Sexy verhaal: De zaligheid van perversiteit

door Kim

Soms verlang ik naar heel gore sex. Dan gaat dat verlangen in mijn hele lichaam zitten. Ik voel mijn huid jeuken, mijn lippen nat worden, mijn handen tintelen. De frustratie neemt controle over mijn gedachten… het enige waar ik aan kan denken is die zoete verlossing.

Het was een donderdagavond waarop ik gehoor gaf aan mijn opgekropte perversiteit. Ik moest er werk van maken. En hij was degene waarvan ik wist dat hij er gehoor aan kon geven. Ik stuurde hem één zin. ‘If you wanna get freaky I’m down.’ Dat was het enige wat ervoor nodig was om hem wakker te schudden. Zijn dominante hartje begon sneller te kloppen, dat was meteen duidelijk. We spraken af om na het weekend werk te maken van de seksuele ontmoeting die stiekem veel te lang op zich had laten wachten.

Alles was precies zoals het moest zijn.

Dinsdagochtend scheen de zon door de gesloten gordijnen de slaapkamer in toen ik met een gigantische grijns op mijn gezicht wakker werd. Ik sprong onder de douche en hulde mezelf daarna in een zwart kanten slip dress. Op het raamkozijn lag een assortiment aan sexspeeltjes netjes uitgestald, wachtend op gebruik. Alles was perfect. Alles was precies zoals het moest zijn. En toen ging de deurbel…

Ik had mijn best gedaan om ervoor te zorgen dat zijn hoge verwachtingen ontmoet zouden worden. Mijn haar zat wild, mijn huid rook zoet en voelde zacht als zijde. Na een luchtig gesprek zei hij alles behalve subtiel: ‘Moet jij me niet wat laten zien, dame?’. Ik lachte zijn opmerking weg en liep naar de slaapkamer om me om te kleden. ‘Zodra je er klaar voor bent wil ik dat je op handen en knieën op bed gaat zitten en mij roept,’ galmde door de gang heen. Opgetogen en ongeduldig ruilde ik mijn jurk in voor een ontzettend sexy zwart kanten body en hoge kniekousen. Ik ging op bed zitten en riep zijn naam.

‘Holy shit…,’ schoot van zijn lippen op het moment dat hij de kamer binnenstapte. Ik beet op mijn lip van genoegen. Ik had hem trots gemaakt, ik had hem kunnen verrassen. Mijn eerste opdracht was geslaagd.

Hij was de leider, hij was de baas.

Hij schoof een blinddoek over mijn ogen en liet zijn vingers over mijn blote huid heen glijden. Kippenvel schoot over mijn armen en benen heen. Dit was precies de spanning waar ik weken lang naar verlangd had. Ik gaf mezelf over aan het moment en zakte volledig weg in mijn gehoorzamende rol. Hij was de leider, hij was de baas.

De cuffs om mijn polsen zorgden voor beperkte mobiliteit. De klemmen op mijn tepels zaten strak. Zo strak dat het een beetje pijn deed. Maar precies op de goede manier. Pijn waar ik van houd… waar ik wild van word. Ik voelde mijn mond natter en natter worden met elke adem en elke mentale zoektocht naar zijn handen. ’Zestig slagen om mee te beginnen,’ zei hij met statige toon. Ik liet de zweep over mijn billen, benen en rug heen slijten zonder mee te tellen. Halverwege vroeg hij hoeveel slagen ik had ondergaan. Voorzichtig gaf ik antwoord: ‘Ik heb niet geteld…’. Hij gromde. ‘Dan beginnen we opnieuw. Dit keer goed tellen!’ Mijn huid brandde, het was heerlijk. De kracht in mijn lijf, in mijn spieren, en in mijn geest vinden, dat is een sensatie die ik koester. Een ervaring die ik meeneem, waardoor ik groei.

Ik had mezelf bewezen en werd beloond met de opbouwende woorden dat ik het supergoed had gedaan. Ik voelde me trots en krachtig… gevoelens die mijn geilheid laten glijden in de wind als een majestueuze adelaar. Ik ben de vogel, ik ben de jager, ik ben de prooi.

Hij trok me naar het randje van het bed. Ik hoorde zijn handen voor mijn mond hevig tekeer gaan. Ik rook hem. Ik rook het vlees. Ik deed mijn mond wijd open en stak mijn tong uit. ‘Goed zo, braaf meisje,’ zei hij op het moment dat hij zijn pik tussen mijn lippen door liet glijden. Ik nam hem helemaal, ik proefde hem, likte hem, ik nam alles wat ik krijgen kon. Zijn handen stevig om mijn hoofd gewikkeld, zijn pik met brute kracht diep in mijn keel. Het kwijl droop van zijn stijve af… ik voelde het speeksel van mijn tong afglijden.

Het was verdovend en opzwepend tegelijk.

Hij gooide me achterover en greep mijn enkels beet. Mijn benen duwde hij stevig de lucht in. Ik voelde zijn pik tussen mijn benen. Hij plaagde… ik kreunde. Het enige wat ik kon denken was hoe graag ik uit elkaar getrokken wilde worden. Ik had dit nodig. Ik had hem nodig. Op dat moment, daar in die slaapkamer, was heel hard genomen worden het enige waar ik naar verlangde. Hij begroef zichzelf langzaam tussen mijn benen. Diep. En toen hij zichzelf volledig verloren was liet hij zichzelf gaan. Hij neukte als een wild beest, hard en vurig, gevuld met lichamelijke lusten en driften. Mijn ogen rolden naar de achterkant van mijn hoofd. Ik kreunde, ik schreeuwde het uit. Het was verdovend en opzwepend tegelijk. Geen gedachten, geen enkele gedachte meer… slechts overgave. Lust. Perversiteit. Geilheid. Een prachtig samenspel.

Met zijn sterke armen tilde hij me op en liet hij me over zijn harde pik heen zakken. Ik hing aan zijn brede schouders. Hij stootte erop los. Rillingen schoten over mijn rug heen. Het was zó lekker. Mijn mond hing open, mijn tong eruit. Ik was ontdaan van al mijn redelijkheid. Slechts een gehoorzaam geil meisje, voldaan en onder hypnose.

Braaf als ik was liet ik hem elke centimeter van mijn lichaam gebruiken. Hij wist precies welke knop in te drukken. Aan welk touw te trekken. Dat verlangen wat mijn hele lichaam in beslag had genomen… waardoor mijn huid ging jeuken, waardoor mijn lippen nat werden en mijn handen gingen tintelen, dat verlangen was beantwoord. Hij liet zichzelf gaan en spoot mijn gezicht onder. Mijn wens was in vervulling gegaan. Ik had mijn heel gore sex gekregen en het smaakte naar meer.

Ondeugend, brutaal en een beetje een buitenbeentje, dat is Kim. Iemand die het leven leeft zoals het bedoeld is. Vol overgave, vol passie en vooral hopeloos verliefd. Lees meer van haar werk op Meisjes met praatjes en plaatjes.

Bron: Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy