Sexy verhaal: Zo benieuwd als we zouden ruilen… Deel II

door Jet

Lees het swingers verhaal Deel I hier

In het restaurant zitten we te wachten op het andere stel. Lucy en Felix heten ze. We hadden al even met hen ge-appt. Toen ik Lucy’s foto had gezien was ik al verkocht. Zo’n mooi meisje. Het moet wel goed komen. En Felix is met zijn atletische lichaam ook niet verkeerd, natuurlijk.
Ik nip een beetje aan mijn wijn terwijl Stef over werk kletst. En dan zie ik ze binnen komen. Het is zo’n leuk stel, ik voel direct dat het goed is. Ik glimlach naar Stef en zie dat hij hetzelfde denkt. Ik sta snel op en geef Lucy een knuffel en Felix een kus op zijn wang.

Na het aantal wijntjes en heerlijk eten besluiten we naar ons huis te gaan. Lucy en ik switchen van partner tijdens de terugreis zodat we ze alvast beter leren kennen. Ik stap bij Felix in de auto. Even krijg ik weer die zenuwachtige kriebels als ik had toen ik single was. Geukkig ben ik niet de enige. “Ik ben eigenlijk een beetje zenuwachtig”, zegt Felix direct. Ik moet lachen en zeg dat ik hem niet zal bijten. In ieder geval, dat zal ik proberen. Hij lacht en ik merk dat we wel chemie hebben. Als ik hem de weg heb uitgelegd en we al een tijdje onderweg zijn, leg ik mijn hand op zijn been. Hij lijkt te schrikken van mijn plotselinge beweging. Alsof hij even in concentratie vergeten was waarom we ook al weer hier waren. Ik houd mijn hoofd schuin en bijt op mijn onderlip. Hij ontspant en lacht stout terug. Ik besluit dat ik wel wat verder kan gaan. “Laten we alvast beginnen”, fluister ik. Met één hand knoop ik zijn broek los. Dan leg dan mijn hand om zijn beginnende stijve. Langzaam begin ik hem af te trekken en ik zie dat hij steeds harder in het stuur begint te knijpen. Ik schuif mijn gordel opzij zodat ik beter naar hem toe kan leunen. Ik breng mijn hoofd naar zijn inmiddels harde lul en begin zijn eikel zachtjes te likken. Ik hoor dat hij zwaarder begint te ademen. Ik laat hem langzaam dieper in mijn keel glijden. Ondertussen leg ik mijn hand om zijn ballen en begin die te masseren. Dat bevalt, want hij kan een harde kreun niet onderdrukken.

Felix houdt het niet meer. Hij begint langzamer te rijden en zet dan de auto aan de kant op een verlaten stukje weg. Als we stil staan, schuift hij zijn stoel en leuning ver naar achter zodat ik er beter bij kan. Ik merk dat hij zich nu helemaal kan laten gaan. Hij begint steeds harder te kreunen. Ondertussen glijdt hij mij met zijn hand in mijn shirt op zoek naar mijn borsten. Ik zet de blowjob voort. Tijd voor het goede werk. Zijn lul is nu nat genoeg om meer te zuigen. Felix legt zijn hand op mijn hoofd vast en haalt zijn vingers door mijn haar terwijl hij een ritme aangeeft. “Mag ik in je mond komen?” vraagt hij hijgend. Ik stop even om naar hem te knikken. Dan merk ik dat hij zich nu niet meer tegen laat houden. Hij kreunt steeds harder. Ik laat hem volledig het ritme bepalen met zijn handen. Die gaan steeds sneller en steeds harder op en neer. Af en toe schiet-ie net iets te diep en moet ik het kokhalsreflex even zien te verdragen. Dan trekt hij aan mijn haar getrokken en ik hoor Felix hard kreunen. Het warme zaad en de bittere smaak komen mijn mond binnen en tevreden slik ik het door. Het laatste restje zuig ik van zijn lul en dan kom ik weer omhoog. Hij hijgt en kreunt nog even tevreden na. En dan haalt hij mijn haar uit mijn gezicht en geeft me een lange, warme kus.
“Fuck, wat kan je dat goed”, fluistert hij in mijn oor. Ik lach naar hem en hij start de auto. Good start already.

Als we bij ons thuis aangekomen zijn, zijn Stef en Lucy al 10 minuten binnen. Ze springen eigenlijk direct bovenop elkaar. Die hebben duidelijk ook al wat voorspel gehad. Ik lach in mijzelf en ga met Felix zitten. Even bijkomen. In twee glazen schenk ik een laagje rode wijn in. Veel zullen we toch niet drinken voordat we op elkaar duiken, vermoed ik. Zachtjes begint hij mij te zoenen. Hij zoent teder en intens, hopelijk zit er iets wilds van binnen. Stef en Lucy verplaatsen zich, in elkaar verwikkeld, naar de slaapkamer. We lachen en proostten. Na een paar slokken van de wijn, trek ik mijn strakke rokje iets omhoog. Dan klim ik bovenop Felix en geef hem een vurige zoen. Tijd voor passie. Hij knijpt even lang in mijn borsten en dan glijden ze naar mijn billen. Hij probeert onder mijn rokje te komen. Ik sta op en trek hem omhoog. Steeds heviger zoenend, ontdoen wij elkaar van onze kleding. Als ik alleen nog in mijn string sta en hij alleen nog in zijn boxer gaat hij weer zitten en trekt mij weer op zijn schoot. Zijn lippen reizen van mijn mond naar mijn oorlellen. Hij zuigt en bijt er even aan. Terwijl hij zijn hand zachtjes over de kanten stof van mijn string glijdt, kust en likt hij mijn nek. Ik laat een diepe zucht ontsnappen. Ik voel dat hij glimlacht. Langzaam schuift-ie mijn string aan de kant en laat zijn vingers over mijn lipjes glijden. Als hij ze tussen mijn lippen laat glijden, kreunt hij zacht.

“Wauw, je bent echt onwijs nat”, fluistert hij en laat gemakkelijk zijn vingers diep naar binnen glijden. Hij begint in een intens tempo te masseren. Oef, dat voelt goed! Ik zoek met mijn handen en vindt zijn keiharde lul. Ik trek zijn boxer opzij zodat zijn lul tevoorschijn komt. Plotseling trekt hij vliegensvlug zijn boxer uit, pakt mijn heupen vast en duwt mijn natte poes op zijn lul. Ik voel hoe hij diep naar binnen schiet. We kreunen het tegelijk uit. Die zag ik niet aankomen. Ik begin rondje te draaien met mijn heupen. Haastig pakt hij mijn heupen beet om mij sneller te laten gaan. Blijkbaar gaat het niet snel genoeg, want hij duwt mij van zich af en gooit me op mijn rug op de bank. Direct komt hij op me liggen. Binnen een seconde legt hij mijn benen over zijn schouders, tilt mijn heupen op en laat zichzelf weer in mij glijden. Wauw. Ik word alleen maar meer opgewonden als ik zie hoe graag hij mij wil. Nu kreun ik het uit en zijn mijn nagels in de bank. Hij begin hard en diep te stoten. Hij komt zo heerlijk diep in mij op deze manier. Ik kras met mijn nagels over zijn rug en dat lijkt hem alleen nog maar meer op te winden. Hij zet zijn tanden in mijn nek en als twee wilde beesten gaan we door met neuken.

Dan voel ik het gebeuren. Ik voel het orgasme opkomen en sluit mijn ogen. Zachtjes kreun ik door nog een als ik voel hoe dat heerlijke gevoel zich verspreid door mijn lichaam. Mijn tenen beginnen ervan te tintelen. Terwijl ik lig te genieten en eigenlijk wacht op een tweede orgasme doordat Felix door gaat met hard in mij stoten, stopt hij opeens. “69?” vraagt hij en ik moet lachen van verwarring. “Eh… ja, lekker!” weet ik lachend uit te brengen en hij grijnst. Hij pakt mij bij mijn hand en samen lopen we de slaapkamer in. Daar zien we Lucy vastgebonden aan het bed. Lucy ligt vastgebonden op haar rug met Stef zijn lul in haar mond. Hij is haar ondertussen aan het vingeren. Wauw, geil plaatje zo, denk ik bij mijzelf. Even hebben we oogcontact en we kijken elkaar geil aan.

Stef laat zich op het bed vallen en ik loop via de andere kant om het bed. Ik klim bovenop hem met mijn hoofd boven zijn lul en met mijn poes boven zijn hoofd. Ik laat mij wat naar beneden komen en voel direct zijn warme tong glijden tussen mijn lipjes. Ik begin al direct te kreunen nu mijn hele kutje nog zo gevoelig is door dat orgasme. Ik laat zijn lul in mijn mond glijden en proef eerst mijn eigen natheid. We zijn even zo bezig als Stef opeens Felix’s naam zegt. Hij blijkt al te zijn klaargekomen en vraagt Felix en mij om mee te doen. Hij kruipt onder mij vandaan en laat zich in Lucy glijden. Ik kruip naar Lucy toe en pak haar mooie gezicht vast. Een mooie kans om even met haar te kunnen zoenen. Ik druk mijn lippen op de hare en ik houd meteen van het gevoel van haar warme, zachte meisjestong in mijn mond. Ik begin haar borsten ook zachtjes te kneden. Af en toe draai ik haar tepels zachtjes tussen mijn vingers en zuig ik eraan. Terwijl we zo bezig zijn, voel ik opeens vingers over mijn kutje glijden. De manier waarop voelt als Stef. Hij duwt zijn vingers diep in mij naar binnen. Ik probeer mijn kreun in te houden terwijl ik Lucy zoen. Dan zegt hij er weer klaar voor te zijn en Felix laat zich weer uit haar glijden. Ik kom ook omhoog en duw dan Felix op zijn rug op het bed. Ik klim bovenop hem en begin hem weer te berijden. Hij begint te kreunen en ik merk dat hij dichtbij zijn climax zit. Ik begin hem in zijn nek te zoenen. Hij komt weer zo diep in mij dat ik mijn nagels in zijn schouders zet. Hij stoot steeds harder en ik voel dat tweede orgasme naderen. Ik knijp mijn ogen dicht en voel dat warme gevoel mij weer vullen. Ik open mijn ogen en we kijken elkaar aan. Ik voel nog een orgasme opkomen en ook hij is er bijna zie ik. Met mijn mond een beetje open, mijn nagels in zijn schouders blijf ik hem aankijken terwijl ik steeds harder kreun. Hij doet hetzelfde en heeft zijn nagels in mijn billen gezet. Ondertussen horen we Stef en Lucy ook steeds harder kreunen en dat maakt de sex zoveel geiler. Ik voel mijn derde orgasme opkomen en knijp mijn ogen dicht. Op dat moment begint Felix ook hard te kreunen en zet zijn nagels diep in mijn billen. Ik voel hoe zijn warme zaad mij vult en kreun het zelf ook uit. Hijgend kijken we elkaar aan en lachen naar elkaar. Ik laat hem zachtjes uit mij glijden en ga naast hem liggen. We zoenen nog even maar ik merk dat we allebei weg aan het dommelen zijn. Ook het andere stel is klaar en doet hetzelfde. Met mijn slaperige ogen zie ik hoe Stef Lucy meeneemt naar de woonkamer om op de slaapbank te slapen zoals we van te voren hadden afgesproken. Dan kruip ik dichter tegen Felix aan en valt uitgeput in slaap.

Beeld: Libertzine

1 reactie

Munard 5 juni 2016 - 12:42

Een zoet verhaal met partners, die van wanten weten. De mannen krijgen een klein beetje minder aandacht, dan men gewoonlijk pleegt te doen. Bij zo’n gelegenheid groeit het meestal tot een partij “bi” en de beschreven karakters voorspellen dit ook wel. Laat daarover het vervolg eens gaan ?

Beantwoord

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy