Sexy verhaal: Een tipje van de sluier I

door Myrthe

Ze had het warm en haar wangen hadden onder meer daardoor een schattige roze blos, maar ze durfde geen kledingstukken uit te trekken. Het zou waarschijnlijk niemand opvallen, maar het was precies dát wat haar tegenhield. Ze was een indringer en wilde dat het liefst zo houden. Ze wilde voorkomen dat de mannen in deze ruimte gingen denken dat ze hier thuishoorde. De barman, een gespierde man van een jaar of 35, zette haar een glas witte wijn voor.

De bar baadde in een rode gloed en de geur van goedkope champagne vermengd met sex was haar al van het eerste moment dat ze hier binnenkwam opgevallen. Nu er een trio mannen in duur uitziende maatpakken was binnengekomen, herkende ze ook de geur van een aantal van hun aftershaves: Tabac en Dolce & Gabbana. Ja, de mannen zaten veel te dicht in haar buurt en ze werd er ongemakkelijk van. Ze nipte voorzichtig van haar glas witte wijn en vermeed angstvallig om de mannen al te opvallend aan te kijken.

Een vrouw van eind twintig, gekleed in een zwart kanten behaatje en zwart rokje, kwam op metershoge naaldhakken de trap af. Het was Liese een raadsel hoe ze dat zonder ongelukken voor elkaar kreeg. Bij haar eindigde een dergelijke onderneming ongetwijfeld met een bezoekje aan de spoeddienst van het plaatselijke ziekenhuis. Het meisje kwam op haar afgestapt. Liese zag hoe een paar van de maatpakken aan de bar haar verlekkerd nakeken.

“Hey, Liese”, zei ze terwijl ze haar lippen op haar wangen drukte. Haar bloedrode lippenstift liet een duidelijk zichtbare afdruk achter. “Hoe gaat het?”.

“Dag, Véronique”, beantwoordde Liese de begroeting. “Een nieuwe wereld gaat voor me open, dat is wel het minste wat ik kan zeggen. Hoe was het boven?”

“Wel goed, ik vertel het je straks”, klonk het afwezig.

Liese zag hoe Véronique oogcontact had gemaakt met één van de mannen, naar hem knipoogde en ondertussen heel subtiel met het puntje van haar tong haar lippen speels nat maakte. De man kreeg onmiddellijk een hitsige blik in zijn ogen. O, wat was Véronique goed in wat ze deed. Liese zou zoiets nooit durven. Ze was er veel te onzeker voor. Gelukkig was zij hier als journaliste en niet als hostess.

Ze dronk haar glas wijn leeg. Twee meisjes, in ongeveer dezelfde outfit als Véronique, kwamen uit de keuken die zich achter de bar bevond en stapten op de mannen af.

“De plicht roept”, fluisterde Véronique tegen Liese en ze ging ook naar de mannen toe.

Zonder overleg of andere vorm van afspraak concentreerde elk van de drie meisjes zich op één man. Ze lachten, keken de mannen vanachter hun lange wimpers verliefd aan en zochten zo vaak als mogelijk lichamelijk contact. Het was flirten op een heel ander niveau dan Liese ooit had gezien, dit was doelgericht, iedereen wist waar dit toe moest leiden. De mannen trakteerden de meisjes op champagne. Niet per glas, maar per fles. Het was Liese een raadsel hoe de hostesses zoveel champagne konden drinken zonder merkbaar dronken te worden. Ze moest hen dat straks beslist eens vragen, dat kon nog weleens interessant zijn voor in haar artikel.

De barman vulde haar wijnglas opnieuw. Ze knikte hem dankbaar toe en richtte haar aandacht weer volledig op het schouwspel dat zich voltrok op een halve meter afstand. De meisjes waren ondertussen een versnelling sneller geschakeld en deden nu geen enkele moeite meer om hun bedoelingen te verbergen. Een van de collega’s van Véronique kuste haar maatpak in zijn hals en duwde haar lichaam tegen het zijne. Het volgende moment draaide ze zich om en liep ze de trap op. Het viel Liese op dat ze extra met haar kont schudde. De man kon haar niet snel genoeg volgen, nam niet eens de moeite om nog iets te zeggen tegen zijn twee collega-maatpakken. Wellicht was dat toch maar overbodig geweest, ze waren allebei veel te druk bezig met ‘hun’ meisje.

sexy verhaal

Liese haalde diep adem en vroeg zich af of ze toch niet beter haar truitje kon uittrekken. Dat tweede glas wijn deed haar gloeien, zo maakte ze zichzelf wijs, maar ze wist natuurlijk dat het ook door de omgeving kwam. Het beeld dat ze had van de hostess was ondertussen al heel wat bijgesteld. Waar ze hen eerst als inhoudsloos en zelfs dom had durven omschrijven, had ze nu niets anders dan respect voor hen. Ze waren stuk voor stuk ongelooflijk knap, dat moest ze zelfs als vrouw toegeven. Ze deden daar ook best wat moeite voor: bezoekjes aan de kapsalon, schoonheidsspecialiste én aan het fitnesscentrum stonden wekelijks meer dan één keer op het programma. En oké, sommigen hadden de hulp ingeroepen van een plastisch chirurg, maar het resultaat zag er stijlvol nog. Deze meisjes zagen er altijd goed uit, ook als ze er net een shift van tien uur hadden opzitten. En Liese wist ondertussen dat die shifts zwaar konden zijn.

Liese voelde een steek van jaloezie toen ze zag dat Véronique zich speels omdraaide voor de ogen van de man met wie ze ondertussen al bijna een half uur aan het flirten was. Hij keek haar bewonderend aan, knikte goedkeurend. Zou een man ooit op die manier naar haar kunnen kijken?

Ze zag hoe nu ook het tweede maatpak met een collega van Véronique naar boven vertrok en niet veel later ging ook Véronique naar boven. Een paar halflege glazen en een nog volle fles champagne bleven achter op de bar. De barman ruimde onmiddellijk alles af.

Liese nam nog een flinke slok wijn en liet zich van de barkruk afglijden. Ze voelde de opwinding door haar lijf gieren, toen ze zelf ook de trap opliep. Ze passeerde een aantal kamers waarvan de deuren gesloten waren en ze bleef even staan. Het stoorde haar dat ze niet precies wist wat daarbinnen gebeurde, al kon ze zich er natuurlijk wel het een en ander bij voorstellen. Ze spitste haar oren, maar kon enkel wat onderdrukt gezucht onderscheiden. Ze liep verder naar de toiletten en bekeek zichzelf in de spiegel. In vergelijking met de meisjes die hier werkten, zag ze er heel gewoontjes uit. Haar lange bruine haar was in een losse staart vastgebonden en ze was amper opgemaakt. Ze keek zichzelf een paar seconden in de ogen en trok toen haar truitje uit zodat ze nu enkel nog een wit kanten topje droeg. Ze schopte haar schoenen uit en deed daarna ook haar panty uit. Haar donkerblauwe rokje vond ze doorgaans te kort om zonder panty te dragen, maar hier en nu kon het stukje stof zelfs voor zedig doorgaan. Ze stak haar voeten weer in haar pumps en liep het toilet uit.

De barman keek haar nadenkend aan toen ze weer aan de bar ging zitten. Toen wenkte hij haar met de wijsvinger van zijn rechterhand en hield zijn hoofd wat schuin. Hij glimlachte toen ze naar hem toe kwam en hem volgde. Hij opende de deur van een ruimte aan de rechterkant van de bar. Ze keek nieuwsgierig naar binnen. De barman gaf een teken dat ze naar binnen mocht gaan, knipoogde naar haar en deed de deur weer dicht.

Liese bevond zich in de kleedkamer van de meisjes. Drie grote spiegels met make-upverlichting bedekte de volledige rechtermuur en Liese ging voor een van de spiegels zitten. De tafel lag vol met make-up. Er lagen tientallen soorten lipstick, verschillende kleuren oogpotlood, mascara’s en nog een aantal potjes waarvan Liese niet eens wist wat het was. Ze pakte een aantal van de spulletjes en bestudeerde ze even. Toen trok ze haar witte topje uit en ging aan de slag.

Helemaal opgemaakt en nu enkel nog gekleed in haar rode lingerie-setje en rokje, stapte ze de bar weer binnen. Er waren ondertussen opnieuw mannen de bar binnengekomen en Liese zag hoe een van de meisjes die daarnet nog met een maatpak naar boven was geweest, alweer met een andere man bezig was.

De barman floot toen ze even van haar wijn kwam nippen. Ze glimlachte ondeugend naar hem en Liese wist zelf niet zo goed hoe ze dat voor elkaar kreeg. “Véronique?”, vroeg ze hem toen en ze probeerde om haar stem niet te laten trillen van opwinding.

“Kamer twee”, knipoogde hij. “Geniet ervan!”.

Ze dronk haar glas helemaal leeg en liep toen weer de trap op naar boven. Ze schudde met opzet wat harder met haar kont dan strikt genomen noodzakelijk.

Ze klopte heel zachtjes op de deur van kamer twee en luisterde aandachtig of er een reactie kwam. Die kwam er niet en ze hoorde alleen de zware ademhaling van een man en het gekreun van een vrouw. Ze duwde de klink naar beneden zodat de deur met een zacht piepend geluid openging. De man merkte niet eens dat er plots nog iemand in de kamer was. Hij lag languit op het bed en Véronique zat naakt bovenop hem. Zij keek wel op toen Liese binnenkwam.

Toen ze zag dat het Liese was, enkel nog gekleed in lingerie en een rokje, kwam er een brede glimlach op haar gezicht. Ze stopte even met de ritmische bewegingen die ze tot dan toe ononderbroken had gemaakt en boog zich naar het gezicht van haar maatpak, dat nu niet langer een maatpak was, maar een naakte man met een buikje.

“Schatje, we hebben bezoek.” De man leek eindelijk weer op aarde te komen en keek Véronique verward aan. Toen Véronique hem met een knikje in de richting van Liese wees, kon hij zijn enthousiasme niet verbergen. Hij liet zijn geile ogen over haar lichaam glijden en Liese voelde hoe ze onbewust haar borsten vooruit stak. Tussen haar benen begon iets te kriebelen.

“Mag Chanel met ons meedoen, schatje?”, vroeg Véronique met een lieflijk stemmetje.

Liese was even in de war – Véronique wist toch hoe ze heette? – maar toen besefte ze dat geen enkele van de meisjes hier onder hun echte naam werkten. Liese voelde hoe de spanning en opwinding zich nog uitdrukkelijker lieten voelen in haar lichaam.

Ja, ze kon best een Chanel zijn.

Lees deel II van dit verhaal.

Beeld: Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy