Sexy Verhaal: Toon me de weg

door Myrthe

‘Leg je hand op mijn hand. Toon me de weg.’ Hij lag met zijn slaap tegen de hare, maar ze draaide onmiddellijk haar hoofd en keek recht in zijn karamel kleurige ogen. Ze was verrast door wat hij zei, maar ze wist dat ze alles zou doen wat hij haar vroeg. Ook dit. Zelfs al was het helemaal niet hoe ze in normale omstandigheden was: verlegen en bedeesd, en vooral heel erg onzeker.

Ze fronste vertwijfeld, slaagde er uiteindelijk in om haar blik van de zijne weg te trekken, nam toen toch zijn hand vast die al een paar minuten roerloos op haar buik lag. Haar zomers gebloemde jurkje had hij een hele tijd geleden al uitgetrokken – ook dat was al ver buiten haar comfort zone -, zodat ze nu enkel nog gekleed in een heel eenvoudig zwarte beha en katoenen slipje naast hem lag. Ze voelde de kilte van de kamer op haar hele huid, alleen dat stukje waar zijn hand lag, met daar bovenop de hare, voelde warm. Ze voelde zich opgelaten toen ze besefte dat de gloeiende warmte zich van daaruit onderhuids over haar hele lijf aan het verspreiden was. Haar wangen kleurden onmiddellijk nog een tintje roder.

Haar ademhaling versnelde en ze kneep even in zijn hand, vooral om zichzelf gerust te stellen. Toen duwde ze voorzichtig zijn hand in de richting van haar borsten. Alleen al de gedachte dat hij haar daar zou aanraken, veroorzaakte een metershoge golf van opwinding over haar volledige lichaam. Met haar ogen gesloten duwde ze zijn hand millimeter voor millimeter verder over haar koele huid. Ze kneep haar billen wat dichter tegen elkaar, omdat het ondertussen ook daar aan het gloeien was, intenser dan op elke andere plek op haar lijf. Hun handen bereikten de onderste rand van haar beha en ook zonder haar hulp slaagde hij erin om zijn vingers er voorzichtig onder te laten glippen. Haar hand gleed van de zijne en hij zette in zijn eentje zijn ontdekkingstocht verder. Zijn wijsvinger raakte een stijve tepel en ze kreunde zachtjes, liet haar hand vallen naast haar lichaam. Hij trok de bandjes van haar beha over haar schouders naar beneden, duwde de voorgevormde cups weg van voor haar borsten. De spanning om wat komen zou, om wat zij zo graag wilde dat er komen zou, benam haar de adem. Zijn vingers gleden weer in de richting van haar tepels, hij masseerde ze zachtjes tussen zijn duim en wijsvinger. Ze kon niet voorkomen dat haar lichaam kronkelde onder zijn aanrakingen en ze voelde het verlangen om ook elders door hem aangeraakt te worden groeien met iedere seconde die voorbij tikte. Hij leek zich daar voorlopig niets van aan te trekken, richtte zijn aandacht volledig op haar borsten en tepels, de plek waarnaar zij hem de weg had getoond. Hij deed het met overgave en toewijding, verwaarloosde geen enkele vierkante millimeter ervan. Haar lichtroze tepels richtten zich trots en puntig op onder zijn aanrakingen, haar borsten voelden zwaar.

Het duurde even voor ze genoeg moed had verzameld, maar haar verlangen bleek groter dan haar schroom en ze legde haar hand opnieuw op de zijne. Zachtjes leidde ze hem weg bij haar borsten, over haar buik, verder naar beneden. Hij leek niet eens verrast door wat ze deed, liet zich gewillig door haar de weg tonen. Hun handen kwamen steeds dichter bij de rand van haar slipje en ze hield gespannen haar adem in. Haar hand gleed langzaam van de zijne, ze besefte zelf amper dat het gebeurde. Hij hield zijn hand onmiddellijk stil.

‘Wil je dat ik stop?’ vroeg hij, en ze voelde zijn warme adem langs haar wang strelen. Ze was niet tot spreken in staat, maar schudde wanhopig haar hoofd. Nee, niet stoppen!

Ze kreunde toen ze voelde hoe hij langzaam zijn hand weer verder bewoog. Behoedzaam liet hij zijn wijsvinger glijden langs de randen van haar slipje, steeds hetzelfde pad volgend. Ze voelde hoe haar vulvalippen begonnen te zwellen van de spanning en het verlangen en ze probeerde de schaamte weg te slikken. Haar slipje voelde klam. Wat zou hij wel niet van haar denken als hij zo meteen zou voelen hoe nat en geil ze was? Ze werd net op tijd van haar gedachten afgeleid door vingers die plagend onder het elastiek door waren geglipt en speelden met haar krullende schaamhaar. Haar hart klopte hard in haar keel bij het besef dat hij nu wel heel dicht in de buurt kwam van de plaats waar het al heel lang trilde en bonkte van verlangen. Ze beet op haar lip terwijl ze haar dijbenen opende hem op die manier makkelijker toegang verschaffend tot haar heiligdom. Hij begreep onmiddellijk wat ze wilde. Zonder ook maar de minste weerstand te ondervinden gleed een vinger tussen haar vochtige vulvalippen.

En terwijl hij even later zonder hulp precies het juiste plekje vond, klauwde zij heel hard met haar handen in het laken.

Meer lezen:

Het broertje van de baas (+podcast)

Carte Blanche

Een wilde zomeravond (+podcast)

Beeld: Pinterest

1 reactie

Wulpie2800 8 september 2020 - 05:05

Fkn geil. We want more!

Beantwoord

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy