Zijn collega’s, coke en een serieus gesprek

door Esther

Lees hier deel 1, deel 2, deel 3, deel 4, deel 5 en deel 6 van deze blog reeks

Inmiddels is de lockdown voorbij en is David eindelijk echt begonnen bij zijn nieuwe werk. Na het super chique Lindeboom, staat hij nu in de keuken bij een hippere tent waar het allemaal wat toegankelijker is. Gezien hij nu leiding geeft aan het hele keukenteam en druk bezig is met het ontwikkelen van een nieuw menu, maakt hij lange dagen en zie ik hem wat minder vaak. Natuurlijk ben ik super nieuwsgierig naar het restaurant, zijn collega’s en de gerechtjes waar hij zo hard aan gewerkt heeft, dus reserveer ik met Lena op zaterdagavond een tafeltje.

Die zaterdag heeft David ervoor gezorgd dat we vlakbij de keuken zitten, zodat we af en toe een beetje naar elkaar kunnen zwaaien en knipogen. Als we plaatsnemen, komt hij ons gelijk begroeten. “We mogen geen handen schudden, dus dan maar zoenen hè dames.” zegt hij met zijn guitige lachje waar ik inmiddels een beetje verliefd op ben en geeft ons ieder een kus op de wang. “Willen jullie iets uitkiezen of mag ik gewoon lekker voor jullie koken vanavond?” vraagt hij. Lena en ik gaan natuurlijk voor de tweede optie en laten ons verrassen en verwennen door David.

David slooft zich lekker uit en zet uiteindelijk een 6-gangen diner voor ons op tafel. Lena en ik zijn niet in de stemming voor wijn dus bestellen we bij elke gang een passende cocktail. De drankjes zijn beter dan verwacht, het eten is top en de zaak is super gezellig en sfeervol ingericht. Als Lena en ik lekker van ons dessert zitten te snoepen, staat er ineens een gozer aan onze tafel die we kennen. “Hey Rob!” roep ik enthousiast. Rob is het broertje van één van onze beste vriendinnen. Hij werkt in de horeca dus kom ik hem geregeld tegen op feestjes waar we altijd gezellig even babbelen. Het is een knappe gozer met een vlotte babbel maar gezien hij het broertje van een vriendin is, zou ik nooit achter hem aanzitten.

Rob komt met zijn biertje even bij ons aan tafel zitten en vertelt dat hij aan het schuilen is voor de regen. Hij praat ons bij over zijn opleiding en vertelt dat hij samen met zijn vriendin op zoek is naar een nieuw huisje omdat ze iets meer ruimte willen. Als ik naar de keuken kijk, zie ik David geërgerd naar Rob kijken en kan ik het niet helpen een beetje te glimlachen. Ondanks dat ik zelf niet zo jaloers ben aangelegd, houd ik er wel van als ik merk dat David het niet chill vindt als er andere mannen om me heen hangen.

Nadat we heerlijk gegeten hebben, gaat Lena naar huis zodat ze de laatste pont nog kan halen en niet te laat terug is bij haar vriend. David komt bij me zitten en we drinken samen nog een cocktail. Ik realiseer me dat we nog nooit zo samen ergens in een restaurant of bar hebben gezeten en neem me voor om hem op date te vragen zodra hij een keer een avond vrij is. Terwijl David en ik lekker zitten te kletsen, loopt de zaak langzaamaan leeg. Rond half 2 zijn er geen gasten meer en vraagt David of ik nog zin heb om wat mee te drinken met zijn collega’s.

We schuiven aan bij de rest van het team die aan een grote tafel in het midden van de zaak zitten. David stelt me voor aan de eigenaar van het restaurant en een aantal andere collega’s. Hij pakt een kruk voor me schenkt een glas wijn in en komt naast me staan. We delen ons wijntje alsof we een getrouwd stel zijn en tussen de gesprekken door geeft hij me zo nu en dan een kus op mijn mond. Als ik aan de praat raak met één van de meisjes uit de bediening vraagt ze me of ik Davids vriendin ben. Hoewel ik eigenlijk vol trots ja zou wil zeggen, antwoord ik nonchalant dat ik gewoon een vriendin ben. “Maar jullie neuken wel?” vraagt ze schaamteloos. “Ja klopt.” antwoord ik lachend. “Nou laat me je dit vertellen,” zegt ze. “Dat je hierbij zit zegt wel iets. Normaal mag er echt niemand blijven tijdens de nazit.” Ik antwoord haar dat het allemaal wel meevalt maar ben stiekem veel te blij om dit te horen. Na twee lange affaires gehad te hebben waar altijd alles achter gesloten deuren moest plaatsvinden, voelt het zo goed om eens met een vent te zijn die je niet probeert te verstoppen.

De sfeer is top, de wijn vloeit rijkelijk en gezien het alweer veel te laat is, gaan de envelopjes rond. Ook David houdt wel van een puntje op z’n tijd. Een paar weken geleden heb ik hem al laten weten dat ik het maar niks vind dat hij dat spul gebruikt maar ik ben ook van mening dat ik het hem niet kan verbieden. Als ik wat poeder van zijn trui veeg, kijkt hij me aan met de blik van een kind dat op heterdaad betrapt wordt met zijn handje in de koektrommel. Ik glimlach en geef hem een kus. “Doe wat goed voelt schatje.” Zeg ik. “Je bent echt de ideale vrouw hè.” zegt hij en slaat zijn arm om me heen.

Na uren geklets, gewijn en gesnuif besluiten we dat het tijd is om de tent te verlaten. Gezien ik zelf niet van poedersuiker houd, ben ik inmiddels doodmoe. “Lieverd ik ga niet meer fietsen. Ik heb al een Uber besteld.” zeg ik terwijl Daaf en ik hand in hand naar buiten lopen. Het is al licht buiten dus zet ik mijn petje op om m’n vermoeide gezicht enigszins te verstoppen. “Wat een lelijk ding is dat.” zegt David terwijl hij naar mijn Karl Lagerfeld petje met kattenoortjes kijkt. “Jammer voor je schat. Ik ga ‘m toch echt opzetten.” zeg ik lachend.

Achterin de Uber kruipen we al lekker dicht tegen elkaar aan en als we eenmaal thuis zijn, duik ik gelijk de badkamer in zodat we zo snel mogelijk mijn bed in kunnen. Met gepoetste tanden en zonder make-up, ga ik naast David liggen. “Kom eens hier lieverd.” zegt hij en pakt me stevig vast. Normaal ben ik niet echt een knuffelaar maar bij David verander ik in een kleine koala. Ik vind het heerlijk als hij me vasthoud en slaap het lekkerst in zijn armen. Ondanks dat ik net zo moe was, ben ik nu toch nog redelijk geil. Ik begin hem voorzichtig een beetje te zoenen tot hij me op mijn rug draait en bovenop me komt. Ik klem mijn benen om zijn rug en kan het niet laten zachtjes te kreunen als hij zachtjes tegen me aan beweegt. “We gaan niet neuken hoor schatje.” fluistert hij. Ik zucht gefrustreerd als hij vervolgens weer naast me komt liggen nadat hij me zo heeft lopen teasen. “Morgenochtend neuk ik je wakker.” belooft hij me. Ik neem er maar genoegen mee en leg mijn hoofd weer op zijn borst.

“Ik moet je wel nog iets vragen,” zegt hij voorzichtig. Ik kijk hem aan en wacht wat er nu gaat komen. “Hoe wil je nu verder?” vraagt hij. “Eh,” zeg ik aarzelend. “Ik weet dat je de komende tijd heel druk gaat zijn dus ik heb geen hoge verwachtingen.” “Snap ik.” Zegt hij. “Maar ik vroeg niet wat je verwacht maar wat je wil.” Ik merk dat ik het moeilijk vind om hem te vertellen wat ik eigenlijk zo graag van de daken wil schreeuwen. “Natuurlijk wil ik gewoon met je zijn”, zeg ik uiteindelijk op zachte toon. “Maar ik durf niet te veel te hopen gezien je vorige keer de telefoon opnam toen…” Hij onderbreekt me halverwege mijn zin en verzekerd me ervan dat ik me daar geen zorgen om hoef te maken. “Dat betekende niks. Ik wil het er niet meer over hebben omdat ik het toch niet meende.” Ik glimlach naar hem maar vind het diep van binnen toch moeilijk om hem te geloven. “Je hebt ook gelijk,” zegt hij. “Ik moet beter me best voor je doen. Je verdient beter dan dit.” Als hij het zo zegt, moet ik hem toch wel gelijk geven. De afgelopen tijd heb ik heel veel gepikt van David en vrij weinig teruggevraagd. Natuurlijk hebben we het elke keer weer gezellig samen maar ik heb David niet echt zijn best voor me laten doen.

“Weet je wat het is,” zegt hij “Ik vind het eng. Doodeng zelfs.” Het voelt als een soort opluchting dat hij het ook allemaal spannend vindt dus lach ik tevreden naar hem als hij dat toegeeft. “Ik wil je als mijn vriendin maar ik ga je niet vragen,” zegt hij uiteindelijk. “Als jij er klaar voor bent en zeker weet dat je het wil, moet je mij vragen en dan zeg ik ja.” Ik moet weer bijna huilen door wat hij zegt maar weet me dit keer in te houden. Heel even schiet het door me heen om hem gelijk te vragen maar ik besluit uiteindelijk dat ik eerst nog wel even wil zien hoe goed hij zijn best voor me gaat doen komende tijd. Ik kus hem om vervolgens toch nog heel voldaan in slaap te vallen ondanks dat we niet eens sex gehad hebben.

Meer blogs van Esther:

Samen spelen, samen delen

Consensual non-consent

Gestoord door de puppy

Beeld: Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy