3 supersexy trio video’s

door Hanna

Een ménage à trois: veel vrouwen fantaseren over sex met zijn drieën. Het is dus geen wonder dat het triootje een geliefde porna-categorie is. Zin in opwindende scènes van het sexspel met zijn drieën? Kom in de stemming met deze drie mooie video’s.

DUSK selecteerde de drie mooiste ménage à trois video’s voor ons. De volledige films vind je op hun platform, maar hier kun je alvast warmlopen met de trailers.

1. The Passionate Three: Gina Gerson, Nick Gill & Adam Black

Door de donkere en zwoele stelling lijkt dit driekoppige stel de enige op de wereld. De mannen nemen alle tijd om de vrouw in de watten te leggen.

Producent: Roma Amor
Acteurs: Gina Nick Adam
Duur: 25 min

2. Housemates 2 : Alexei Jackson, Stella Cox & Amber Nevada

Als artiest James naar het Verenigd Koninkrijk verhuist om zijn ex-vriendin op te zoeken, kan hij zijn geluk niet op. Hij belandt in een huis met vier megasexy huisgenoten. De dames doen er alles aan om hem zijn oude liefje te laten vergeven.

Producent: Stevie McQueens
Acteurs: Alexei Jackson Amber Nevada Stella Cox
Duur: 15 min

3. My Wife’s First Girlfriend: Karlie Montana & Abigail Mac

In deze video zie je hoe fantasieën van meerdere stelletjes werkelijkheid worden. Een vrouw die haar man betrapt op het bekijken van lesbische porno, een steeds intiemer wordende vriendschap tussen twee vrouwen, een bekentenis over een kus met hetzelfde geslacht en een masterplan voor een avontuurtje met de knappe buurvrouw. Het leidt allemaal tot één ding en dat is: spannende sex met een plus one.

Producent: Jacky St.James
Acteurs: Karlie Montana en Abigail Max
Duur: 23 min

Wil je de hele video kunnen bekijken? Meld je dan aan bij DUSK! Nu met 25% korting op een 3 maanden abonnement met kortingscode DUSKLL25.

Over DUSK

Bij DUSK vind je porna gemaakt voor vrouwen, door vrouwen. Als je lid wordt van DUSK heb je onbeperkt toegang tot de heerlijkste porna: erotiek van het hoogste niveau, waar het genot van de vrouw voorop staat. Bij DUSK geniet je van hete stellen, fijne lesbische sex en je kunt er zelf professionele sekslessen volgen. Schrijf je in en geniet iedere dag van nieuwe sexy scenes en spannende video’s.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met DUSK.

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy