By 

Sexy verhaal: Vuur aanwakkeren in de badkamer


Het gaat al een tijdje niet zo lekker tussen Paul en mij. Ik hou ontzettend veel van hem, begrijp me niet verkeerd, maar af en toe denk ik… ‘Is dit nou alles?’ Dit is niet waar kleine meisjes van dromen als ze denken aan later, en aan hun prins op het witte paard. Dat was het wel, in het begin. Tot de sleur erin kwam. En daar heb ik vandaag dus iets op bedacht. Hoge hakken, die zo hoog zijn dat ik er amper op kan lopen, het meest sexy en sletterige jurkje dat ik durfde te kopen, samen met bijna een kilo make up, en ik was er klaar voor.

Ik moest drie keer slikken toen ik de voordeur hoorde. In gedachten deed ik een smeekbede dat het niet voor niets was dat ik zo erbij zat. Dat hij zou begrijpen wat ik aan het doen was. Wat ik wilde. Wat ik nodig had. Als de deur opengaat en hij me ziet, zie ik eerst verbazing in zijn blik. Daarna godzijdank een glimlach. En dan lust. Hij komt met grote stappen op me af lopen en trekt me overeind van de bank. Zijn ogen glijden bijna voelbaar over me heen, van de schoenen naar boven. Ze blijven even hangen bij mijn mond en dan tilt hij me op, en draagt me helemaal de trap op.

Ik hou van dat machogedrag en ik voel het effect ervan ook diep in mijn buik. Hij gaat niet zoals ik had verwacht naar de slaapkamer, maar laat me zakken op de badkamervloer. Hij zet me neer op de rand van het bad en trekt mijn schoenen voorzichtig uit. Daarna ritst hij het jurkje open en als hij me overeind trekt valt het van me af en op de grond. Hij kijkt me met een geile blik aan als hij zijn hand in de halfvolle badkuip steekt om te controleren of het water niet te heet is. Hij staat op en pakt nog steeds zonder iets te zeggen de fles bubbelbadschuim uit het kastje en gooit een royale hoeveelheid in het warme water, zet de sproeier er even op en zijn blik laat de mijne geen moment los terwijl het bad langzaam met schuim vult.

De rozengeur vult de hele badkamer en ik heb geloof ik nog nooit zoveel van Paul gehouden als op dit moment. Zo’n ‘mijn-maag-krimpt-samen-gevoel’, zo eentje waar de uitdrukking ‘vlinders in je buik’ bij in het niet valt. Paul draait de kraan dicht en begint zich dan zelf uit te kleden. Als hij helemaal naakt is en ik hem bewonderend aankijk en voor de zoveelste keer eraan denk dat het voelt als vroeger, tilt hij me op en laat me zachtjes in het warme water zakken. Het doet me denken aan het begin van onze relatie. Als hij me wilde verwennen maakte hij een warm bad voor me met extra schuim. Hij weet precies wat mijn bedoeling was.

‘Niet te heet?’ vraagt hij. Dat is eigenlijk een vraag die je beter kunt stellen vóór je je vrouw in dat bad laat zakken en niet als ze er al in ligt maar ik zal het hem voor deze keer vergeven. Het schuim kietelt in mijn neus en het klotst over de rand als hij erbij kruipt, achter me gaat zitten en zich tegen me aan trekt. Hij pakt mijn roze badspons, en nadat hij die ondergedompeld heeft en weer uitgeknepen laat hij zijn hand richting mijn borsten gaan.

Ontspannen laat ik me tegen hem aanzakken en ik sluit mijn ogen. Ik voel hoe mijn tepels hard worden en als hij met draaiende bewegingen mij zachtjes begint te wassen ontsnapt er een kreun aan mijn lippen. ‘Je voelt zo lekker aan,’ fluistert hij in mijn oor, en bijt zachtjes in mijn oorlel. ‘Ik wou dat ik je elke dag zo kon voelen.’ Zijn hand zakt langzaam verder naar beneden. Kun je eigenlijk wel seks in bad hebben?

Wat raar eigenlijk dat ik daar vroeger nooit aan gedacht heb. Ondeugend reik ik achter me en ik moet mijn billen een beetje optillen om erbij te komen, maar zoals ik al dacht laat het Paul niet koud om me zo aan te raken en voel ik dat hij een stijve heeft. ‘Ik geloof dat iemand hier meer behoefte heeft aan een koude douche dan aan een lekker warm bad.’ Ik kan het niet laten om hem te pesten.

‘Er is maar een ding waar ik nu behoefte aan heb, en dat ben jij.’ Zijn stem en het gefriemel van zijn vingers, is genoeg om al mijn zintuigen op scherp te zetten. Wat hou ik ontzettend veel van die man. Zijn handen doen dingen met me die kreuntjes aan mijn lippen ontlokken. Als hij me omdraait zodat we elkaar kunnen aankijken, kreunt hij: ‘We hebben een groter bad nodig.’ Het past allemaal maar net, maar meer dan een beetje aan elkaar zitten is onmogelijk. Als ik nu bovenop hem zou willen zitten moet ik mijn benen zowat over de rand hangen en dat kan maar aan één kant.

Ik grinnik bij de voorstelling van de circuscapriolen die we zouden moeten uitvoeren om het te kunnen doen. Maar dat we niet kunnen neuken hier wil niet zeggen dat ik hem niet een beetje kan opgeilen, dus ik spuit wat van de douchegel die op de rand staat in mijn hand, waarmee ik hem zachtjes vastpak. Zijn indrukwekkende erectie steekt net genoeg boven het water uit om hem vast te pakken en hij ademt diep in als ik het doe.
‘Dat is zó lekker,’ kreunt hij.
Als mijn hand op en neer beweegt klotst er nog meer water over de rand. Het kan me niet schelen, daar hebben ze een dweil voor uitgevonden. Wat nú telt, op dit moment, is hetgene dat zich er tussen mij en Paul afspeelt. Ik kijk hem diep in zijn ogen als ik mijn lippen aflik. Zijn ogen worden nog groter, als hij denkt aan wat ik allemaal met die tong zou kunnen doen. Dan wel straks, als hij afgespoeld is en op ons bed ligt, want door de beweging van mijn hand met die douchegel heb ik een vuist vol met schuim. Dat geeft de uitdrukking: ‘Ga je mond spoelen met zeep,’ weer een hele andere betekenis.

Als ik mijn besopte handen over mijn eigen lichaam beweeg kijkt hij genietend toe. Ik maak een kommetje van mijn handen en giet daarmee wat water over hem heen, waarna ik me vooroverbuig en die heerlijke stijve van hem toch in mijn mond neem. Ik geniet ervan als hij zijn ogen sluit en begint te kreunen. ‘Genoeg!’ Als hij opstaat golft er zoveel badwater over de grond dat we onderhand gewoon op de badkamervloer in bad kunnen. Hij stapt met een enorme, keiharde erectie het bad uit en gooit twee handdoeken op de grond. Dan pakt hij me ruw bij mijn kin en kust me zo hard dat zijn tanden tegen de mijne kletteren, en steekt hij zijn tong diep in mijn mond. ‘Je bent zo geil,’ kreunt hij.

 

Het bevalt me geloof ik wel, die vieze praat. Hij pakt me op, alsof ik niks weeg, en zet me op de handdoeken neer. ‘En nu ga ik mijn vrouw neuken, als je er geen bezwaar tegen hebt.’ Ik verwacht dat hij me nu een handdoek geeft om me af te drogen en naar bed te brengen, maar dat is niet wat hij van plan is, want hij duwt me voorzichtig achterover tot ik me laat vallen op de handdoeken. De badkamer is benauwd en de rozengeur van het bad hangt nog zwaar in de lucht. Maar het kan me niet schelen. Dat de grond ondanks de handdoeken nogal hard is, ook niet. Ik ga op mijn rug liggen, trek mijn benen hoog genoeg op zodat ik ze over zijn schouders kan gooien, en ik schreeuw het uit als hij even later diep in me stoot.

Oh já. Allebei hebben we niet veel nodig. Ik niet omdat de spanning van die avond er eindelijk uitkomt, hij niet omdat hij al genoeg opgegeild is in bad. Het duurt dan ook maar twee minuten voor ik letterlijk gillend een orgasme krijg als hij me precies op de goede plek raakt, meteen gevolgd door het bekende ‘ohja’-kreuntje van Paul als hij ook zover is. Zo liggen we daar, naakt, glibberig, maar oh zo tevreden. ‘We moeten er iets meer ons best voor doen. Ik ben zo blij dat jij het voortouw nam, want ik wist niet hoe ik erover moest beginnen.’ Ik kijk hem voor het eerst in weken weer verliefd aan en kroel zachtjes door zijn haar. ‘Zullen we nu misschien opstaan en in bed verdergaan? Ik krijg een houten kont van die vloer.’

 

 

Dit was het voorlopig laatste verhaal van Tamara. Lees al haar sexy verhalen voor LotteLust en bezoek haar persoonlijke website.

  • 22 April 2017
  • 7
Tamara
About me

Ik ben Tamara, en ik schrijf al sinds mei 2016 verhalen voor deze site. Hopelijk geniet je ervan! XXXX Tammy

YOU MIGHT ALSO LIKE

Sexy verhaal: Een zwoele nacht in Miami deel 1
July 15, 2018
spaanse-dans
Sexy verhaal: Een Spaanse dans
July 08, 2018
kort-rokje-en-witte-kousen
Sexy verhaal: Een kort rokje en witte kousen
July 04, 2018
ja-meneer-verhaal
Sexy verhaal: Ja, meneer
June 20, 2018
Vrouwenliefde
Sexy verhaal: Vrouwenliefde
June 17, 2018
stiekem-verlangen-
Sexy verhaal: Stiekem verlangen
June 10, 2018
waas van lust
Sexy verhaal: Een waas van lust
June 06, 2018
manuel-cruiseschip
Sexy verhaal: Manuel
May 27, 2018
tinder-date
Sexy verhaal: Mijn eerste Tinder-date
May 23, 2018

1 Comment

Sexylexy
Reply 17 september 2017

Woww Tamara... Wat schrijf jij geile verhalen... Als ik zeg dat ik genoten heb is dat een absolute understatement. Ik zou bepaalde verhalen wel de 3de partij willen zijn... Ggrrrr

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *