Sexy verhaal: Zijn verjaardag

door Yentl

Vandaag is het zijn verjaardag. We hebben allebei gewoon gewerkt. Er is dus nog niet veel tijd geweest om het samen te vieren, maar dat geeft niet. Ik heb namelijk iets leuks bedacht.

Terwijl hij staat te douchen maak ik de slaapkamer gezellig. Ik doe de gordijnen dicht en steek wat kaarsjes aan. Inclusief een geurkaars die de heerlijke geur van fresh cotton door de slaapkamer verspreid. Ik zet zacht een muziekje op die de achtergrond vult. Uit de kast haal ik mijn donkerblauwe lingerie-setje. Het is een bh met kant en een dubbele rand aan de onderkant. Het slipje heeft een randje van kant en er hangt een klein zilver kettinkje die op de bilpartij rust. Tevreden kijk ik in de spiegel. Wat eigenlijk wel grappig is want hij zal er vrij weinig van zien.

Ik hoor de kraan van de douche uitgaan en ik trek de badkamerdeur open.

‘Wauw, wat zie jij er lekker uit!’ Zijn ogen glinsteren.

De druppels lopen nog over zijn naakte lichaam terwijl hij naar zijn handdoek rijkt. Het vlammetje diep in mij brandde al, maar leeft nu nog verder op.

‘Ga je mee? Ik heb een verrassing voor je.’ Ik kijk hem zo ondeugend mogelijk aan.

‘Met jou in die outfit ga ik overal mee naartoe’ antwoordt hij.

Vluchtig droogt hij zich af, doet een poging om zijn haar in model te schudden en volgt me dan naar de slaapkamer.

Hij pakt m’n arm vast en drukt zijn naakte lijf strak tegen mij aan. Hij kijkt me diep in mijn ogen en ik zie dat hij me gaat zoenen. Ik draai mijn hoofd om en beveel hem om op het bed te gaan liggen. Ik zie in zijn ogen dat hij wat geschrokken is en hij vraagt wat ik van plan ben.

‘Dat merk je wel, niets dat je niet leuk vindt in ieder geval’ stel ik hem gerust.

Hij gaat op bed zitten, met zijn rug tegen het hoofdbord. Over het bed kruip ik naar hem toe. Bij hem aangekomen duw ik zijn benen wat uit elkaar en ga ertussen zitten. Uit de lade van het nachtkastje pak ik een blinddoek en twee setjes handboeien.

‘Hmm’ kreunt hij, ‘ik zal voorzichtig met je doen.’

‘Oh maar deze zijn niet voor mij’ antwoord ik, ‘deze zijn voor jou!’

Nog voor hij antwoord kan geven trek ik de blinddoek over zijn ogen. Ik pak zijn handen beet en maak ze ieder aan een zijkant van het bed vast.

‘Blijf liggen’ grap ik, ‘ik ben echt zo terug.’ Een licht nerveus lachje is het enige antwoord dat ik krijg.

Ik ga snel naar de keuken, pak de chocoladesaus en de slagroom. Ook neem ik het bakje met ijsklontjes onder mijn arm en vlieg terug naar de slaapkamer. Ik weet dat hij me heeft horen terugkomen, ik zie het aan de voorzichtige glimlach op zijn gezicht.

Daar ligt hij dan, mijn kerel. Vastgebonden aan het bed en beroofd van zijn zicht. Hier en daar glimmen nog wat druppels op zijn lichaam, ik zie zijn borstkas op en neer gaan. Hij ligt er best vredig bij. Tijd om daar verandering in te brengen.

Ik neem weer plaats tussen zijn benen en begin met een zoen op zijn mond. Dan richting zijn nek, via zijn borst naar beneden. Over zijn buik richting zijn steeds harder wordende penis. Wanneer ik daar ben aangekomen stop ik. Ik pak een ijsklontje uit het bakje en laat wat druppeltjes op zijn buik vallen.

Bij de eerste druppel verschiet hij.

‘Jezus, wat koud!’

‘Wil je dat ik stop?’ Vraag ik terwijl ik het ijsklontje zachtjes rondjes rond zijn tepel laat draaien.

‘Nee alsjeblieft niet,’ antwoordt hij.

Ik wist wel dat hij dit leuk zou vinden.

Ik beweeg het ijsklontje verder naar beneden. Langzaam legt het de weg af naar zijn ballen. Daar aangekomen is er amper nog iets van over. Een glimmend spoor van water is er achtergebleven en ik zie dat zijn tepels hard vooruit prikken.

Ik pak de chocoladesaus en laat wat druppels op zijn ijskoude tepels vallen.

‘Fuck, wat is dit?’ Vraagt hij kreunend.

Ik merk dat hij het toch wel spannend vindt. Ik laat mijn tong over de chocoladesaus gaan en zoen hem dan. Zijn mond is warm en binnen no time heeft zijn tong die van mij gevonden.

‘Hmmm’ kreunt hij, ‘je mag verder gaan hoor.’

Ik druppel chocoladesaus over zijn tepels, buik en onderbuik. Dan begin ik bij zijn tepels. Ik druk het puntje van m’n tong ertegen en zuig dan zachtjes. Zijn borst gaat steeds sneller op en neer. Deze reactie geeft mijn zelfvertrouwen een boost en ik dwaal verder af naar beneden. Zijn eikel glimt uitnodigend en ik laat mijn tong er kort overheen glijden.

Een zucht rolt over zijn lippen. Ik pak de chocoladesaus en laat het over zijn harde pik gaan. Dan begin ik te likken en te zuigen. Vol overgave, tot ieder restje saus verdwenen is. Zijn gekreun galmt door de slaapkamer. Zijn aanmoedigende woorden maken mij alleen nog maar geiler.

Wanneer hij steeds wat meer met zijn benen begint te bewegen stop ik.

‘Hmm schat, je pijpt zo goed! Kon ik maar van jou proeven.’

Ik pak de slagroom, trek mijn bh uit en spuit wat over mijn tepels. Ik neem plaats op zijn schoot en druk dan mijn borst tegen zijn gezicht. Hij begrijpt direct wat de bedoeling is. Speels hapt hij de slagroom van mijn borsten en begint dan aan mijn tepels te zuigen. De intensiteit gaat af en aan. Ik voel mijn slipje vochtig worden. Ik heb alle macht, ik maak de dienst uit. Jeetje wat is dat opwindend.

Wanneer hij beide borsten heeft schoongelikt neem ik weer plaats tussen zijn benen. Ik trek zijn knieën wat omhoog en spuit dan slagroom over zijn ballen.

‘Hou je benen maar in de lucht.’ Zeg ik terwijl ik mijn gezicht er tussen begraaf.

Met mijn ene hand pak ik zijn stijve stevig vast en begin hem zachtjes af te trekken. Met mijn andere hand hou ik één van zijn benen omhoog terwijl ik zijn ballen schoon lik en nog net ff verder naar beneden ga. Met mijn tong verdeel ik de slagroom rond zijn gaatje.

Zijn ademhaling reageert meteen. Hoe meer ik hem daar lik, hoe harder zijn borstkas op en neer gaat. Hoe steviger ik hem aftrek hoe harder hij begint te hijgen. Ik maak mijn vinger goed vochtig en druk tegen zijn achterste terwijl ik mijn mond vul met zijn stijve. Hij proeft zo goed.

Beheerst en voorzichtig verdwijnt mijn vinger steeds een stukje verder bij hem naar binnen. Hij moet ervan grommen.

‘Ik ben zo geil, dit voelt zo lekker.’ Hijgt hij.

Terwijl mijn vinger zachtjes heen en weer beweegt laat mijn tong geen plekje van zijn stijve onbenut. Ik voel zijn benen aanspannen. Hij schreeuwt dat hij gaat komen en schokkend voel ik zijn zaad in golven over mijn tong spuiten.

Voorzichtig haal ik mijn vinger terug en hij laat zijn benen rustig zakken. Ik zie zijn hartslag tekeergaan, hij ligt nog na te hijgen.

Ik pak een speeltje uit de lade en zet het aan. Het vibrerende geluid verraad me.

‘Ga je nou naast me liggen spelen? Laar me dat dan asjeblieft zien.’ Hijgt hij.

‘Ik laat je niets zien, ik laat het je voelen.’

Ik pak zijn pik vast, laat er kwijl over lopen, draai me om en ga achterstevoren op hem zitten. Dan schuif ik mijn slipje opzij en langzaam sluit mijn poesje zich strak om hem heen.

‘Ik wil je aanraken!’ Kreunt hij.

Hij rekt me steeds wat verder uit en vult me op. Zodra hij niet meer verder kan plaats ik het speeltje tegen mijn clitje. Ik leun zo ver naar voren dat het ook zijn ballen raakt. Dan begin ik te bewegen. Eerst wat langzaam en dan steeds wilder. Hij kreunt luid en ik kan alleen maar met hem meedoen. Iedere beweging zorgt ervoor dat mijn clitje langs het speeltje wrijft. We vloeken, we grommen en hijgen. Steeds wilder ga ik op en neer. Mijn benen beginnen zich al aan te spannen en ik voel de warmte al opkomen. Mijn beenspieren voelen bijna verzuurd maar ik kan en wil niet stoppen. Ik ben er bijna. Als een hittegolf giert het door mijn lijf. Even wordt het licht in mijn hoofd en dan ontplof ik. Ik voel mijn natte kutje pulseren om zijn harde, diep in me. Druppeltjes vocht lopen langs mijn boven benen. Mijn handen beginnen te trillen en ik laat het speeltje los.

‘Dit is niet meer normaal schat.’ klinkt het achter me, ‘ik was er bijna weer.’

Ik neem zijn pik in mijn hand en begin weer te trekken. Er is niet veel voor nodig om hem voor de tweede keer over de streep te trekken.

‘Fijne verjaardag lieverd.’ Fluister ik in zijn oor terwijl hij zijn buik en borst volspuit.

Lees meer sexy verhalen:

Zeiknat en volledig ontspannen (+podcast)

Van het water naar het strand deel II

Onder de sterrenhemel

Beeld: Pexels

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy