Sexy verhaal: Voor de fans

door Yentl

‘Staat ie zo goed?’

De bruine ogen van Ruud kijken me vragend aan. Het scherm van de camera is al omgedraaid en ik bekijk kritisch wat er allemaal in het zicht is.

‘Een tikkie naar beneden.’

Hij luistert naar mijn aanwijzingen en verplaatst de camera.

Oké babe, let’s make some money!’

Lachend schud ik mijn kont heen en weer. Het doet me denken aan onze signature move: doggystyle. Het heeft wat filmpjes geduurd voordat we besefte dat het ons go to standje is.

Kort kijk ik naar beneden om mijn donkerblauwe lingeriesetje goed te keuren.

‘Je ziet er heel lekker uit.’ Ruud lacht.

Wat is hij toch charmant, ik zou het bijna vergeten door al onze seks op afspraak.

Met de meest geile blik op mijn gezicht ga ik tussen hem en het bed staan. Hij laat zijn vingertoppen over mijn beha glijden en geeft me dan een harde tik op mijn kont. Een kleine, en redelijk opgewonden, gil schiet uit mijn mond.

‘Wat gaan we doen? Ben je in de mood voor ruig?’

‘Hmm.. ik ben wel in voor ruig ja. Dat is ook wel even geleden.’

Normaal gesproken gaan we iets secuurder te werk hoor en bespreken we voor het gemak de avond van te voren welke weg we in slaan, maar gisteravond waren we moe en vanmorgen was hectisch.

‘Lekker, ik ben gek op ruig.’

In no time heeft zijn hand mijn paardenstaart gevonden en hij trekt mijn gezicht in zijn richting. Voor we echt beginnen zoenen we elkaar hartstochtelijk, vol passie en vooral liefde. Wat hierna volgt heeft niets meer met liefde en onze relatie te maken.

Na een stevige omhelzing duwt hij me van zich af en ik laat me achterover vallen op het bed. Hongerig komt hij op me afgekropen en begraaft zijn gezicht tussen m’n benen. Zijn ademhaling voelt warm tegen het kant van mijn string. Hij drukt zijn tong er tegenaan en trekt daarna met zijn tanden speels mijn string opzij.

‘Ik ga je zo lekker neuken.’

Het is duidelijk dat Ruud al volledig in zijn rol zit. Hij grijpt met beide handen een zijkant van mijn string vast en trekt ‘m vervolgens stuk. Opnieuw gil ik opgewonden. Het is aan.

Ontbloot en met mijn benen wijd lig ik te hijgen. Ik moet ook echt hijgen, maar ik doe het net even extra, dat slaat zo lekker aan. Kort en behendig tilt Ruud mijn billen iets op en verplaatst mijn onderlijf meer in de richting van de camera. Dan likt hij. O zo vreselijk goddelijk en overdreven.

Een van zijn handen is omhoog gekropen en vult zich met mijn linkerborst die hij vol overgave begint te kneden. Af en toe pakt hij gretig mijn tepel vast door de stof van mijn beha. Mijn handen grijpen zich vast aan zijn haren en ik druk hem dichter tegen mijn nattigheid aan. Hij likt zo wild dat ik druppels tussen mijn billen voel lopen.

Mijn billen, de plek die hij ook niet onbenut laat. Met een platte tong glijdt hij stevig heen en weer. Mijn luid gekreun galmt door de slaapkamer.

‘Neuk me, baby,’ jammer ik vol verlangen.

Met mijn tong maak ik mijn lippen nat en bijt dan speels op mijn onderlip. Ruud gaat staan, trekt me aan mijn enkels dichter in zijn richten en plaatst dan zijn hand onder mijn rug om me om te flippen als een pannenkoek in de koekenpan.

Wild gooi ik mijn haar achterover terwijl hij mijn heupen vastgrijpt. Mijn kut is nat, kletsnat, tot aan de binnenkant van mijn bovenbenen aan toe. In het kleine beeldscherm van de camera ik zie hoe hij een paar keer aan zijn stijve trekt en zichzelf in positie brengt. Hij duwt mijn kont nog een paar tikken de juiste kant op, laat zijn vochtige eikel tussen mijn billen door glijden en drukt zichzelf dan naar binnen.

Ik kreun luid en zo lekker als ik kan. Ik ben meer dan opgewonden. De camera geeft het altijd een extra geile dimensie. Onze seks is nooit saai geweest, maar met dat ding op mij gericht wil ik extra mijn best doen. Voor hem, voor mezelf en voor iedereen die van ons geniet.

Bruut pakt hij mijn paardenstaart vast en trekt mijn hoofd naar achteren. Hij trekt zo hard dat we elkaar bijna kunnen aankijken. Ik vind het lekker. Zijn andere hand geeft me een keiharde pets op mijn kont. Het laat een rode afdruk van zijn hand achter. Daarna plaats hij de hand net onder mijn kin, om mijn hoofd in deze onnatuurlijke houding te ondersteunen.

Met een opwaarts tempo begint hij te stoten. Mijn borsten schuiven steeds wat verder uit mijn beha. Ik laat het gebeuren, ik kan geen kant op. Onze signature move is echt de beste. Wanneer hij begint te grommen laat hij mijn haren los en begraaft die hand tussen mijn benen. Drie vingers voel ik rond mijn clit. Ze draaien wilde rondjes. Bij iedere ronde die hij maakt voel ik de hitte in mij opbouwen.

Gewillig plaats ik mijn benen iets verder uit elkaar en duw mijn kont meer in zijn richting omhoog.

‘Jezus, je bent zo strak.’

Zijn opmerking laat me mijn spieren nog extra aanspannen.

‘Fuccckkkk.’ Ruud hijgt ongecontroleerd.

Dan trekt hij zich terug, gooit me weer op mijn rug en trekt mijn billen op zijn schoot. Opnieuw stoot hij zichzelf naar binnen. Nu met het volle uitzicht op mijn kwetsbaarheid. Hij plaatst zijn duim strak tegen mijn clit en beweegt net zo lang tot ik luidkeels klaarkom. Het gevoel van de druk. op mijn clit en zijn stijve die in en uit me schuift is too much.

Ik spat uit elkaar. Kreunend, hijgend en jammerend kom ik klaar. Ik weet zelfs ergens tussendoor zijn naam nog over mijn lippen te persen. Mijn lichaam schokt, Ruud stopt geen seconde. Mijn binnenste pulseert nog om hem heen wanneer hij zijn hand om mijn nek heeft gebonden.

‘O. Ja. Niet stoppen. Ga door,’ breng ik piepend uit.

Ik plant mijn nagels diep in zijn bovenbenen en beweeg ze mee op het ritme van zijn stoten. Even kijk ik opzij naar de camera. Het is een bloedgeil gezicht.

‘Ah, ik ga komen.’

Ruud trekt zich terug en gaat naast het bed staan. Direct ga ik overeind en ga op mijn knieën voor hem zitten. Ik pak zijn pik vast, breng hem naar m’n mond en begin gulzig te zuigen.

Hij plaats een hand in mijn nek en kijkt me oververhit aan. Dan trekt hij zich iets terug, pakt met zijn vrije hand mannelijkheid vast en leegt zijn eerste lading net over de lippen van mijn openstaande mond. Ik gooi vol genot mijn hoofd en schouders naar achteren zodat hij de rest over mijn prikkend harde tepels kan laten golven.

Vanavond liggen we weer liefdevol tegen elkaar aan in bed, de afgelopen twintig minuten deden we alles voor de fans.

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy