By 

Sexy verhaal: Een zwak voor mijn ex


Dit gesprek gaat niemand iets aan’ zegt hij met een lage stem als hij zich over mijn stoel heen buigt en de leuningen vastpakt. Zijn mond komt dichterbij de mijne maar hij blaast alleen een beetje lucht in mijn oor.

‘Ik ben het niet vergeten’ mompelt hij. Door het rokje dat ik aanheb kan hij zich ver genoeg tussen mijn knieën plaatsen om mijn benen een beetje uit elkaar te duwen. Het rokje kruipt op en meteen twijfel ik aan mijn keuze om jarretels aan te trekken in plaats van een gewone panty omdat ik een opstandige bui had. ‘Hmm, het lijkt erop dat jij ook meer van plan was vandaag dan alleen maar een beetje werken,’ hijgt hij met schorre stem in mijn oor. Ik vervloek mezelf dat ik niet eens bij het reclamebureau geïnformeerd heb wie mijn contactpersoon zou zijn.

Zijn ogen bezorgen me juist slappe knieën.

Ik onthul toch iets meer blote huid dan me lief is en kijk omhoog in zijn blauwe ogen. Shit, Shit, Shit. Zijn woorden maken me verlegen, maken dat ik me ongemakkelijk voel en maken dat ik onwillekeurig op mijn stoel heen en weer schuif, terwijl zijn ogen me juist slappe knieën bezorgen. ‘Maar daar zullen we het een andere keer over hebben, laten we nu eerst kijken hoe het ervoor staat met je voorstel.’ Hij draait zich om en neemt weer plaats achter zijn bureau. Wow. Ik weet niet waar ik het zoeken moet maar hij is de koelheid zelve. Ik heb het zweet op mijn voorhoofd staan, maar bij hem lijkt het of er niets aan de hand is.

Maar wat hij kan, dat kan ik ook. Ik trek mijn rokje omlaag, haal mijn laptop uit de tas en vraag waar ik kan printen. We zullen eens zien wie dit spelletje het beste kan spelen. Al weet ik nu al dat ik het verlies, want toen hij nog gewoon mijn vriend was, in plaats van mijn ex had hij van ons twee ook de meeste zelfbeheersing. Hij wijst naar een stopcontact dat maar vijf centimeter boven de plint zit. Even hoop ik dat de accu nog vol genoeg is om mijn laptop niet in te hoeven steken maar met dat éne streepje red ik het niet.

Als ik me omdraai staat hij nog geen meter bij me vandaan.

Mezelf vervloekend om het rokje probeer ik door mijn knieën te zakken zonder hem teveel inkijk te geven. Aan het gegrinnik achter me te horen lukt het me niet om het erg damesachtig te doen. ‘De printer doet het niet,’ klinkt zijn stem ineens veel dichterbij dan ik verwacht. Als ik me omdraai staat hij nog geen meter bij me vandaan. ‘En wat wil dat zeggen?’ Ik druk mijn laptop tegen mijn borst aan. Als een onzichtbaar schild, iets dat hem op een afstand houdt en dat zorgt dat ik me veilig voel, maar het komt niet in me op om te protesteren als hij hem uit mijn handen pakt en neerlegt op een dossierkast.

Ik smelt als een plasje aan zijn voeten.

Mijn mond wordt droog en mijn handen trillen. ‘Zo komt het niet af!’ Zijn blik gaat van mij naar de klok en dan naar de deur. ‘We hebben twee uur, ik denk dat we meer dan genoeg tijd hebben om te doen wat we vandaag zouden moeten doen, en nog iets meer.’ Als je me een maand geleden had gezegd dat het mogelijk is om te smelten alleen door een stem, had ik je voor gek verklaard, maar het scheelt niet veel of ik smelt als een plasje aan zijn voeten. Ik durf hem niet te vragen wat dat ‘iets meer’ dan is waar hij het over heeft, want ik ben bang dat we dan helemaal niet meer aan mijn voorstel toekomen. ‘Als ik vandaag al aan werken toe kom dan ligt dat niet aan jou,’ zegt hij zacht. ‘Zoals je daar staat met die verlangende blik in je ogen. Ik durf te wedden dat je er helemaal klaar voor bent. Dat ik je voorover over de tafel kan laten zakken en dat ik je helemaal gek kan maken voor je maar een letter hebt gelezen.’

Ik slik maar recht dan mijn rug en steek mijn borsten naar voren. Als dit een uitdaging is, dan neem ik hem aan. Ik weet precies hoe ik mezelf op mijn voordeligst kan presenteren. En dat heeft heus niets ermee te maken dat mijn topje nogal diep uitgesneden is en hij een enorm goed uitzicht op de bolling van mijn borsten heeft. Het werkt. Zijn ogen volgen elke beweging die ik maak en je ziet gewoon langzaam de jager in hem ontwaken. Ik ben dan ook geschokt als hij de laptop van de kast neemt en hem openklapt, waarna hij op de AAN-knop drukt en hem op zijn bureau zet.

‘Ik stel voor dat je me even laat zien hoe ver je al gevorderd bent.’ Ik staar hem met open mond aan, niet gelovend dat hij dit echt doet. Ik dacht dat ik hem precies had waar ik hem hebben wil. ‘Eerst werk, dan plezier.’ Hij zegt het met lijzige stem, en ik weet zeker dat hij het alleen doet om mij te irriteren. Een beetje geërgerd zoek ik het bestand op en open het. ‘Ik heb alles dat ik aangepast of veranderd heb rood gemaakt, en waar ik over twijfelde en eerst nog wilde overleggen is blauw.’ Ik wijs het aan op het scherm, en als hij plaatsneemt in zijn leren bureaustoel, klopt hij op zijn knie.

‘Misschien moeten we hier samen naar kijken?’ Mijn rokje kruipt wéér omhoog als ik me na enige twijfel op zijn knie laat zakken. Ik raak verschrikkelijk opgewonden en als hij dan ook nog beweegt is mijn voorstel echt het laatste waar ik aan denk. ‘Waarom koos je hier voor drie bijvoeglijke naamwoorden achter elkaar?’ Hij hijgt het in mijn oor. Alsof ik op dit moment nog kan lezen. Alsof ik überhaupt weet op dit moment wat een bijvoeglijk naamwoord is, laat staan waarom er drie achter elkaar staan. Ik laat me naar achteren zakken met gesloten ogen. Het enige dat ik kan uitbrengen is ‘Hmmm’ en hij lacht zachtjes.

In plaats van lager, gaan zijn handen juist omhoog en omvatten ze mijn borsten.

Zijn handen glippen van achter onder mijn truitje en gaan langzaam naar voren. Hij maakt met zijn vinger kringetjes om mijn navel heen en steekt plagend een vingerkootje naar binnen. Ik krijg er allemaal stoute ideeën van, waar hij dat nog meer zou kunnen doen, bedoel ik. In plaats van lager, gaan zijn handen juist omhoog en omvatten ze mijn borsten. Hij draait mijn tepel rond tussen twee vingers en lacht zachtjes als ik begin te kreunen.

‘Wat is er? Krijg je ineens inspiratie?’ Hij hijgt het zachtjes in mijn oor. Ik kan alleen nog maar knikken. ‘Mooi, dan zorg je nu dat je die inspiratie op ‘t papier krijgt. ‘Ik kan wel gillen maar hij haalt zijn warme handen van mijn blote huid af en trekt mijn kleren met een zucht terug op hun plaats. Dan geeft hij me een klap op mijn billen en zegt: ‘Ik ga koffie halen, wil je ook?’ Koffie. KOFFIE?

 

  • 15 April 2017
  • 4
Tamara
About me

Ik ben Tamara, en ik schrijf al sinds mei 2016 verhalen voor deze site. Hopelijk geniet je ervan! XXXX Tammy

YOU MIGHT ALSO LIKE

Sexy verhaal: Een zwoele nacht in Miami deel 1
July 15, 2018
spaanse-dans
Sexy verhaal: Een Spaanse dans
July 08, 2018
kort-rokje-en-witte-kousen
Sexy verhaal: Een kort rokje en witte kousen
July 04, 2018
ja-meneer-verhaal
Sexy verhaal: Ja, meneer
June 20, 2018
Vrouwenliefde
Sexy verhaal: Vrouwenliefde
June 17, 2018
stiekem-verlangen-
Sexy verhaal: Stiekem verlangen
June 10, 2018
waas van lust
Sexy verhaal: Een waas van lust
June 06, 2018
manuel-cruiseschip
Sexy verhaal: Manuel
May 27, 2018
tinder-date
Sexy verhaal: Mijn eerste Tinder-date
May 23, 2018

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *