. “Ben je oké?” vraagt hij terwijl hij mijn haar streelt. “Meer dan oké.” Glimlach ik naar hem en ik nestel me in zijn armen. Echt het beste cadeau ever, denk ik bij mezelf. En sluit mijn ogen om me wederom helemaal aan hem over te geven.

Dit verhaal is mede mogelijk gemaakt door EasyToys

Meer over de Secret Pleasure Chest

De Black Fantasy BDSM box is dé bondage set voor beginners. De complete set zit boordevol spannende BDSM-speeltjes waarmee partners elkaar kunnen ontdekken. Ga voor een rustige sessie en durf te ontdekken wanneer jullie spel steeds ruiger wordt. De Secret Pleasure Chest is normaal 69,95 maar nu tijdelijk zelfs 39,95.


Meer Sexy Verhalen:

Spicy date night (+podcast)

Een hete herinnering

Riskant in het restaurant

Beeld: Pinterest / EasyToys

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy