Sexy verhaal: Van het water naar het strand deel II

door Kim

Lees hier deel I

Paolo kreunt terwijl ik hem pijp, op het strand, inmiddels onder de Portugese sterrenhemel. Ik proef het zout van de oceaan op mijn tong. Ik lik de zee van hem af. Dan kijk ik omhoog en zie dat hij door zijn krullen heen naar me staart. “You’re so hot. How is this even happening?”, vraagt hij met hese stem.

Ik lik plagend over zijn eikel en kom dan grijnzend omhoog. “That’s the magic of the sea for ya.”

We horen een groep jongens en meiden giechelen. Vanaf de parkeerplaats lopen wat mensen met koelboxen en kleedjes richting het strand. Eén van hen draagt hout bij zich. Dat wordt overduidelijk een feestje bij kampvuur. “Fuck, we have to get out of here,” fluistert Paolo.

“No we don’t,” antwoord ik rustig. Ik sta op, pak mijn spullen en loop de duinen in.

Ik kijk achterom en knik naar hem: “Get over here!” Hij pakt zijn wetsuit en surfboard en klimt tussen de stenen door achter me aan de duinen in. “See, there’s plenty of room. Nobody will find us… it’s perfect.”

Hij gooit zijn spullen neer en grijpt me stevig beet. Zijn handen ferm om mijn billen, zijn lijf tegen me aangedrukt. We zoenen. Nee, we tongen. We proeven, we likken, we bijten, we nemen, we geven. We willen elkaar verslinden. Misschien komt het door het ‘nu of nooit’ gevoel wat in de lucht hangt, misschien door de pure aantrekkingskracht die we al sinds het surfen eerder vandaag op elkaar projecteren. Wat het ook is, dit gaat gebeuren. En hoe!

Ik duw hem tegen de rotsen. Zijn handen boven zijn hoofd, mijn handen om zijn polsen. Ik lik achter zijn oor en terwijl ik mijn tong over zijn nek laat glijden voel ik hem trillen. Hij smeekt om meer. Ik geef hem meer. Ik laat zijn armen los en zak door m’n knieën, ik lik zijn borstkas, zijn tepels, zijn gespierde buik, de V-vorm die naar zijn pik toe leidt… en dan stop ik. Hij kijkt me met sterrenlicht en blosjes op zijn wangen aan. Ik grijns.

Paolo laat zichzelf op zijn knieën vallen en zit voor me. Hij trekt aan de touwtjes van m’n bikini. Deze valt op de grond. Hij begint me overal te zoenen. Geen enkel stukje van mijn met zand beplakte lichaam laat hij onaangeraakt. Ik zie het zand over zijn lippen schuren, maar het doet hem niets. Hij kan niet stoppen, ik lees het in zijn blik. Heerlijk.

“I want to feel you inside me, Paolo. I want you to go deep and really have me.” Dat laat hij zich niet nog een keer vertellen. Zijn brede schouders reiken over me heen, hij zit achter me. Beiden op ons knieën, beiden poedeltje naakt verborgen in de duinen. Dit moment bestaat uit wij, samen, als één, en niets anders. Hij grijpt m’n middel, duwt zijn pik langzaam bij me naar binnen en zoent tegelijkertijd m’n rug.

“Oh… fuck”, kreun ik onbeholpen. “That’s thick… and deep. That’s amazing.”

We smelten samen. We zijn één bonk zweet en geilheid en lust en verlangen. We neuken tot we niet meer kunnen. We neuken tot de zon opkomt. We neuken… en dan… nemen we voor altijd afscheid.

Meer sexy verhalen:

Van het water naar het strand I

Neuk me op afstand

Lammetjes en lentekriebels

Beeld: Pexels

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy