Sexy verhaal: Zij, jij en ik #3

door Myrthe

Lees eerst deel 1 en deel 2 van dit verhaal.

Ik klem mijn vingers tussen de jouwe. Je handpalm voelt klam en nu pas vraag ik me af wat het kijken naar wat zij en ik met elkaar deden met jou heeft gedaan.

Je leunt naar me toe en geeft me een onstuimige zoen. Een zoete pijn schiet door mijn tepel en ik open mijn ogen. Je ondeugende blik boort zich in de mijne, ik lees er moeiteloos wat je met me van plan bent. Mijn lichaam reageert meteen, verlangen borrelt op vanuit het diepste van mijn onderbuik en ik voel hoe mijn hart opnieuw sneller gaat kloppen. Je duwt mijn tepel nog wat platter tussen je duim en wijsvinger, gebruikt nu ook je nagels, maar ik geef geen krimp. Je blijft duwen, seconden en seconden lang, harder en harder, tot ik me uiteindelijk gewonnen moet geven en een paar keer kort en diep ademhaal om de pijn weg te blazen. Een bewonderende, maar zelfvoldane glimlach siert je gezicht als je je greep loslaat. De pijn blijft nog even nazinderen in mijn tepel, verspreidt zich verder door mijn borst en ik kreun zachtjes.

Onbewust wend ik me van je af en draai ik mijn lichaam een beetje zodat ik op mijn zij op het bed lig, mijn rug naar jou toe. Je grote handen strelen onmiddellijk mijn billen en ik onderdruk het verlangen om ze achteruit te duwen zodat jij er nog beter bij kan. In mijn hoofd geef ik je bevelen: sla me, streel me, sla me nog eens, kus me, sla harder, en harder… sla, alsjeblieft. Het lijkt eindeloos te duren voor je doet waar ik zo vurig naar verlang en als jouw hand eindelijk hard mijn billen raakt, slaag ik er maar net in om een gil te onderdrukken. Ik grom en pers mijn lippen hard op elkaar. Als de eerste pijn is weggeëbd, open ik mijn ogen en kijk recht in die van haar. Ze kijkt me met halfopen mond aan, een vragende frons op haar gezicht. Ik glimlach haar geruststellend toe, hoop dat ze op die manier beseft dat dit is wat ik zelf heel graag wil. Ik probeer het haar duidelijk te maken door mezelf omhoog te duwen van de matras, zelf het initiatief te nemen voor wat ik wil dat nog komen zal. Als ik op mijn knieën zit, voel ik hoe jij je armen om me heen slaat. Mijn borsten vallen op die manier als vanzelf in je handen en je duwt je duimen tegen mijn tepels. Je zoent me in mijn nek, en ik duw mijn kont nog wat meer achteruit. Je erectie duwt tegen mijn billen, het verlangen in mijn onderbuik wordt heviger, intens en kloppend. Ik wil je voelen, tegen me, op me, in me. Je trekt met je vingers kort maar venijnig aan mijn tepels en laat me dan los. Jouw lichaam en het mijne raken elkaar nu nergens meer. Ik kan van verwachtingsvolle spanning amper stil blijven zitten, maar doe het toch. De eerste klappen brengen een lichte schok bij me teweeg, maar ik geniet, van het kletsende geluid van jouw handen op de tere huid van mijn billen, van de vlammende pijn, van jouw onverdeelde aandacht. Mijn billen beginnen langzaam te gloeien onder jouw handen, maar ik wil meer. Veel meer. Je mag hier niet mee stoppen, nog lang niet.

Een hand glijdt voorzichtig door mijn haren, wrijft daarna teder over mijn rug, terwijl ik de ene klap na de andere op mijn billen voel neerkomen. Wanneer mijn beide billen op hetzelfde moment gemarteld worden, besef ik pas dat de hand op mijn rug niet een van jou is. De klappen volgen elkaar nu in snel tempo op en ik balanceer op de grens van wat ik aankan. Ik kreun, diep en gepijnigd en laat mijn bovenlichaam op de matras vallen. Onbewust zoek ik steun bij haar, grijp haar hand, duw mijn gezicht tegen haar schouder, inhaleer nog wat van haar zoete geur. Je laat je handen nog één keer terechtkomen op mijn brandende billen, harder dan ooit, slaat je armen daarna om me heen en dringt moeiteloos bij me binnen, dieper dan ooit. Mijn lichaam ontploft op het moment dat ze me kust en ik word meegevoerd op een metershoge golf van lust, pijn en genot.

27 januari verschijnt het vierde en laatste deel.

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy